Nikolasi Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Imam problem sa Oracle VM VirtualBox.Racunar mi se zarazio sa virusom i zatim sam instalirao Avast kako bih ga ocistio,prvo sam pretrazio u windows modu i kada se skeniranje zavrsilo isao sam da Fix zarazene datoteke i onda mi je pitalo da retartujem komp kako bi antivirus pretrazio i u modu koji prethodi windows radno okruzenje,moze se reci kao neki konzolni mod,ali ovaj put sam isao na delete sve zrazene fajlove koje je pronasao..posle toga sam pokusao da upalim VM i kada sam isao da start windows sa VM izbacilo je neku gresku,odlucio sam da izbrisem sve sisteme sa VM i da ponovo instaliram medutim ponovo se javila greska,zatim sam pokusao da reinstaliram VM i da podignem sisteme ali kada kreiram op i idem start dobijem ovo: I to stoji dok kod ga ne iskljucim iz task bar prosesa, Boot za disk je u redu podesen u windowsu kao i virtualizacija procesora. Na racunaru imam dosta programa instalirano,tako da bi reinstalacija sistema trajala zajedno sa instalacijom programa 3 dana. Ako neko ima resenje kako ovo mogu da resim bio bi veoma zahvalan. Hvala. Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Racunar mi se zarazio sa virusom i zatim sam instalirao Avast Tu je problem, trebalo je u stvari: instalirao sam Avast i zatim racunar mi se nije zarazio sa virusomInstaliraj Spybota ili Malwarebytes, skeniraj sa tim, sekiniraj full sa avastom, tek onda ako nema ništa, bavi se time. Aninstaliraj sa Revo Uninstalerom na Advanced VM pa probaj ponovo. Ako to ne radi, idi na Ninite, štikliraj šta ti treba, skini i lagano reinstaliraj sve :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Mozda ti VMware workstation igra neku ulogu umesto VirtualBox-a. Daj neki tamburica vol.2 fest ili zovem Eurokrema da te zajebava xD 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted October 28, 2014 Author Report Share Posted October 28, 2014 Nemam VMware Revo Uninstaller Pro na advenced nista nije nasao,instalirao ponovo VM i opet isto... Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Prebaci podatke na sigurno i reinstaliraj sistem, to ti je za nauk kad ne pazis sta skidas i nemas AV, dobro si jos i prosao. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 ne mislite da vas zajebava? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 ne mislite da vas zajebava? ako se mi ponašamo pro i odgovoramo kratko i jasno onda to nije bitno :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted October 28, 2014 Author Report Share Posted October 28, 2014 A nista onda moracu sutra da kupim jedan prazan diski DVD a danas cu staviti da se skida Win 7 i ovaj put 64 bita...a mozda bih mogao i bez diska da instaliram win 64 bita? Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 ako imaš 4+ GB usb, mogao bi. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Lepo skini instalaciju onog sto sam ti rekao. Ako i dalje ne znas sta da uradis, virtualizacija ti i ne treba. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts