Popular Post dovlagsi Posted July 21 Popular Post Report Share Posted July 21 scala dobra ali oktavija je klasu iznad u skoro svemu jbg 4 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 21 Report Share Posted July 21 2 hours ago, absolute said: Bio sam u AC Stojanović, dali su mi i popust, jedino što malo duži rokovi čekanja. Takođe, prilično insistiraju na automatik varijanti, i to baš. Jedino i za automatik može da se dobije nešto u nekom kraćem roku, tipa do mesec dana. Sutra ću dobiti na mail detaljnije ponude, pa ću da vidim još, a svakako ću na još nekom mestu da se raspitam! Inače, ona Scala mi sasvim solidno izgleda i nije mala ko što sam mislio kad se uđe unutra. Čak ima veći gepek od kamiq-a 😄 Bravo! Da, ceka se oko 3-4 meseca na poruceno. Missim, onih 300+ dana u doba korone nije za poredjenje: Nenormalno vreme gde su isporucivali primerke bez nekih standardnih mogucnosti zbog nedostataka delova. Gepek 470 vs 400l 🙂 U sustini, Kamiq i Scala su isto. Da li hoces vise prostora + malo manju cenu ili visu poziciju sedenja + upadljiviji eksterijer.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 21 Report Share Posted July 21 I dalje navijam za Octaviu... 2 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 21 Report Share Posted July 21 1 hour ago, Santa said: I dalje navijam za Octaviu... I ja lol 1 hour ago, Dick Warlock said: Bravo! Da, ceka se oko 3-4 meseca na poruceno. Missim, onih 300+ dana u doba korone nije za poredjenje: Nenormalno vreme gde su isporucivali primerke bez nekih standardnih mogucnosti zbog nedostataka delova. Gepek 470 vs 400l 🙂 U sustini, Kamiq i Scala su isto. Da li hoces vise prostora + malo manju cenu ili visu poziciju sedenja + upadljiviji eksterijer.... Ma meni sve jedno to, ali žena navalila :c Jbt, tačno SSI :c Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 21 Report Share Posted July 21 Jos ces da je pustis da bira i boju 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21 Report Share Posted July 21 5 hours ago, togFU said: Pa tesko da im je Scala najprodavaniji model :DDD Oktaviju je trazio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22 Report Share Posted July 22 On 7/19/2025 at 7:09 PM, killYg0r said: Ali i ja recimo isto razmisljam, nikad u zivotu nisam ubo polovan auto a da mu nesto nije falilo sto me usralo od para, sa druge strane ko ima pare na bacanje nista nije problem he Ovo je baš uvek bila mačka u džaku kategorija, zavisi na šta naletiš. Davno kad sam Corsu C uzeo polovnu, sve je šljakalo na njoj top, samo u jednom trenutku posle X godina neka "korpa menjača" je morala da se promeni. Kevin Grande Punto 2009 godište da ga ne ureknem radi i dan danas bez većih problema, jedino su meni dole na Dušanovcu na semaforu pre jedno 6-7 godina pukle obe neke gumice menjača tako da je ostao zaglavljen u rikvercu ili tako nešto. Mimo toga fercera, ja mislim da je on sad prebacio 200k lagano, možda i 250k. Sa druge strane, prvi Smart 450 je radio dobro prve dve godine npr i onda krenuo da se raspada lagano, prvo nešto nije hteo da pali, pa mu otkazala brava, pa vrata, pa nešto sa farovima bilo (crkavale sijalice na mesečnom nivou), da bi na kraju mu motor otišao i zavaljao sam ga majstoru. Doduše tu imam malu teoriju zavere da ga je nešto majstor sjebao, jer sam bio na servisu on ga kao popravio za nešto deseto i posle 5 dana riknuo motor - sus! U svakom slučaju majstor ga je popravio i dao svom klincu da vozi glovo i dan danas ga viđam s vremena na vreme po gradu 🙂 Što mi dodatno podgreva teorije da ga je on sjebao! On 7/20/2025 at 8:33 PM, Diego said: Pa mi neko ogrebe auto. Parking mesto pored bilo malo uze, ali ko nije retardiran moze direktno da udje, i da izadje u rikverc bez motanja.... Ja sam tako patio kod honde prvih godinu dana, i kao što ti je većina ovde rekla, nema leka protiv toga u beogradu. Čak i da imaš garažu ili parking mesto, moraš nekad da odeš u tržni centar, u maxi/lidl ili gde god i da se parkiraš i onda neko pored otvori vrata i zvekne te, ne moraju biti odrasli, mogu i deca sa zadnjeg sedišta etc. onda sam samo krenuo da konstatujem nove ogrebotine i mala oštećenja i sačekao kad ih se skupio određeni broj i preko kasko odradio sređivanje cele limarije. 15 hours ago, absolute said: Bio sam u AC Stojanović, dali su mi i popust, jedino što malo duži rokovi čekanja. Takođe, prilično insistiraju na automatik varijanti, i to baš. Jedino i za automatik može da se dobije nešto u nekom kraćem roku, tipa do mesec dana. Sutra ću dobiti na mail detaljnije ponude, pa ću da vidim još, a svakako ću na još nekom mestu da se raspitam! Inače, ona Scala mi sasvim solidno izgleda i nije mala ko što sam mislio kad se uđe unutra. Čak ima veći gepek od kamiq-a 😄 nije baš neki reper, ali sad na sajmu automobila akcijska cena za Stelvia je bila tipa 57k i lik je odmah rekao da daju i dodatni popust od 2k tako da je 55k. sad dal' je to kategorija popust ili "popust" nije najjasnije, ali neki prostor postoji. Znam da je davnih dana bilo OK prostora da se pogađaš sa dilerima a danas, ako ništa drugo ne mora ti sve ići kroz direktan poput za vozilo, možeš da dogovoriš nešto dodatne opreme ili možda još korisnije određeni broj redovnih servisa uključenih u cenu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 22 Report Share Posted July 22 @dovlagsiJesi tu danas? Da svratim oko 4:15? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 22 Report Share Posted July 22 mislim da jesam... a snimio sam te i sinoć u japanskom vrtu, vraćao si se kući, ali su me deca spamovala pa se nisam ni javio :)) 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 22 Report Share Posted July 22 (edited) 4 hours ago, dovlagsi said: mislim da jesam... a snimio sam te i sinoć u japanskom vrtu, vraćao si se kući, ali su me deca spamovala pa se nisam ni javio :)) Kako te ne videh 😄 Išao sam na trening. Jbg, ne videh poruku na vreme :c Elem, bio sam i u Alprosu. Oni nemaju baš ništa na stanju. Jednu Octaviu od 27.500 :c Edited July 22 by absolute Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted July 23 Popular Post Report Share Posted July 23 https://www.instagram.com/p/DMazHF4taFz/ ne budi DIJEGO 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted July 23 Popular Post Report Share Posted July 23 Kocka je bacena, Rubikon je predjen. SKODA OCTAVIA A8 SELECTION 1,5TSI 85Kw/115KS 6B Grafit siva metalik. Stize do 10.08. 23.000 € Jbm li ga, mozda je moglo nesto i bolje, al ovo je najbolje sto smo nasli. Nova kola, kredit na pola sume, isplaticemo mi to za 2-3 godine, boze zdravlja. Hvala svima na pomoci, savetima... 8 5 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dick Warlock Posted July 23 Popular Post Report Share Posted July 23 🤩 Cestitam, da vas sluzi u zdravlju i veselju! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 23 Report Share Posted July 23 Hvala, ajde valjda hoće 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted July 23 Popular Post Report Share Posted July 23 cestitke! bices zadovoljan sigurno! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 23 Report Share Posted July 23 3 hours ago, absolute said: Kocka je bacena, Rubikon je predjen. SKODA OCTAVIA A8 SELECTION 1,5TSI 85Kw/115KS 6B Grafit siva metalik. Stize do 10.08. 23.000 € Jbm li ga, mozda je moglo nesto i bolje, al ovo je najbolje sto smo nasli. Nova kola, kredit na pola sume, isplaticemo mi to za 2-3 godine, boze zdravlja. Hvala svima na pomoci, savetima... Честитам, добро да те служи и у здрављу да га возиш 🙂 2 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted July 23 Popular Post Report Share Posted July 23 28 minutes ago, reki said: cestitke! bices zadovoljan sigurno! Ko je oteo rekiju nalog? 🙂 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted July 23 Popular Post Report Share Posted July 23 Nije lose 👍 Sad samo da je čipujemo na 150 KS 👍 4 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 23 Report Share Posted July 23 2 hours ago, manson said: Ko je oteo rekiju nalog? 🙂 pa pazi, vozio sam se u skorije vreme u raznim novijim skodama, od EV do taksi vozila, kamiq, i sve je to utegnuto i lepo kad je novo. covek koji nece elektricne podizace ce biti zadovoljan sigurno 😄 mislim malo mi je i krivo sto moja honda nije tako utegnuta kad prelazim preko lezeceg 😄 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted Thursday at 06:16 AM Report Share Posted Thursday at 06:16 AM Ma vidi, kapiram ja da će po ovim putevima i sa ležećim policajcima da se raskoka za godinu dana :c A i nekako, to treba voziti 7-8 godina, onda je prodaš i opet kupiš novo. Samo što te ne ošine kao kad prvi put kupiš nov auto, nego ti dođe oko pola za učešće, ostatak opet kredit i jbg. Verovatno će u tom periodu da zavladaju kinezi, pa bude možda i još jeftinije. 9 hours ago, dovlagsi said: Nije lose 👍 Sad samo da je čipujemo na 150 KS 👍 Jbg, ta je bila al moralo se čeka 3 meseca, bilo nam dugačko, jer bi nam i letovanje propalo u međuvremenu. Valjda će i ova od 115ks moći uz Begaljičko brdo :D 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 06:51 AM Report Share Posted Thursday at 06:51 AM 14 hours ago, absolute said: Kocka je bacena, Rubikon je predjen. SKODA OCTAVIA A8 SELECTION 1,5TSI 85Kw/115KS 6B Grafit siva metalik. Stize do 10.08. 23.000 € Jbm li ga, mozda je moglo nesto i bolje, al ovo je najbolje sto smo nasli. Nova kola, kredit na pola sume, isplaticemo mi to za 2-3 godine, boze zdravlja. Hvala svima na pomoci, savetima... Bukvalno sam šokiran cenom valjda naviknut na sve one sulude cifre. Ok sad verovatno je to neka osnovnija oprema kapiram (ne znam šta je selection u skodinom svetu 🙂 itd, ali meni 23k iz ove perspektive ludačkih cena deluje kao mega dobra kupovina. 34 minutes ago, absolute said: Ma vidi, kapiram ja da će po ovim putevima i sa ležećim policajcima da se raskoka za godinu dana :c ako ikada budeš mislio da ti se raskokao auto, svrati da ti pozajmim smarta da ga voziš po gradu dva-tri dana, posle kad sedneš nazad u Oktaviju ima da pomisliš da voziš po oblacima :)) tako da je taj problem lako rešiv! :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted Thursday at 07:28 AM Report Share Posted Thursday at 07:28 AM 36 minutes ago, Lucky said: Bukvalno sam šokiran cenom valjda naviknut na sve one sulude cifre. Ok sad verovatno je to neka osnovnija oprema kapiram (ne znam šta je selection u skodinom svetu 🙂 itd, ali meni 23k iz ove perspektive ludačkih cena deluje kao mega dobra kupovina. Evo oprema, pola ni ne znam šta je i čemu služi: •Airbag za vozača i suvozača, suvozačev airbag sa deaktivacijom •Prednji bočni airbag-ovi i airbag za kolena vozača •Vazdušne zavese • ESC – elektronska stabilnost sistema •Front assist Lane assist •Driver alert •Side assist •Front cross traffic assist •Elektro podizači prednjih i zadnjih stakala •Elektro podesivi, sklopivi i grejni spoljašnji retrovizori sa automatskim zatamnjenjem na strani vozača •Centralno zaključavanje sa daljinskom komandom •Kožni multifunkcionalni servo volan za radio i telefon •Keyless Go •LED farovi •Climatronic-dvozonski klima uređaj •Cruise control sa speedlimiter Inteligentni speed assist Hill start assist •Zadnji senzori za parkiranje •Zadnja kamera •Aluminijumske felne Matar aero 7J x 16" •Pneumatici 205/60 R16 •Sedišta štof Loft •Vozačevo i suvozačevo sedište podesivo po visini i lumbalno •LED zadnja svetla, promenljiva funkcija osvetljenja, poseban dizajn •Prednji i zadnji naslon za ruku •Infotainment sistem radio •8 zvučnika •Indikator pritiska u pneumaticima •Comfort telefoniranje •Kožna ručica menjača za motor 2,0TDI 85Kw •Disk kočnice pozadi •Unutrasnji retrovizor sa automatskim zatamnjenjem i senzorom za kišu • Spoljašnji retrovizori u boji vozila •Deljiv i sklopiv naslon zadnjeg sedišta •Sun screan za zadnja bočna stakla i zadnje staklo •Podsetnik sigurnosnog pojasa •DAB – digitalni radio prijemnik •Smart link wireless konekcija •Tri naslona za glavu pozadi •Priprema za dečije sedište •Tonirana stakla •USB tip C 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 07:57 AM Report Share Posted Thursday at 07:57 AM 25 minutes ago, absolute said: Evo oprema, pola ni ne znam šta je i čemu služi: Kao i za većinu drugih stvari u životu, dok nešto nemaš ili ne znaš da postoji misliš ni da ti ne treba i onda posle kad imaš to pitaš se kako si mogao bez toga 🙂 sa ovog spiska na primer indikator pritiska u gumama - ja na hondi nemam, i onda idem onako tradicionalno seljački đonom po gumama s vremena na vreme, nije to sad neki cim, ali mnogo lepše kad ti piše na instrument tabli 🙂 i još bolje kad može da alarmira ako padne pritisak ispod neke vrednosti. da ne pričamo o zadnjim senzorima i zadnjoj kameri koji su na kolima sa "dupetom" prosto a must. Navikne se čovek, opet, ja na hondi ih nemam, ali kad imaš možeš mnogo preciznije da ga uguraš da izvineš i na manja mesta :)) pokretanje kola bez ključa, opet ono "quality of life" improvement da ne moraš da vadiš ključ nikad iz džepa i da uđeš i da pokreneš auto, nije neko cimanje ni kad izvadiš i staviš u bravu pa obrneš ali kao, kul je! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted Thursday at 08:00 AM Popular Post Report Share Posted Thursday at 08:00 AM Ja na sve to gledam sumnjičavo, kao nešto što će perspektivno da rikne pa moraš da popravljaš. Realno, sve ti to ne treba, ali jbg, tako se prodaje. 2 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 08:08 AM Report Share Posted Thursday at 08:08 AM 7 minutes ago, absolute said: Ja na sve to gledam sumnjičavo, kao nešto što će perspektivno da rikne pa moraš da popravljaš. Realno, sve ti to ne treba, ali jbg, tako se prodaje. razumem tvoj stav od pre, šta će mi električni podizači, ali to je malo bumer stil, što opet razumem 🙂 ali i da ti rikne, ti samo nemoj da popravljaš (kamera, senzori) i teraj dalje 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts