f4ts0 Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Koji? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 pa vajat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Izguglala sam, na Vozdovcu. Daleko... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 JOJ PETAK GNNNNNNNNNNNF Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 TI MORA DA NE RADIS SUTRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 E, jel se secate one price o dugackim muskim kaputima? Pa, predomislila sam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Купио дечко а ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 pre par meseci mi se nije svidelo ni pod tim okolnostima, mozda se samo tako zadesilo, ali vajat mi je bio jedno od omiljenih mesta u gradu u periodu dok sam ziveo u blizini, i ljudi ga uvek hvale u odnosu na konkurenciju. sto se tice picerija, ljudi su na forumu jos pre preporucivali kli-kli prvenstveno zbog niske cene pa sam probao. sve je korektno sem sto je pica izuzetno mala i potrebno je najmanje 2 parceta da te zasite. edit: od svih tih fastfudova meni je najprecenjeniji sis na nbg-u. prave meso na plinu koje nema ukus mesa, umotavaju ti sis u one kartone, a ni higijena im nije bas na nivou... kad dolazim u taj bulevar hrane uvek jedem u ponchu ili caribicu. Caldo>Poncho, imho . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 E Caldo je super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted October 31, 2014 Popular Post Report Share Posted October 31, 2014 E, jel se secate one price o dugackim muskim kaputima? Pa, predomislila sam se Ima jedna pesma u kojoj se pominje ćud ženska. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Gde si, vudu, covece, sto godina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Da li mi treba medjunarodna dozvola za Madjarsku? Failujem da izguglam atm. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 http://www.amss.org.rs/?option=com_content&view=article&id=199&Itemid=138 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 (edited) edit: nista... mogla sam da se zakunem da su iz amssa rekli da treba pre oko pola god Edited October 31, 2014 by mnjah Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 lol naravno da ti treba ili ti ipak ne treba :D:D::D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Izguglah sad ovo Docino, al' imam staru vozachku, shto znachi da moram ipak da vadim medjunarodnu? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Ili izvadi novu vozacku. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Evo Mohi, sad cu da odem u Cacak da izvadim dozvolu koju vec imam i vazi mi jos 3.5 godine. Medjunarodna vazi 3(?), pola godine necu nigde da putujem. Al' hvala na ideji. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Mislim da mozes i u ljermontovoj ali ako ti je draze da nosis kartonsku vozacku i medjunarodnu velicine sveske samo napred. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Realno je da cu obe vozachke koristiti jednom u 6meseci, ovu domacu nosim u novchaniku od kad sam je izvadio, a medjunarodna moze da stoji u nekoj fioci dok ne zatreba. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2014 Author Report Share Posted October 31, 2014 Istini za volju, međunarodnu vadiš za 4,5 minuta samo kad vide tvojih 2000-3000 dinara, koliko već sad košta. Sa te strane delimično razumem da neko neće da se cima. Mada sam ja "jedva čekao" da zamenim da bih imao ovu kreditna kartica formata u odnosu na ono blokče od pre. istini za volju 2, te međunarodne su sa 50/50 posto šanse da ti prihvate ili traže onu "pravu" vozačku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Купио дечко а ?:) Ne, ali cu ja da mu kupim :D i kaput i neki sako sto mi se svideo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Da li mi treba medjunarodna dozvola za Madjarsku? Failujem da izguglam atm. Ne treba, cale je isao pre mesec dana sa starom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Evo Mohi, sad cu da odem u Cacak da izvadim dozvolu koju vec imam i vazi mi jos 3.5 godine. znaci problem je u tebi zakljucili smo slucaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 uspeo je u životu, gz Колико год се не слагао са њим, лик је престао да прди по интернету, дигао своју гузицу из фотеље и кренуо да се бори за свој циљ. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts