SerbCommando Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 4 minutes ago, Lucky said: Mislim da oni to baš i hoće da naprave, casual igru - da li će im se obiti o glavu videćemo. Generalno oni mogu da je forsiraju jer su Blizz, kao što rade sa HotS - umpumpavaju pare u HotS turnire i samim tim ga drže relevantnim, inače bi odavno pao u drugi plan. Slično će raditi i sa Overwatchom. Naravno menjaće oni balans, ali nisam siguran da će da pređu u hardcore deo priče. Nisam mislio ono da cela igra krene ka hard core, ali da ubace bar neki element koji ne mozes tek tako sam da skontas, cisto da pozelis da pogledas neki stream. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Ja mislim da Overwatch tu ipak ima neke cakice, ne baš puno ali nekoliko + naravno counter, jer im je tako bazirana igra - svaki heroj ima svog nemesisa i onda je kombinacija ključ. Kad se te stvari provale, videćemo koliko će biti zabavno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 lol :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Al vidi ti sad ovaj skill :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Druga epizoda Overwatch WTF Momenata, isti kanal od lika sto pravi za HOTS. Pogledajte samo Luchiov momenat, ako to nije skill ja ne znam sta je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Reaper kako je dobar, ako ga ne primete, očisti capture area sam. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Najgluplja stvar u celoj igri mi je McCree-jeva specijalka. Toliko mi to ne ide uz FPS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted May 29, 2016 Report Share Posted May 29, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 McRae je gej sa Brokeback planine, to svako zna. Inače trebao nam hiler pa sam naprasno pronenio u Lucia, i sad mi je najzabavniji heroj. Dok se drugi pate, ja vozikam okolo, pustam lekove il brzinu, boli me uvo. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 On 27.5.2016. at 5:31 PM, Silencer said: Al vidi ti sad ovaj skill :) Uopšte mi nije jasno kako je deflectovao onaj hook na početku koji pominje, kada ga je ovaj već bacio - on je upao u sred tj. praktično pred povlačenje hooka nazad - meni to ne deluje kao feature, više kao bug. 13 hours ago, [BMF]Psycho said: Inače trebao nam hiler pa sam naprasno pronenio u Lucia, i sad mi je najzabavniji heroj. Dok se drugi pate, ja vozikam okolo, pustam lekove il brzinu, boli me uvo. super je lucio, ko nauči da glajduje mnogo je zabavan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 nije se Odrazio dobro, nije deflectovao hook vec kombo roadhoga(shotgun i melee) koji ide posle toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 6 minutes ago, Čamuga said: nije se Odrazio dobro, nije deflectovao hook vec kombo roadhoga(shotgun i melee) koji ide posle toga aha, to ima više smisla, to je već dobar potez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 iluminati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 http://comic.playoverwatch.com/en-us/torbjorn-destroyer ovaj nije loš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Haha fali jos samo molder da kaze koju pametnu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Juče sam upao u neku preblesavu partiju, Numbani igramo, ja obeležim Simetru al' je ne pickujem, pogledam - ceo tim izabrao Simetru sam jednog lika koji je Tor. Rek'o ovi nisu normalni, izaberem ja nešto drugo i krene meč, ovi zabodu 24 tureta od simetre i ovaj "glavni" od Tora, haos bio. Naravno da to u nekom pravom meču ne bi uspelo, ali je za ovaj pub bilo prezabavno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Sta mislite hoce li ubaciti ban hero foru kada krene kompetetivni mod igre (ako uopste krene) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 4 hours ago, Coyote said: Sta mislite hoce li ubaciti ban hero foru kada krene kompetetivni mod igre (ako uopste krene) :D Ne verujem. Jedino ako omoguce i ostale opcije iz custom game, ali ne verujem da ce se to desiti u ranked. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Ni ja ne verujem da će raditi ban, nije isti tip igre, plus ovde nisi ograničen na jednog heroja po meču a ni po ekipi - banovanjem možeš zapravo da učiniš veliku prednost ili štetu sebi odnosno drugom timu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 (edited) http://www.pcgamer.com/overwatch-cheaters-are-having-a-hard-time/ Hmmm kolko je ovo realno, da i neko kupi igru 4 puta i da popije ban na svim nalozima, a da nije cheatovo na tri. Inace 7 miliona igraca. Lepo su prosli :) Edited June 3, 2016 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 1 hour ago, Silencer said: http://www.pcgamer.com/overwatch-cheaters-are-having-a-hard-time/ Hmmm kolko je ovo realno, da i neko kupi igru 4 puta i da popije ban na svim nalozima, a da nije cheatovo na tri. Inace 7 miliona igraca. Lepo su prosli :) Meni je ta brojka dosta čudna, mnogo mi je mala razlika u odnosu na open betu koju je igralo "samo" 9 miliona - nešto što je džabe proba 9 miliona a onda se za ful isprsi 7 miliona? Plus, 7 miliona - pa toliko WoW nije imao u prvih dve godine :) sigurno znaš bolje statistike od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Ko zna mozda im je upala sekira u med ? :) WoW je u novembru 2004 imao samo 250k igraca. U Decembru 2005 - 5.6 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Mislim da je overwatch izbacen u pravo vreme nije nesto bilo novih a dobrih igara na ovaj fazon, tako da sve u svemu ovo je koliko ja vidim dosta falilo siroj masi. Dosad je wow bio glavni izvor finansija ko zna mozda ga uskoro nasledi neka od ovih novijih igara. Jer lepo su oni tu zaradili kesa, i jos sad kad ovi napaljenici potrose jos toliko dok kupe sve skinove i ostalu sminku, lepo ce da trljaju ruke u blizzardu. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts