shoocky Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 dajte i meni neke lopate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Upoznao sam na sajmu knjiga novinarku blica, rekao sam joj da removuje uljeza sa naseg foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 pix Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 (edited) Јавни конкурс за попуну радних места у Министарству одбране Републике Србије, пријемом лица из грађанства, у својству цивилних лица у радни однос на неодређено време. http://www.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=7409 I ovo je malo, koliko ljudi (kadra) zaista nedostaje. Edit typo I Ministarstvo pravde je raspisalo javne konkurse za prijem u radne odnose na neodredjeno vreme... Super je kad vidim da se primenjuje dvogodisnja zabrana zaposljavanja u javnom sektoru, na snazi od 1. januara (trebala da se primenjuje do 31.12.2015.) http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B0/1484617/%D0%97%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0+%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%88%D1%99%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0+%D1%83+%D1%98%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%BC+%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%83.html Da obrnemo krug , u Srbiji odnos broja zaposlenih u privatnom sektoru (ukljucujuci ove sto rade na crno) i zaposlenih u javnom sektoru izgleda treba da bude jedan prema dva Edited November 3, 2014 by prime_abuse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 (edited) Pričam za svoj posao medicinske sestre. Da li je normalno da radim samo noćne smene i da radim 24h makar jedan dan u nedelji? (Petak/subota/nedelja)? Da na jednoj klinici kao što je moja ima samo 4 smenskih koje se vrte, a trebalo bi da nas je 8? Ranije su nas krpili ugovorci, a od oktobra je vojska odlučila da im ne plaća noćni rad i prevoz, tako da oni rade prepodne/poslepodne po 8h. Ako već ima formacijskih mesta (ljudi su otišli u penziju), zašto ne konkurs? Pitaj me samo kakav mi je bioritam i kako funkcionišem posle ovakvih smena? Tri smrti za minuspedera. Edit typo Edited November 3, 2014 by rbds 2 2 i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted November 3, 2014 Popular Post Report Share Posted November 3, 2014 kakav ti je bioritam i kako funkcionises posle takvih smena? 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted November 3, 2014 Popular Post Report Share Posted November 3, 2014 reki zaljubiška, kao troluje a stvarno ga zanima kako mu je simpatija <3 11 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=AN2CYW_lTU0 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 (edited) Pričam za svoj posao medicinske sestre. Da li je normalno da radim samo noćne smene i da radim 24h makar jedan dan u nedelji? (Petak/subota/nedelja)? Da na jednoj klinici kao što je moja ima samo 4 smenskih koje se vrte, a trebalo bi da nas je 8? Ranije su nas krpili ugovorci, a od oktobra je vojska odlučila da im ne plaća noćni rad i prevoz, tako da oni rade prepodne/poslepodne po 8h. Ako već ima formacijskih mesta (ljudi su otišli u penziju), zašto ne konkurs? Pitaj me samo kakav mi je bioritam i kako funkcionišem posle ovakvih smena? Tri smrti za minuspedera. Edit typo Ja pricam o tome kako neko iz organa uprave moze tako opusteno i blatantno da se ispisa po opstem aktu zakonodavnog tela donetom pre nepunih godinu dana kao puj pike ne vazi, because Srbija... Boli me patka za tvoj individualni trip, ja pricam o tome kako mi se gade govnari iz izvrsne vlasti sa svojom demagogijom o toboze zabrani zaposljavanja, neka lepo izadju pred narod i kazu treba MILION ljudi da radi u javnom sektoru i mirna Backa Edited November 3, 2014 by prime_abuse 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 vlado jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 (edited) Nisam znao dal u rep, dal u politiku, dal u guzva u levantu, pa nek bude ovde :D Moze jedan lmao https://www.youtube.com/watch?v=yDIlQ3_lsKE Edited November 3, 2014 by Longli 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 (edited) Nije slika a nije ni video ali je zanimljivo pa cu postovati ovde : https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:8415/bdef:Content/get Edited November 3, 2014 by ArktickaLubenica 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 the phD is reel Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 na fonu se izgrađuje novo krilo ili dograđuje postojeće. kažu da im je mali to sredio. :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 ma fon je godinama unazad samo rastao, renovirao se i dograđivao, kontam da im mali nije ni trebalo za ovo :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Pa i treba kad je najbolji faks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Ne mogu da opisem nivo isfrustriranosti i besa kad nesto nije po mom i kad ne dobijem odmah sada odmah to sto sam zamislila. mislila sam da je to razmazenost i da ce me proci sto sam starija ali ne. tesko je :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Boli me patka za tvoj individualni trip, ja pricam o tome kako mi se gade govnari iz izvrsne vlasti sa svojom demagogijom o toboze zabrani zaposljavanja, neka lepo izadju pred narod i kazu treba MILION ljudi da radi u javnom sektoru i mirna BackaПроверен инфо од особе која му врши лектуру говора и беседа, спрема јавно извињење за такву грешку, и не, није зато што је свима то јасно и зато што се брине шта ће мислити о њему, већ зато што не може од гриже савести да живи са собом! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 @Reki, avv av :* @prime_abuse, sve vas boli, pa tražite uput za vma. @Marina, hormoni! :D i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 onda imam problema sa hormonima od rodjenja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 bice bolje kad te prodje pubertet :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 ma fon je godinama unazad samo rastao, renovirao se i dograđivao, kontam da im mali nije ni trebalo za ovo :) to je i moja logika bila dok nisam čuo ovu glasinu. sad, jeste to trač ali ne bi me čudilo tbh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 bice bolje kad te prodje pubertet :D Ne...tek posle drugog porodjaja prolaze muke :c QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 (edited) Jel postoji na internetima neki dobar dokumentarac/video guide/stagod o Srbiji ili o Beogradu/Novom Sadu? Bitno je da je duzi od 1h i da nema neku posebnu tematiku (tipa ratovi, ekonomija, sport itd.) nego cisto promocija dobrih strana Srbije iz nekog turistickog aspekta. Ovde u novoj skoli trner je mnogo zgotivio Srbiju i price iz Srbija pa ocu malo Americkim botovima da pokazem kako se ovde zivi. Moze i neki nerealan ili preshminkan video, bitno je da promovise Srbiju :D Letos sam kupio bas takav DVD o Novom Sadu ali sam ga poklonio. Cenim da postoji tako nesto na netu, pa bi ja to narazeo da mozemo da gledamu u busu kad igramu tekme u gostima Edited November 3, 2014 by moyo 1 "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Bilo je skoro na rts2, traje ~ 1.5h. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts