Čamuga Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 kia ili fiat, zvuci vise kao zelja zene nego da je tvoja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Pa u sustini da :D Ja sam bio za Kadjara ali "smo"(ona) odustali od njega,pa su ostala ova 2. Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 kia svakako ako su samo ta 2 izbora u opticaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Sta fali Freemontu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 ocaj so oba, realno razvedi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Haha a jbg ukusi su razliciti,pa ovaj izbor je pao posto cale vozi Kiu cee'd sw,a ja fiat bravo 2,a godinama samo sipamo gorivo I vozimo pa mislim da je red da ispostujem jednog makar :D Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 ceeda sw dizel bi rekao ok , sportage za te pare dizel mozes da uzmes matori u nekoj osnovnoj varijanti, sto gubi poentu na vise frontova. najgora varijanta je da uzmes zadnji model prosle generacije jer ces za 2 godine kad izadje sledeci pasti sa 14k na 6k fiat je automatska diskvalifikacija, ime topica je koji "auto" da kupim :D sto bas dzipa? ako ti treba prostora za te pare mozes da uzmes vr' oktaviju ko covek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 Mozda onda ipak bolje Fiat ako je Skoda u opticaju :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 hahah isto mislim :DSent from my MI MAX using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 Necemo da se vredjamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 Nisam znao da vozis SKodu, do jaja... Dodji na servis dacu ti neki popust posto si ortac sa foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 Na kraju odustao od svega I uzeo citroen DS5 za 9 soma. Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 lep je DS5, nek ti je sa srecom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 Hvala :) Ovaj sto sam uzeo se krece izmedju 12-13k e,Kum se vraca nazad za ameriku pa udelio malo povoljnije. Sta znam ja se vodim logikom da ga vozim koju godinu pa da ga uvaljam za pare koje sam sad ulozio,mada videcemoSent from my MI MAX using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 (edited) drugari koliko je sigurno kupiti polovan auto iz uvoza, sa predjenih (navodno) 150-200k km? recimo svidja mi se https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12597293/renault-megane-15dci svidja mi se auto, motor, oprema, gde da ga proverim da u stvari nema 500k km i da nece da se raspadne posle mesec dana voznje? ili se vise isplati kupiti nesto sto je malo starije ali je kupljeno novo u srbiji kao npr https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12981589/renault-megane-15-dci vozim na poslu dustera 1.5 dci i bas sam zadovoljan motorom a isti je (ili vrlo slican) kao u ovom meganu razmisljao sam i o https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12487141/kia-pro-ceed-16-crdi koja mi deluje da je u boljem stanju od svakog megana koji moze da se nadje te pare trebaju mi kola hitno, dao bi 5000-5500max Edited September 8, 2018 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 Da ti doteram ja Passata iz Njemacke :D Izvinjavam se sto upadam, al moze jedan savet za mene...koju zastitu da stavim na Passata...Sonty mi rece Abloy kljuc, a kad je ortak zvao ove iz Zedexa da pita oni kao ne preporucuju to ipak, nemam pojma zasto...jel dovoljna mozda neka elektronika i izmestanje onog ulaza za komp ili ipak bolje mehanicka zastita? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 dule, pitanje je koji ce ti kurac zastita u Nemackoj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 pa ne stavljam zbog Nemacke, nego kad dodjem u Srbiju na odmor, Pasat, strane table, to se bas dosta kod nas krade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 vidi ga dule sto je u fazonu LUL UZEO SAM AFTO DOBAR IDEM U SRB OCE DA UKRADU SLEPCI SRBI KREZAVI, gori si od Deia uzmi onaj polukasko u njemackama, koliko ja znam da je to osigurano i od kradja, nisu svabska osiguranja cigani kao nasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 Uzeo sam polukasko, rekose mi da pokrivaju do 8k kradju, toliko je i kostao auto...al nekako na to i ne racunam, nemam poverenja u osiguranja, pa i nemacka...znam da je neko pricao da su mu digli auto u Srbiji i da se godinu dana cimao sa nemackim osiguranjem da mu isplate stetu i na kraju ne znam dal je uspeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 jedan moj drug uplatio polukasko i umro :( Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 Gde si Vitjo, vrati Paji nalog!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 dobar si dule kasko brate i to je to.. sem toga sta je 8k za tebe sad sve i da ga dignu? :D @psy ako ima digitalnu servisnu knjigu i uvedeno sve u ovlascenom servisu to je to u vecini slucajeva.. ako ima papirnu varijantu, to je 20e da se kupi, tako da skip. Kolega ima ovde bas takav i zadovoljan je.. recimo da su i ovde taj motor-generacija oko 5k pa jace, tako da je cifra ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 ma jeste, ja sad imam milion maraka platu :D nista, necu bacati pare na zedere i t srnja onda, nego cu samo zameniti onaj dzek za povezivanje na komp i a u kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 24 minutes ago, Junkie said: @psy ako ima digitalnu servisnu knjigu i uvedeno sve u ovlascenom servisu to je to u vecini slucajeva.. ako ima papirnu varijantu, to je 20e da se kupi, tako da skip. Kolega ima ovde bas takav i zadovoljan je.. recimo da su i ovde taj motor-generacija oko 5k pa jace, tako da je cifra ok. Ovde je bilo kakav auto koji ima makar neku poznatu servisnu istoriju premija, a ti sad nasao da cepidlacis digitalna ili papirna servisna knjizica :) 6 hours ago, psy said: svidja mi se auto, motor, oprema, gde da ga proverim da u stvari nema 500k km i da nece da se raspadne posle mesec dana voznje? ili se vise isplati kupiti nesto sto je malo starije ali je kupljeno novo u srbiji kao npr Ako si namerio da kupis Renoa uzmi pa se raspitaj koji je dobar majstor za tu marku i vidi s njima da li je moguca provera automobila kod njih, znam da su neki poceli to i da naplacuju ali se svakako isplati. Koliko je presao niko ne moze da ti utvrdi niti garantuje (osim ako nema ovo sto kaze Junkie digitalnu servisnu istoriju koja ne moze da se nabudzi) ali moze majstor da ti pogleda u kakvom je generalno stanju auto i kako stoji sa nekim bitnim delovima koji mogu da ti budu veliki trosak na dizelu - zamajac, turbina, dizne i sl. Sto ne znaci da ne moze sutra nesto od toga da ti ode, ali makar da znas da nije bio u raspadu jos kad si ga uzeo. Opet kilometraza je relativna stvar - neki auto koji je presao u Nemackoj 300k km po autoputu i redovno je odrzavan kako valja moze da bude u boljem stanju od nekog koji je kupljen u Srbiji, presao 150k u Beogradu po 90% gradske voznje, sa losim gorivom i nije dobro odrzavan. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts