killYg0r Posted March 1, 2015 Author Report Share Posted March 1, 2015 (edited) . Edited March 27, 2017 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 ljudi, gresite mnogo... nemojte se svadjati, pls :( booo hooo gud gaj mendzi wat r u gona do litle mendzy, r u gona cri ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Topik postoji jer cela i mohi idu i govore ljudima da su moroni zapravo, ovaj topik postoji jer ste gušili "pričajte" sa NOĆNA SMENA RULZ COKO JAVISE JERSI TU OMG postovimada mi je bila ova pamet, ne bih splitovao u novi topik već bih samo brisao takve postove i mirna bačka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Назад на топик.После пар година вуцарања по којекаквим провајдерима (Батајница, Сурчин, Бољевци и сл метрополе), дојадило ми је све то и дао сам отказ... Дакле услови су били јадни (радио сам све, од пројектовања мрежа, па до бушења зидова хилтијем, верање по крововима, реинсталације система, дељење летака и сл), плата, прејадна, пријава не. Притом кад је однос са газдама постао несносан (додуше у последњој фирми где сам радио газда је био ок, не могу да кажем), циљам на оне варијанте: е кад ћеш завршиш факс? И оно биће пријаве, за два месеца... Одустао сам од свега.Игром случаја сам се пријавио у НЦР и добио посао на Л2 позицији. Плата је била више него задовољавајућа, услови исто (после пењања по трулим крововима пуним мртвих голубова, ово је био рај). И ту сам гурао 2 године, само су почеле неке ствари да ми сметају. Прво смене, које су углавном биле од 15 до 23 х (живота без) и људски односи (знате оне варијанте кад неко добије позицију ;) ).Оно што се догађа у нцру има свугде, дакле постоје људи дегени, али постоје и сасвим фер и коректни људи. Не видим разлог зашто се толико диже фрка да је ужасно тамо... Не знам шта очекују особе које су на позици диспечера или у техничкој подршци? Морате да схватите да су то јако лако ЗАМЕЊИВЕ позиције, довољно је да знаш језик и неке (мало напредније) основе, све зависи од позиције. Дакле да резимирам, ништа што не постоји негде другде, нема ни у нцру, али плата је добра, долази на време, иде стаж... Мој претходни менаџмент је био више него ок према мени (наравно сви грешимо понекад), у међувремену сам добио нову, бољу позицију, 9 до 17х менаџмент је супер и ок ми је скроз... Изашао сам из техничке подршке, радим више у струци и сл.Као и свугде у животу, свака прича има две стране (не браним НЦР, сматрам да су на неке позиције могли да ставе боље људе, али опет то је само моје мишљење). Дакле, радне позиције боље него у маси предузећа, једино смарају те смене, али шта да се ради, коме се не свиђа, нека тражи даље. Или нека се избори за боље, нека се докаже.Моја два динара...nhf, ali da si se bavio ikako ozbiljnijom arhitekturom mreže, ne bi se verao po krovovima i radio za 25k pa da ga jebeš, nego si budžio i krpioza sve ostalo respect, ali mi je upao taj deo u oči, kao što mi upada i što ovi novopečeni sa CCNA misle da znaju nešto Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Mene zanima da li Mohi misli za sebe da je uspeo u zivotu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 mohi sluša trens, mislim da se odgovor sam javlja 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Техничари вс Тренсери, синс 5.10.2000., брот ту ју бај ансекјур енџиоу активистс фор хејтинг Слоба анд Технократија дјурин д најнтиз. Превазиђите музичке поделе, ако већ друге не можете! 1 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohican Posted March 1, 2015 Popular Post Report Share Posted March 1, 2015 mohi sluša trens, mislim da se odgovor sam javlja A i nisam na severu nemačke te je uspeh maltene nemoguć. 4 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Da rekapituliramo. Otvoren NCR topic da pola rura ne smara na pricajte topicu o svojoj firmi do druge strane topica pola zaposlenih ispljuvalo firmu i najavilo svoj odlazak druga polovina krenula da hvali firmu i objasnjava zasto je to dobra firma Mohi odradio svoj Kanye West i popisao se po svima jer su debili ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 A i nisam na severu nemačke te je uspeh maltene nemoguć. Uspeh je moguc svuda gde je plodno tlo za to sto radis. Realno nisi odgovorio na pitanje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 realno, boro, mogao bi da das sansu ovoj nezadovoljnoj polovini, sto hoce da bezi iz ncr-a. tu kod tebe, na severu nemacke, a ne da palamudis. uterao bi ga mohiju do grla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 A i nisam na severu nemačke te je uspeh maltene nemoguć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Da li je neko uspeo u zivotu? Kakva su to jebena apstraktna pitanja :) ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Džej je uspeo, tako bar kaže 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 al ne bi uspeo, da nije sreo mohija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted March 5, 2015 Popular Post Report Share Posted March 5, 2015 Ja sam tek sad skontao da je ovo jos jedan mohi vs svi topic u stvari I ko i uvek mohi ispada preveliki pajser Ja cu da dam moja dva centa za ovaj topic, meni je firma fenomenalna odskocna daska za ono sto radim, jos koju godinu ovde, pokupim sto vise sertifikata koja ce firma i da plati, i odo preko Imam pristup uredjajima koje u zivotu ne bih video ovako, + uskoro stize i ceo lab na kome cu moci da vezbam, tako da je to sve super Ljudima se ovde svidja i ne svidja, zavisi samo sta i u kom timu rade, i to je to Mohi smiri dozivljaje malo, ne kontam zasto ti je toliko drago da te pola foruma napusi kurcem a da ti opet teras svoje, i jos gore mi je kako ti to sve ne govori da jednostavno nesto nije u redu sa tvojim stavom i da mozda to treba da promenis ? 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 /grabs popcorn Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 + uskoro stize i ceo lab na kome cu moci da vezbam, Idemoooo 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Coka je butthurt sto radi u marmen inc. 1 1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 A nije prethodno radio u deusu pa nema kvalitetan pedigre ! 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Ja sam tek sad skontao da je ovo jos jedan mohi vs svi topic u stvari I ko i uvek mohi ispada preveliki pajser Ja cu da dam moja dva centa za ovaj topic, meni je firma fenomenalna odskocna daska za ono sto radim, jos koju godinu ovde, pokupim sto vise sertifikata koja ce firma i da plati, i odo preko Imam pristup uredjajima koje u zivotu ne bih video ovako, + uskoro stize i ceo lab na kome cu moci da vezbam, tako da je to sve super Ljudima se ovde svidja i ne svidja, zavisi samo sta i u kom timu rade, i to je to Mohi smiri dozivljaje malo, ne kontam zasto ti je toliko drago da te pola foruma napusi kurcem a da ti opet teras svoje, i jos gore mi je kako ti to sve ne govori da jednostavno nesto nije u redu sa tvojim stavom i da mozda to treba da promenis ? Nisi ti nista skontao, ocigledno. Ja nisam zapoceo ovaj topik vec sam u dva navrata odgovorio na pitanja drugih ljudi odakle sprdnja sa istim. To sto se tebi ili nekim tvojim kolegama ne svidja ta sprdnja nije stvar za koju sam ja kriv jer se pola foruma sprda sa istim, ja sam samo rekao kako je. Ako ti se ne svidja sto se sprdamo sa marmenima, a ti onda upisi defetologiju da im pomognes. 3 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted March 5, 2015 Popular Post Report Share Posted March 5, 2015 A možda je fora što je ceo "vajb" da vas nekoliko, naduvavajući par ljudi (recimo marko i eurokrem), i sprdajući se time kako takvi rade u NCR, samim tim naduvavate svakog ko radi u NCR, maltene pravite "vajb" da je to firma za debile u kojoj rade debili. Tako cela sprdnja ode u kurac, jer non stop implicirate ljudima kako su neuspešni, glupi, dementni, šta god da urade. I eto, umesto da se ne obaziru na to, ili da probaju da porade na sebi, ili da odu sa foruma, ili "vas" oteraju u kurac, oni se koprcaju, pravdaju i tako to, što onda proizvodi još žešče prcanje od strane "vas". Zamisli odete recimo ti i vića (uzimam vas samo jer ste najjači u diskriminaciji NCRa) na neki forum, i tamo se nekom starosedeocu ne svide vaši inicijalni postovi. Potom on krene da vas jebe šta god napišete, i sprda se sa starosedeocima ortacima, i da vas "memeuje" na svakom koraku. Mislim naravno da je svako ko se upeca i krene da se maltene pravda (kao sad Coka) realno lud. Mislim, jebote, ljudi se pravdaju što rade i zarađuju, pa roflmario. 13 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 eto vidiš kako ne čitaš lepo, iako znaš da ne mislim da ste ti ili mohi zlice, i odmah prevedeš na lični nivo, i verovatno eskaliraš na mirc. Mislim, jeste, vas dvojica najjače sprdate NCR i trpate NCR-ovce Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Želiš da kažeš da sam glup? Ali ja ne radim u NCR! Napisao sam "vajb". Narano da ne gađam suštinu koju je Mohi već pomenuo, ali ceo "vajb", "filing" je upravo to što sam napisao, da vređate svakog ko radi u NCR, iako jelte svakome ko pročita pažljivije jeste jasno da nije tako. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted March 5, 2015 Popular Post Report Share Posted March 5, 2015 Ne pravdam se ja Igore sada stvarno, niti se osecam prozvano, niti branim firmu, niti nista, ja sam samo rekao kako je meni licno tamo, i to se vidi iz posta gore. Zato sam i rekao nekome je dobro nekome lose. Ja sam samo Mohiju skrenuo paznju na to da ne pravi od sebe ludaka vise, napusava se sa 20 ljudi pritom svi njega napuse, i to valjda treba nesto da mu kaze u zivotu da mozda stvarno nije u pravu. Nebitno je da li je za NCR vezano ili za bilo sta drugo, mislim do koje granice on ide i kako ne konta. Mislim i Stija ga je napusio, a on i dalje tera svoje. Ej ali ovo je topic gde se raspravlja da li je neka firma debilna ili ne, koga boli kurac. Isto tako smo svi mogli da budemo zaposleni u Telekomu u nekom periodu pa da pljujemo po tome. Svi dobro znamo Mohi da se ti nikada ne sprdas, i da ti stvarno mislis to kad nekome kazes ovde da je bilde, zato uvek ide tolika polemika i ti i dalje kucas i kucas post za postom, napusavajuci svakog ko ti se ucini da je marmen. A onda se to eskalira po mircu i tamo se medjusobno bustujete kako najefikasnije se popisati po nekome ko je odgovorio. Znam ovo naravno posto sam cesto to i gledao dok sam dolazio tamo. Pazi tvoje znanje onoga sto radis je stvarno veliko, i tu nema dalje price. Ti i Pera recimo sabijate mreze, ja nisam ni blizu toga. A ti ispadas konstantno najveci pljuvac svega i svacega ovde umesto svi da znaju tebe kao recimo "onog lika koji sabija mreze" , ko sto Shekka svi gotive zbog uber znanja photoshopa. Dokle bre ovo sve ide, Celo ajmo na rejv 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts