Dule_smor Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 U Njemacke ne videh, pogledacu bas detaljno kad se vratim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 11 hours ago, manson said: Sad mi poslali, moguće bre ovo? ovo mora da je neki maksi u kaluđerici, u mom na vračaru nema ovoga! zapravo su dosta glupi ovi sejferi što se tiče funkcionalnosti u ovom konkretnom slučaju. sa leve tunjevine ima jedno pet načina da skineš koji mi sad padaju napamet a verovatno i još pet koji bi znali ovi iskusni u tom poslu i to u roku od sekund. sa desnog takođe, posebno što je kružni oblik, to nikad ne može da se lepo zategne ovo samo "srolaš" sa bilo koje strane jednu od ovih i izvadiš. a da ne pričamo da ovi crni sejferi koštaju više nego tunjevina 🙂 sad sam pomalo impresioniran time da imaju dovoljno sejfera ovih crnih za ceo batch tunjevine, to obično stave na ono mobilne telefone i tako to u radnjama gde nemaš 300 komada na lageru. 9 hours ago, togFU said: Svuda je to tako, samo ne znamo. Gledao sam pre par godina neki prilog na ovu temu u Italiji, naravno najviše se krade najskuplja roba - sirevi, pršut (sorry, prosciutto) i slično... svugde stavljaju i kod nas i preko, mene tu najviše fascinira ključ po kojem biraju šta će da stave a šta ne. događa se da na primer guščija pašteta od 2000 din bude u onoj plastičnoj kutiji a pored druga od 2400 bude "solo" ili brijači na primer uvek dobra tema za ovo, neki gillette bude u ful zaštiti neki nema ništa a cena im je slična. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 34 minutes ago, Lucky said: svugde stavljaju i kod nas i preko, mene tu najviše fascinira ključ po kojem biraju šta će da stave a šta ne. događa se da na primer guščija pašteta od 2000 din bude u onoj plastičnoj kutiji a pored druga od 2400 bude "solo" ili brijači na primer uvek dobra tema za ovo, neki gillette bude u ful zaštiti neki nema ništa a cena im je slična. Kapiram da gledaju šta se najviše krade, pa moraju da preduzmu nešto, da ih ne bi centrala klepila po ušima - zato žestina, brijači i baterije često budu u sarkofagu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 5 minutes ago, Jose Jimenez said: Kapiram da gledaju šta se najviše krade, pa moraju da preduzmu nešto, da ih ne bi centrala klepila po ušima - zato žestina, brijači i baterije često budu u sarkofagu. e da, i baterije! tipa ima 10 pakovanja baterija, rastuće cene između 100 i 800 dinara npr i onda su u sarkofagu (dobar termin, sviđa mi se) ove od 500 i 600 din 🙂 ako su baš te glavni pik za krađu, moramo da saznamo što! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 4 hours ago, Lucky said: tipa ima 10 pakovanja baterija, rastuće cene između 100 i 800 dinara npr i onda su u sarkofagu (dobar termin, sviđa mi se) ove od 500 i 600 din mogu samo da pogađam da je fora u tome što im tipa ove od 800 stignu kasnije, a nemaju dovoljno sarkofaga, pa ih mrzi sad da vade ove od 600 pa prepakuju ove od 800... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 da, moguće, ali je dosta čudno, no svakako su se povećale krađe evidentno, ali opet i dalje je to po nekom rendom ključu verovatno i proizvođač ima specijalne uslove sa retailerom tipa ako ukradu on računa kao da je prodato, a verovatno ovi neki soc vendori nemaju takve uslove, pa onda iako im je skuplji proizvod možda oni ne mogu to da isforsiraju pa retailera baš briga ako im ukradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Kad je bal! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 On 6/29/2022 at 10:25 PM, togFU said: SAMO U SRBIJI!!! KOLIKO SMO JADNI KRADE SE HRANA !! A u stvari, nije. Svuda je to tako, samo ne znamo. Gledao sam pre par godina neki prilog na ovu temu u Italiji, naravno najviše se krade najskuplja roba - sirevi, pršut (sorry, prosciutto) i slično... Ja sam relativno često po italiji pa baš nigde nisam video nešto slično po radnjama. Mada po turističkim mestima ima gamadi kao i svuda.. kupim paket hanzaplasta za omladinu, kad gajbi vidim da je u kutiji fazon 4 umesto 30, neko je otvorio i zaboo koliko mu je trebalo 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 41 minutes ago, Junkie said: Ja sam relativno često po italiji pa baš nigde nisam video nešto slično po radnjama. Mada po turističkim mestima ima gamadi kao i svuda.. kupim paket hanzaplasta za omladinu, kad gajbi vidim da je u kutiji fazon 4 umesto 30, neko je otvorio i zaboo koliko mu je trebalo 😞 nemoguće da nema sejfera makar na piću 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 To da, mislim da je globalno standard, ali ovo što spominje , pršut, sirevi, ništa 🙂 A i zašto bi kad su cenovno 3x jeftiniji nego u srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted July 2, 2022 Popular Post Report Share Posted July 2, 2022 Ahaha umrechu 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 40 minutes ago, Junkie said: To da, mislim da je globalno standard, ali ovo što spominje , pršut, sirevi, ništa 🙂 A i zašto bi kad su cenovno 3x jeftiniji nego u srbiji ima i tu nečega :)) ali sad si me istripovao ima da gledam u radnjama po inostranstvu kakva je situacija kad odem negde :)) mislim, baš mi nemoguće da samo kod nas stavljaju na brijače i skupe tegle proizvoda 🙂 18 minutes ago, Dule_smor said: Ahaha umrechu starije od interneta ali svakako uvek aktuelno! doduše, omanuo si za dva dana :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Kako bre sad starije od interneta kad su ova pride proseravanja pocela pre neku godinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 14 minutes ago, Dule_smor said: Kako bre sad starije od interneta kad su ova pride proseravanja pocela pre neku godinu dobro preterao sam sa starije od interneta ali jedno 3-4 godine sigurno ima otkako sam ovo video prvi put. ipak je to holanCka kompanija, oni su među prvima krenuli sa prajd forama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 lol i stvarno, kada se ode na https://ru.usembassy.gov/ stoje koordinate, ne adresa 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2022 Report Share Posted July 3, 2022 hahaha, kako li im stiže pošta pitam se! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 (edited) edit: može i ovo 🙂 Edited July 4, 2022 by manson 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 10, 2022 Report Share Posted July 10, 2022 Mali crnjak za one koji znaju za jednog od najvećih dermatologa, dr. Laloševića 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 12, 2022 Report Share Posted July 12, 2022 https://www.instagram.com/p/Cf0tLBeOHxY/ Zašto ne radi instagram embed? 🙂 Snup Dog troluje Džoa 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted July 20, 2022 Popular Post Report Share Posted July 20, 2022 Nekako se potrefila slična tema! 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 velika istina 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts