Lucky Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 28, 2020 Report Share Posted August 28, 2020 11 hours ago, beba isus said: covek bi pomislio da je ril lajf izbio geeka iz tebe ivane ALI NE niko ne razume ovu tvoju smesnu sliku ali te svejedno volimo ā¤ļø Reky, stari gangsteru sa Karaburme, ovo ti je kao kad bi pisalo "da stopirate server, treba da otvorite Task Manager, a onda desno dugme i pritisnete End Task". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 16, 2020 Report Share Posted September 16, 2020 i dalje ne razumem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 29, 2020 Report Share Posted September 29, 2020 Ā Well, well, well... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanÄe Posted October 1, 2020 Report Share Posted October 1, 2020 (edited) On 9/29/2020 at 10:13 AM, fikser said: Ā Well, well, well... Realno, on sa njegovim "akcentom" i cant, cent, cint, cont i ovo može,Ā ako hoÄe, da tako izgovori š Edited October 1, 2020 by millanÄe Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ĆPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 Ā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 So Äru 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 Beograd Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 On 12/13/2020 at 11:01 PM, Hijavata said: Beograd nikako da proÄem centrom da vidim ovo, živo me zanima jel su se ljudi navikli š Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 Ne znam shta je problem sa ovim peshackim prelazom? Kul je u Tokiju i kad se pojavi u Njujorku u seks i grad seriji ali nije kul u Beogradu? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 2 hours ago, Sting said: Ne znam shta je problem sa ovim peshackim prelazom? Kul je u Tokiju i kad se pojavi u Njujorku u seks i grad seriji ali nije kul u Beogradu? ne znam ni ja iskreno, vidim da mnogi kritikuju kao "kakav blasfem kako Äe se ljudi snaÄi" meni iskreno nije jasno Å”to toga nema svugde kad god treba da se preÄu dva peÅ”aÄka jedan za drugim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 Idiotsko kritikovanje Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 ne znam ni ja iskreno, vidim da mnogi kritikuju kao "kakav blasfem kako Äe se ljudi snaÄi" meni iskreno nije jasno Å”to toga nema svugde kad god treba da se preÄu dva peÅ”aÄka jedan za drugim.Mozda zato sto dodatno usporava saobracaj i pravi jos vece guzve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 Zbog cega to mislish? Svaki dan sam prelazio tu raskrsnicu pre nego shto su uveli ovaj peshacki prelaz. Realno mislim da ce ovo biti korisno. Protok peshaka ce se znatno ubrzati i mislim da ce guzve biti manje. Uostalom, nishta ne koshta da se proba (osim malo bele farbe), ako ne bude valjalo neka vrate. Kritika radi kritike samo ojacava poziciju kritikovane strane. Dajte smislenu kritiku saĀ argumentima. Problem te raskrsnice nisu peshaci vec vozila. Peshaci idu na zeleno peshacko i ne vidim kako usporavaju vozila? Mozda iz Makedonske skretanje levo gde ce proci dvoje kola manje (koliko je ranijeĀ moglo da stane u raskrsnicu izmedju peshackog prelaza u makedonskoj i ispred doma omladine).Ā Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 Ne znam, nekako mi je logicno da ce crvena svetla za automobile sveukupno duze morati da budu ukljucena kod takve raskrsnice. Ne treba gledati samo pesake, vec i eventualno crveno za skretanje levo u oba smera. Mozda gresim, deluje mi tako logicno. Mada sad kad razmislim, ako se zeleno za pesake pali u istom momemtu za sve, a ne pali se posle posebno za jednu pa drug ulicu onda je mozda i bolje za saobracaj. Jbga, nesam skolovala:DĀ Ā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 4 hours ago, Dule_smor said: 7 hours ago, Lucky said: ne znam ni ja iskreno, vidim da mnogi kritikuju kao "kakav blasfem kako Äe se ljudi snaÄi" meni iskreno nije jasno Å”to toga nema svugde kad god treba da se preÄu dva peÅ”aÄka jedan za drugim. Mozda zato sto dodatno usporava saobracaj i pravi jos vece guzve? ne mora dodatno da uspori ako se reguliÅ”e trajanje semfora - ne mora isto da traje. Å”ta mi vredi skretanje udesno ako u istom trenutku krenu i peÅ”aci i blokiraju me sve do mog normalnog zelenog? recimo ima onaj prelaz kod Trga Nikole PaÅ”iÄa, tamo sa strane baÅ” ulice Trg Nikole PaÅ”iÄa, Å”to traje semafor i za kola i za peÅ”ake po 10 sekundi otprilike. OdliÄno reÅ”eno, nikad gužve nema da se napravi. 3 hours ago, Dule_smor said: Ne znam, nekako mi je logicno da ce crvena svetla za automobile sveukupno duze morati da budu ukljucena kod takve raskrsnice. Ne treba gledati samo pesake, vec i eventualno crveno za skretanje levo u oba smera. Mozda gresim, deluje mi tako logicno. Mada sad kad razmislim, ako se zeleno za pesake pali u istom momemtu za sve, a ne pali se posle posebno za jednu pa drug ulicu onda je mozda i bolje za saobracaj. Jbga, nesam skolovala:D Ā Ā tu skretanje levo nije dozvoljeno za obiÄne automobile mislim ni iz jednog smera, sad kad razmislim ... samo GSP može da skrene levo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 ok, nego generalno razmisljam, normalna raskrsnica sa 2 ulice po pravim uglom i svugde dozvoljeno skretanje...sta je ekonomicnije za saobracaj, klasicni pesacki i semafor ili ovaj dijagonalni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 26 minutes ago, Dule_smor said: ok, nego generalno razmisljam, normalna raskrsnica sa 2 ulice po pravim uglom i svugde dozvoljeno skretanje...sta je ekonomicnije za saobracaj, klasicni pesacki i semafor ili ovaj dijagonalni? Pa znaÅ” kako, verovatno ima neki gugl na tu temu i neka istraživanja koja su sproveli negde, nekad ... š A ako su uveli Japanci, onda valjda znaju Å”ta valja! Å alu na stranu, uvek se setim onog perioda kad su kružni tokovi postali popularni i svugde su ih pravili i pitam ja neku ekipu sa SaobraÄajnog oko toga i baÅ” kakva su istraživanja i dokazi postavljeni da je kružni tok bolji od standardne raskrsnice i dobijem odgovor "ma nema istraživanja, nego je to sad trend, sve je to isto". Pa su mi onda naÅ”li u nekoj knjizi neka istraživanja na tu temu i ispostavlja se da je isto ili Äak i sporije sa kružnim tokom u nekim situacijama u odnosu na raskrsnicu sa semaforom, a da je zapravo raskrsnica bez semafora najpaklenija stvar Å”to se tiÄe gužve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 (edited) Kruzni tok je apsolutno najbolja stvar u saobracaju ikada izmisljena,na stranu sto u ovoj raspaloj drzavi preko 50 % ljudi ne ume da ga koristi a jos zalosnije ni ovi sto obelezavaju ne umeju pravilno ni da obeleze one strelice a u Knjazevcu ima 1 kruzni tok gde onaj koji ulazi u njega ima prednost a ovaj sto je unutra je duzan da ga propusti :)) Edited January 7, 2021 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 Naucna istrazivanja. 1 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 13 hours ago, mohr said: Kruzni tok je apsolutno najbolja stvar u saobracaju ikada izmisljena,na stranu sto u ovoj raspaloj drzavi preko 50 % ljudi ne ume da ga koristi a jos zalosnije ni ovi sto obelezavaju ne umeju pravilno ni da obeleze one strelice a u Knjazevcu ima 1 kruzni tok gde onaj koji ulazi u njega ima prednost a ovaj sto je unutra je duzan da ga propusti :)) to ti kažem, nije samo problem kako on funkcioniÅ”e u teoriji (i na ovim simulacijama Å”to kaÄi nepismen) veÄ kako radi u praksi i da li ljudi znaju da ga koriste i da li zapravo ima dobro obeležavanje.Ā na slaviji je dugo, možda i dalje, bilo zabranjeno da skreneÅ” desno iz beogradske u kralja milana nego si morao da praviÅ” ceo krug :)) 7 hours ago, jasamnepismen said: Naucna istrazivanja. pola ovih varijanti nema ni u SF filmovima :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 On 4/18/2021 at 10:49 PM, Neptune said: haha, može, ali bez everything on the map, to me oduvek smaralo da nalazim i tražim šĀ joÅ” se seÄam kad me neko cimao kako nisam pronaÅ”ao sve te skrivene stvari i ridlerove kvestove u betmenu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted April 21, 2021 Report Share Posted April 21, 2021 Kad ima dobrih igara koje se zavrse posle glavne price... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts