shkabo Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Ubacice oni jos kozmetike :) Samo je pitanje vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 1 hour ago, Silencer said: Ko zna mozda im je upala sekira u med ? :) WoW je u novembru 2004 imao samo 250k igraca. U Decembru 2005 - 5.6 miliona. to ti kazem - mnogo je to nesto velika cifra, mozda podrazumeva i neke pakete, bandlove, ako tako necega uopste ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 2 hours ago, shkabo said: Ubacice oni jos kozmetike :) Samo je pitanje vremena i dalje mi je trip to sa kozmetikom, u igri se jedva izvaljuje jer je sve brzo, pa ima smisla samo kod postavke pobednika i play of the game. sad, ako znači ljudima tada, onda kul :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Jos je igra FPS, pa i ne mozes da vidis sebe kako si obucen dok tamanis protivnike. Mada mislim da ce ljudi to kupovati po navici, cisto zbog osecaja, vecina i ne razmislja toliko "duboko". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 45 minutes ago, SerbCommando said: Jos je igra FPS, pa i ne mozes da vidis sebe kako si obucen dok tamanis protivnike. Mada mislim da ce ljudi to kupovati po navici, cisto zbog osecaja, vecina i ne razmislja toliko "duboko". upravo to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 1 hour ago, SerbCommando said: Jos je igra FPS, pa i ne mozes da vidis sebe kako si obucen dok tamanis protivnike. Mada mislim da ce ljudi to kupovati po navici, cisto zbog osecaja, vecina i ne razmislja toliko "duboko". Vidiš sebe kad radiš taunt ili ako si Reinhardt, a i poenta je drugi da te vide kad ih ubiješ :) TF2 je isto napravio čudo sa kozmetikom. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Malkice ce biti iritantno radi prepoznavanja heroja, dok ne krenu da pucaju. Kad sam ukljucio dotu posle x godina, maltene svaki heroj ovako izgleda Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 ja sam imao taj problem u HotSu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Meni hots okej, jedini mi problem u redizajniranoj HL kada prikazuju samo 3d profile (dok je prepick), brate onaj dijabov skin kao neka riba, gledam sta je ovo jbt... Neki veliki murky. Ali srecom pise kad prevuces misem preko. Medjutim u igri nikada nisam imao problem. Da ne kenjam sada, ali bukvalno po hodu prepoznas koji je ko heroj :) Pre nego sto uopste skontas koji skin ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 6 hours ago, SerbCommando said: Meni hots okej, jedini mi problem u redizajniranoj HL kada prikazuju samo 3d profile (dok je prepick), brate onaj dijabov skin kao neka riba, gledam sta je ovo jbt... Neki veliki murky. Ali srecom pise kad prevuces misem preko. Medjutim u igri nikada nisam imao problem. Da ne kenjam sada, ali bukvalno po hodu prepoznas koji je ko heroj :) Pre nego sto uopste skontas koji skin ima. možda vi iskusni! oni heroji što imaju i različit vizual na magijama su totalno neprepoznatljivi, posebno ako igraju dva slična u istom timu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 #randomJunkratStuff :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 predstavu nisam imao da može da udari svoj trap :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Trap je na kosarkaskoj opti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 ah, ladno nisam snimio taj detalj :)) btw, malopre sam bio play of the game sa symetrom, kako on to bira voleo bih da znam - turreti moji ubili gendžija i onda sam otišao da postavim teleport i kad je krenuo fade to black moji turreti ubili još nekog lika - wtfovao sam kao i cela ekipa :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Moguce da je ukljucio ulti pa je zato play of the game, obicno kad nekoga kill cim ukljuci ulti se boduje visoke za potg : ) Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 shkabo#2164 ako neko hoce da igra ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 5 minutes ago, shkabo said: shkabo#2164 ako neko hoce da igra ;) Boskic :D http://forum.klanrur.rs/topic/234942992-spisak-aktivnih-overwatch-igrača/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 8 minutes ago, Coyote said: Boskic :D http://forum.klanrur.rs/topic/234942992-spisak-aktivnih-overwatch-igrača/ evo, evo, i tamo sam postovoao, #budzimpostcountftw! :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Pozdrav za ekipu iz tima a pre svega za @Mitch kojeg nisam izvalio da je on :)) i @WuDu mega organizatora ekipe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Ja se pravim da sam sve izvalio tamo :D Iako samo znam WuDua, tebe i shkabo-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 pozdrav za rur ekipu! :) lepo smo se pucali.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 10 hours ago, Invader said: Moguce da je ukljucio ulti pa je zato play of the game, obicno kad nekoga kill cim ukljuci ulti se boduje visoke za potg : ) moguce da si u pravu. 6 hours ago, Coyote said: Ja se pravim da sam sve izvalio tamo :D Iako samo znam WuDua, tebe i shkabo-a :D Daj snimak ONOG play of the game :)) 6 hours ago, Mitch said: pozdrav za rur ekipu! :) lepo smo se pucali.. Jel ima neki nacin (ne znam sto tebe citiram doduse) da se vidi ko je sa kim u group bez da se ulazi u partiju? Lakse bi mi bilo da znam koga da zovem u tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 PotG :D I jedan #lolwtf moment od sinoc :) WuDu ode da spava a Laki u chat-u "lep sam" :D Pajoslav i ja oplakali :) P.S. Laki je napisao "lep saN" ali overwatch i umor odradise svoje :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 @Lucky jel onog debelog Roadhoga? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 vise sam mislio na onog hanza sto ne moze da pogodi metu :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts