Lucky Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 30 minutes ago, manson said: Jeste hibrid, e-Skyactive G motor. Blagi hibrid, doduše ta mala baterija samo pokreće ostale sisteme povremeno, pa tako pomaže motoru. to je ono da upadnu sa co2 emisijama u kategoriju u kojoj mogu da budu 🙂 mislim da dovla pre priča iz ugla što 2500 kubika je registracija 70k ili koliko već. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Pa prica ali nije tacno. Ajde pogledajte malo informacije pre nego sto lupite : D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Imam taj isti motor, samo 2.0. I zato što je hibrid malo je jeftinija registracija, oslobodjen si nekih taksi, šta beše, ali onda moraš da ideš u MUP po nalepnicu, ne može na tehničkom da ti odštampaju 🙂 Tako da i za taj 2.5 nije baš tih 70 ili koliko, malo je manje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago (edited) Evo koje obracune pokazu dva sajta za racunanje registracije. oko 105000 I to pri, cini mi se, najpovoljniijim uslovima i bez tehnickog pregleda i provizija za uplate. Edited 2 hours ago by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago čekiraj elektro ili hibridni pogon na tom drugom https://www.super-registracija-vozila.rs/kalkulator-registracije-vozila i dobiješ ~34K RSD za prvu registraciju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago (edited) Da, jeste, nisam video opciju. Prvi sajt nema tu mogucnost. Btw, odes da registrujes u npr Becej i kosta te 22k... Edited 1 hour ago by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts