trn Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 i da lol na likove koji izgleda nisu gledali kako je klivlend igrao kad su bili zivi i zdrav lav i kajri :D mvp nije bio iz gubitnicke ekipe pa ne pamtim kada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 lebron mvp 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Mohr ponovo objasnio, može lock 3 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 i da lol na likove koji izgleda nisu gledali kako je klivlend igrao kad su bili zivi i zdrav lav i kajri :D mvp nije bio iz gubitnicke ekipe pa ne pamtim kada... Mislim da se desilo samo jednom pre 50ak godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 bolje i da objasnjavam tbh nego da mi lebron bude mvp finalne serije...mislim,ipak vi bolje znate od ljudi koji su igija proglasili mvp-om,a i da nije on,i vi sami znate da bi to bio kari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 ne znamo, nastavi da objašnjavaš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 np,mozda i naucite nesto :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 20, 2015 Author Report Share Posted June 20, 2015 Da je Klivlend osvojio Lebron bi bio MVP a Mozgov bi imao vise sansi za MVP od bilo koga iz GSW. Ko sto Trn kaze zadnji put je MVP iz gubitnicke ekipe bio sedamdeset i neke. Realno je da MVP bude iz pobednicke ekipe. Iako je Lebron statisticki bio najkorisniji, davanje MVPa njemu bi bilo cisto forsiranje i izivljavanje. Igi je zasluzio jer je pruzio 200% nekog svog standardnog ucinka i bio je kljucni igrac zadne 2-3 tekme. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Baš to, ali sad će da dođe mohr da objasni još jednom Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 da baba ima muda,bila bi deda,pa da je klivlend dobio,normalno da bi lebron dobio mvp,s tim sto su oni bili miljama daleko da poslednje 3 utakmice budu neizvesne a kamoli da pobede celu seriju ...secam se njegovih prozivki,da li kobija ili djurenta no nebitno,kad je pricao da on ima po 30-40 suta kao oni,ubacivao bi po 60-70 poena,vazi,al juce ...procenti su mi bili krajnje prosecni,to naravno ne menja cinjenicu da je on fenomenalan igrac ali mi i dalje njegovo poredjenje sa letecim visocanstvom stvara mucnicu u stomaku,gs odigrao najslabiju seriju upravo u finalu a i pored toga,laganih 4-2,moze lock :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 nemoj još lock, daj barem još par mudrih postova, pa onda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 Imao je od koga da pokupi suterske trikove jos od malih nogu 1 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 https://instagram.com/p/4QSwKoIC7p/ 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 http://www.hoopmixtape.com/a-seemingly-drunk-draymond-green-says-cavs-suck-in-championship-parade-interview/?utm_content=bufferef410&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 kakav burazer :D ima i ovo, zaboravih da okacim 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Hezonja 5. pik. Milutinova pokupili Spursi sa pozicije 26. 1) Towns - Wolvesi (očekivano) 2) Russell - Lakersi (čudno da su preskočili Okafora, ali ok) 3) Okafor - Sixersi (Noel, Embiid i Okafor... Hmmm... Možda će trejdovati Embiida) Porzingis kao četvrti pik u Knicksima, maloumni nepoznavaoci košarke iz New Yorka nisu bili prezadovoljni. edit: Luka Mitrović 60. pik, fanovi Sixersa (deca) nezadovoljni, ali šta će... Oni stvarno košarku nisu videli godinama. Nikola Radičević 57. pik, Denver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 26, 2015 Author Report Share Posted June 26, 2015 Taj Litvanac ce biti totalni bust. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Šta je bilo sa Jokićem? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 pa njega je denver prosle godine draftovao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Bjelica izgleda od sledeće sezone u Wolvesima. Taj Litvanac ce biti totalni bust. Koji Litvanac? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 pa njega je denver prosle godine draftovao? Retard, sorry :c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 On ce probati kroz onu letnju ligu mada ja mislim da ce ga izduvati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts