voodoo_ Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Ajde što je ona popunjena, ali što si ti popunjen? :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 bvk, danas spavate do podne dok mi šljakamo! marinice, aj da krenemo da gušimo sa adr-om i popunjenošću pa da nam admini otvore ultimativni hotelski topik jes' pa da vam se priključi ale! prijatan dan danas, jedino bi trebalo neki orman da sklapam predveče a ja nisam fan tih stvari :( oduvek sam se divio onima koji imaju strpljenja za to, ili na primer da pakuju hardver ponovo u kutije onako kao da je izašao iz fabrike i tako te stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 jes' pa da vam se priključi ale! e, je l ale i dalje u lifedesign hotelu? i šta beše on radi tamo? Ajde što je ona popunjena, ali što si ti popunjen? :c zamalo da ne bude tvoj post u prva tri posle njenog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 ma nije, ima već godinu dana na primer, ali mu je supruga i dalje tamo! a i pored toga bi imao šta da podeli sa vama u tom topicu. a mislim i da je Džoker u hotelijerstvu i dalje, makar je bio kad smo nešto pričali pre jedno 4 meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 jes, džoker je revenue manager u ziri valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Eto, ima vas za ultimativni hotelski topik You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 zamalo da ne bude tvoj post u prva tri posle njenog! Ivane, rekao ti Ivan da me uhodis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 ostaje samo pitanje da li da krenemo da spamujemo pričajte pa da nas admini rasteraju ili da sami otvorimo topiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Opa, eto topika za nas! Kakva je popunjenost, momci? Mi juce sabili sa prihodima! Koja ste smena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 meni margina 4 po projektovanom planu, biće čupavo za marginu 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 je l' i ti koristiš reč "margina" umesto "marža" ili je potpuno drugi pojam u pitanju? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 potpuno drugi. valjda You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 izvukao si se ovoga puta! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 bvk, danas spavate do podne dok mi šljakamo! ja sada ustao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Realno topic je kul opcija, da onda možemo da pitamo za neke secret tips, šta možemo da uzmemo u hotelu a ne kažu da može, kada kažu da ne mogu da promene sobu jer su popunjeni kapaciteti, koliko zapravo još slobodnih soba postoji, i tako to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 ja sada ustao :D I ja upravo ! dajte sve ultimativne topike pa da budemo i takav forum konacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 kada ti booking.com izbaci cenu, zovi ih telefonom direktno i traži 10% manje, bolje i njima i tebi advanced lodging consulting Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 ja sada ustao :D +1 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 To zapravo radi? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Radi, ja dobio tako na kopu. Booking im uzima 15% ja mislim. Samo onda ne dobijas neke booking popuste i kurce kao aktivan korisnik. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 (edited) Booking uzima najmanje 12% pa do kolko hoces, uglavnom je to 15%. Edited March 9, 2015 by Longli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 opala, može i longli na ultimativni hotelski topiks ima nas više od ovih sa bankomatima ae pae bravo coko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 http://brilliantmaps.com/2nd-largest-nationality/ "The map above shows the flag of the 2nd largest nationality, by country of birth, living in each European country. Thus, it may include citizens and those who have moved temporarily for work"" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 samo za rekija i promovisanje klasicne muzike bez dranja ! nego jel zna neko ko pise tekstove za tarzaniju, zelim da im okacim imena na zid sobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 jedno vreme su bili sranje :c sad su tekstovi jaki ponovo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts