moyo Posted June 11, 2015 Author Report Share Posted June 11, 2015 (edited) Ajde malo da pricamo od Harrison Barnesu i Draymondu Greenu, veoma bitnim igracima iz prve petorek GSW. Barnes proslu utakmicu sut iz igre 0 od 8, 0 poena. Green sut iz igre 4 od 13, 2 od 7, 2 od 10 na sve tri utakmice. Takodje Bogut koji se usro i nesme da sutne otvoren zicer al ajde njemu da oprostimo posto se napad GSW ne bazira na njemu a i on radi dobar posao u odbrani. Ako te ne ide sut jedno vece, bice bolje drugi put. Ako se useres, izgubio si finale Edited June 11, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post grb1tj Posted June 11, 2015 Popular Post Report Share Posted June 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?t=197&v=7lEp9CzjdO8 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 (edited) ЖАААААААААBААААЛ МГЕЕЕЕЕЕЕ Edited June 11, 2015 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Sek car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 12, 2015 Author Report Share Posted June 12, 2015 Gleam sad Finals Pregame Live. Neki kurcev analiticar kaze kao bice dva igraca veceras sa potencijalnim triple-double-om, Lebron James i David Lee [roflmao] Ko placa bre takve indijance da pricaju na tv-u Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Stvarno malo previše postujete "omg sudije kurve lol"... :) Ja mislim da je suđenje očajno generalno, a ne da je GSW nešto posebno pokraden. I jedni i drugi do sada imaju domaćinsko suđenje, koje je nažalost standardno za NBA. Fakat je da je uklizavanje LeBrona čist faul i da je moralo da se sudi, ali nije to prelomilo utakmicu. Cavsi izvlače maximum iz sebe sve vreme i stvarno im treba čestitati na tome. Oni su svesni da nemaju šta da izgube i da ako daju sve od sebe mogu da budu heroji čak i ako na kraju ne uzmu prstenje. Mentalno su rasterećeni, imaju volju i imaju LeBrona. Dubsi u prve tri utakmice samo u par serija od po nekoliko minuta zaista liče na sebe. U trećoj su na poluvremenu šutirali 15-44, a promašili su više od 10 otvorenih šuteva. Večeras im je poslednja šansa da krenu da igraju ozbiljno. Videćemo hoće li Kerr umeti dobro da ih pripremi za utakmicu. A ako David Lee bude imao triple-double dobijaju sigurno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 12, 2015 Author Report Share Posted June 12, 2015 Cestitke Warriorsima. Svi su odigrali kako treba. Lebron zakazao. Idemo dalje Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 (edited) vec sam negde napisao ranije da me ova serija mnogo podseca na onu protiv memfisa,ocekujem i slican rezultat,4/2 za gs zaboravih da pomenem igoudalu,jednom gotivan igrac,secam se pocetaka sa ajversonom u fili,pokidao veceras Edited June 12, 2015 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 moram da pohvalim kera na ovom mudolikom potezu. Ocekivao sam da ce igi da startuje, ali umesto barnesa. Stvarno treba hrabrosti da krenes odlucujucu tekmu bez centra(cak i odigras celu), ali isplatilo se. S jedne strane jeste veliki hendikep jer tompson i mozgov mogu da se izivljavaju (mozgov 28p!), ali s druge omogucava GSW-u da krene da igra brzu igru na veliki broj poena, a to CLE jednostavno nema sanse da isprati. Sve to omogucav da se napokon barnes i green razigraju i pocnu da lice na sebe, posle UZASNIH tekmi, sto je istakao moyo(moram da napomenen da su vecina tih barnsovih suteva bili potpuno otvoreni sa nekih 5 metara). Lebron pokazao da je ipak smrtan (mozda ga je i malo poremetio onaj udarac u kameru), i da mu je neophodno da se neki suter razigra. jr no swish uzasan. Delijev linseniti polako fejduje, i ocekivao bih da ce tako i da ostane. Nije on bas tip koji moze da pruza nadljudske napore 7 utakmica. Morao da izadje vec u trecej cetvrtini, ako se ne varam, zbog grceva. I za kraj. GET IGGY WITH IT! Ako gsw osvoji i ne daju lebronu mvp-a (potpuno zasluzeno bez obzira na ishod), po meni je igi jedini kandidat. Pored PG-a i kavaija mi ne pada niko na pamet ko moze ovako da namuci lebrona. I ne samo to, vec je jedini koji kad zagusti zna na pravi nacin da povuce u napadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Kakav carski small ball duel. :) Warriorsi dobili na suv kvalitet. Iggy sabio, osim sa slobodnjaka odakle je imao 2-11. U šestoj će Cavsi prvi put osetiti pritisak... Vrlo lako može da bude potpuna dominacija Dubsa i osvajanje titule u gostima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 igoudala i josh smith,2 igraca koja bolje sutiraju trojke nego bacanja,to mi nikako ne ide u glavu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Zao mi sad malo Lebrona... Nema covek sa kim da igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Meni isto majke mi, jebote kad gledam Šumperta i Džej Ar Smita, bože me sačuvaj. Stvarno šteta što nemamo Irvinga i Lava u finalu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 igrao sam tačan rezultat 106:92 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 j r kako je poceo sa 14 poena na samom startu i na kraju ostao na toliko ako se ne varam,minutaza mozgova mi nije najjasnija,mislim da je morao da igra vise...pogotovo posle onih 28 poena u prosloj utakmici,i dalje ostajem pri stavu da ce biti 4-2 za GS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 16, 2015 Author Report Share Posted June 16, 2015 Nece Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 17, 2015 Author Report Share Posted June 17, 2015 (edited) Ipak oce :D Warriorsi da su bacili klavir upao bi u kos. Cestitke i zasluzen prsten. Vi ste bili u pravu ja nisam. Vidimo se na novom topicu :) Edited June 17, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Velika šteta što Cavsi nisu bili kompletni. Ali i ovako su dali sve od sebe. :) Warriorsi su blago podbacili, ali su na kraju bili dovoljno kvalitetniji da dobiju finale. Iggy car, Steph car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 (edited) igi mvp cele finalne serije,preslikana serija kao sa memfisom,1-0,1-2,4-2,zasluzeno,secam se da sam otisao do kladionice pri vodjstvu klivlenda od 2-1 i zaprepastio se da je 4-2 za gs kvota bila oko 4-5... Ipak oce :D Warriorsi da su bacili klavir upao bi u kos. Cestitke i zasluzen prsten. Vi ste bili u pravu ja nisam. Vidimo se na novom topicu :) mogu oni mnogo bolje da sutiraju od ovoga veceras tako da se bas i ne slazem za konstataciju sa klavirom... Edited June 17, 2015 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 (edited) to je to! sezona iz bajke IGGY MVP!!! AJMO BRE!!! Edited June 17, 2015 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 wow,nisam ocekivao da ce i dobiti MVP titulu,apsolutno zasluzeno,drago mi je da nisam morao vise gledati boguta u startnoj postavi :),kad nisu mogli spursi,drago mi je da to je GS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 ni ja, bar ne posle onih bacanja iz prosle tekme. Ali zasluzio je. Odlucio je seriju covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Drago mi je zbog GS-a ali mi je mnogo krivo sto bar Irving nije bio na raspolaganju Klivlendu, mnogo bi bolje finale bilo. Sve u svemu GG za celu sezonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Ovo finale bih najbolje opisao kao "pobeda kosarke"What makes the Warriors so dominant? We didn’t find out for real until they were tested by LeBron and the Cavs, but now I’m pretty sure the only correct answer is “everything.” http://grantland.com/the-triangle/the-warriors-were-too-good-at-everything-to-ever-really-lose-anything/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 sve je to lepo ali oni su bili jedini tim bez povreda u ovom plejofu dok cavsi nisu ima 2 kljucna igraca..i da, lol na likove koji misle da lebron nije bio mvp finala 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts