sekira Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Za dva dana ce biti 30 dana od kako sam ostavio telefon u telenoru radi reklamacije. Sta kaze novi zakon o zastiti potrosaca, mogu li ikako da ih naduvam kurcem ako ga ne srede po isteku tih 30 dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 da, možeš. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Za dva dana ce biti 30 dana od kako sam ostavio telefon u telenoru radi reklamacije. Sta kaze novi zakon o zastiti potrosaca, mogu li ikako da ih naduvam kurcem ako ga ne srede po isteku tih 30 dana? Ima tamo onaj čilijev topic negde, sada bi posle 15 dana trebalo da se nešto dogodi, a kamoli 30. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Zašto bi čačkao gluposti i na silu disejblovao stvari? Obožavam kada vidim ljude da imaju "Clean Master" ili nešto tog tipa na telefonu, sve kockice se slože :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Ima tamo onaj čilijev topic negde, sada bi posle 15 dana trebalo da se nešto dogodi, a kamoli 30. pa 30 dana je maks da ti sve završe ako je servis u pitanju, tako da ako mu sutra ne jave da je gotovo, teoretski može da dođe prekosutra i kaže "dajte mi novi telefon" i da ga oni ćutke poslušaju. U praksi, lol. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Za dva dana ce biti 30 dana od kako sam ostavio telefon u telenoru radi reklamacije. Sta kaze novi zakon o zastiti potrosaca, mogu li ikako da ih naduvam kurcem ako ga ne srede po isteku tih 30 dana? Ovi za zastitu potrosaca ne rade apsolutno nista. Ja sam isto imao bitku sa Telenorom obracao se svim mogucim institucijama cak potezao i veze u drzavnoj administraciji al nista nije dalo rezultata jer je Srbija jebena rupetina od drzave gde je gradjanin sveden na nizi status nego rob u Rimu u periodu republike. Drzava ne stiti uopste gradjane protiv ovih pljackaskih firmi. Da ima pravde drknuli bi im tuzbu od par miliona pa bi se onda doveli u red al kad su svi na platnim spiskovima potkupljeni telefonima od 300 evra sta da ocekujete. Izvinjavam se za RANT ali popizdeo sam sad kad sam se setio.... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post traktori Posted November 7, 2014 Popular Post Report Share Posted November 7, 2014 Dobio je nov uređaj, džabe si izrantovo, ali hvala što si nam rekao gde živimo. Stvarno hvala. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Nisam siguran koliko ne rade a koliko zapravo nemaju nikakve ovlašćenja pa ih niko ne ferma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts