3LANCER Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Zar nije 40 ako neces one fensi skinove? Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 (edited) Pardon jeste 40 bez tih sranja.PRE-PURCHASE NOWRELEASES 05/24/201659.99 EUR Edited May 8, 2016 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Kako vam se svidja ?Ja nisam nesto stigao puno da igram ali ono malo sto sam ugrabio za open betu meni je bas simpaticno, najvise zato sto me na neki nacin podseca na Team Fortress 2, a cekao sam dugo neku igru koja bi licila na nju i da je mozda cak i nadmasiProbao sam par klasa i nije lose uopste, zanimljivo jemada opet ima onih debilizma gde svi uzimaju onog sa lukom i strelom, pa svi snajpere, pa svi nekog tenka... Sacekacu malo da vidim rivjuove pa mozda uzmem posle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Ja sam oduševljen, tačno šta je Dule_smor prepisao :)Po meni, najbolji segmenti iz dote i TF u jednoj igri, bez dosadnih elemenata.Partije su kratke i slatke, i istinski zabavne.Plus sto izgleda fenomenalno, nemam zamerki.Jedino da paze na balans heroja. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Partija 5x Soldier: 76, 1x Mercy :))Ok je igra, ali ima nekih stvari koje bi trebalo da isprave, npr: jos nekoliko heroja, da ne mogu isti heroji da se pikuju isl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Malo me je smorilo posle dva dana :( Juce sam posle nekoliko partuja izasao i onda odigrao 2 partije cs-a da me suterska zelja mine.@Lucky: nije tacno, igrao sam ljudima koji pikaju mesecima u beti i kazu da sam odlican! Dobro, mozda ne odlican...Nemam pojma, meni je Hanzo korisniji "brat", svaki ability je zlata vredan i više je timski orijentisan nego Gendži koji je soler i lako ga "isključuješ" iz priče.Kako vam se svidja ?Ja nisam nesto stigao puno da igram ali ono malo sto sam ugrabio za open betu meni je bas simpaticno, najvise zato sto me na neki nacin podseca na Team Fortress 2, a cekao sam dugo neku igru koja bi licila na nju i da je mozda cak i nadmasiProbao sam par klasa i nije lose uopste, zanimljivo jemada opet ima onih debilizma gde svi uzimaju onog sa lukom i strelom, pa svi snajpere, pa svi nekog tenka... Sacekacu malo da vidim rivjuove pa mozda uzmem posle Blizz - ima da balansiraju igru do smrti, pa će svakim patchom po jedan lik da bude OP :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 (edited) Kako to mislite cudan osecaj dok pucate iz oruzja? Nisam u gradu vec nekoliko dana, nisam imao prilike da probam betu, a zagrejan sam jos od kad su je najavili krajem 2014. :) Cekao sam na ovaj (pod)zanr godinama, nemojte sada da mi rusite sneska :)btw. Mislim da bi ovu temu trebalo prebaciti u multiplayer FPS deo foruma. Edited May 15, 2016 by Echo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Partija 5x Soldier: 76, 1x Mercy :))Ok je igra, ali ima nekih stvari koje bi trebalo da isprave, npr: jos nekoliko heroja, da ne mogu isti heroji da se pikuju isl. Ne bi me cudilo da bude neki takav mod kao sto je u TF2 Highlander (9v9, svi razliciti likovi). ALI u TF2 imas kompetitivno igranje 6na6 gde je 2x Soldier, 2x Scout i po jedan Medic i Demoman kao idealan setup, ne bi bilo dobro ako se ogranicava na jedan heroj - jedan igrac (a i pobice se bre ljudi) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 (edited) Kao da sam procitao negde, ali ne mogu da se setim gde, da ce imati bas dosta podesavanja pravila, tipa da li se mogu birati isti heroji ili ne, maksimalan broj igraca sa istom klasom, da li je moguce zameniti heroja u toku partije itd. Edited May 16, 2016 by Echo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 To bi trebalo da bude pod custom game Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 (edited) I na kraju cena od 60e je JEBEMTIZENOMAJKU skupo :D Kako da im ne das posle ovoga :) Edited May 16, 2016 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 tako što je u pitanju samo crtani? :)ovaj sajlensio pravi fanboi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Nisam ovako uzbuđen bio od izlaska dote 2. Kad će 24ti već jedared Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 tako što je u pitanju samo crtani? :)ovaj sajlensio pravi fanboi :)Kad je Blizzard u pitanju da ;) Jebiga realno ovaj picture :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Ali sto je ova tema u singleplayeru? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Nisam ovako uzbuđen bio od izlaska dote 2. Kad će 24ti već jedareda star citizen? :))tako što je u pitanju samo crtani? :)ovaj sajlensio pravi fanboi :)Kad je Blizzard u pitanju da ;) Jebiga realno ovaj picture :) ok ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 a star citizen? :))Que? A novi Witcher? Pa Mafia 3? A jos ni Starcraft 2 nisam završio? Dokle Laki? 1 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 ofc! btw, novi video, ovaj je simpatičan. a oduševljava me inače poputni kliše svakog od videa, baš onako, školski :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 (edited) Pa kao trejler za starcraft, pokidan, kao da nije igrica, ali svaka scena je hard core klise, bukvalno svaka izgovorena recenica je holivudski one-liner, sa sve onom epic zavrsnicom kada se scene redjaju jedna za drugom :):) Ali opet sam ga odgledao jedno dvaes puta :):) Edited May 23, 2016 by Echo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 pronašli su dobitnu kombinaciju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Cekamo Starcraft Movie, mada me ne bi cudilo da ga najave ove godine negde pred kraj. Pa nek izadje za 10 godina koliko smo i Warcraft cekali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 (edited) Ovo ce biti fun za gledati. Igrace Overwatch :D Edited May 23, 2016 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 On 5/16/2016 at 0:33 AM, Echo said: Ali sto je ova tema u singleplayeru? :) Sređeno! :) btw, ovaj topic je sada "Overwatch - pričajte" - sve važnije teme otvarajte u zasebnim topicima, hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Oho, ceo podforum, lepo lepo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Samo bih napomenuo da sam imao MVP partiju sa Pudge, 87% on fire. Rečima ne mogu opisati kolko je zabavna igra. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts