Komek Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 pogrešan podforum To mi se verovatno verovatno od unreal tournamenta još vuče :P Najbolje announcere su imali.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 pa smanjili su dosta, sad je skroz ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 haha, to to :) mada meni je kul, ja nemam pojma šta ovi kukaju i kakve su promene u goldu, meni sve deluje isto :) Pa dobijalo se apsurdno mnogo golda kad nekome prekines streak. Odprilike vodite 20 razlike game, izretardirate se jednom, izginete 1 po 1, oni svi skoce za po 2 itema... Ali to je ispravljeno, igrao sam juce i sve je normalno funkcionisalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Javni servis, vase pravo da znate sve ! http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/1880/%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98a/1707710/%E2%80%9E%D0%94%D0%BE%D1%82%D0%B0%202%E2%80%9C,%20%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B1%D0%B0%20%D0%A0%D0%BE%D1%88%D0%B0%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%20%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B5%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 To mi se verovatno verovatno od unreal tournamenta još vuče :P Najbolje announcere su imali.... UT nije imao "pentakill" kao termin - Monster Kill je bio najveći rang kad ubiješ pet protivnika. Pa dobijalo se apsurdno mnogo golda kad nekome prekines streak. Odprilike vodite 20 razlike game, izretardirate se jednom, izginete 1 po 1, oni svi skoce za po 2 itema... Ali to je ispravljeno, igrao sam juce i sve je normalno funkcionisalo. aha, jasno, jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Jebem li ga, lol nisam igrao nikad, negde se zavuklo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 smanjili jesu ali ne dovoljno,i dalje se dobija previse golda,eo bas gledam 1 game u kome ubijaju solo lycana i uzimaju 1.7 k gold..smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Otkad je izasao patch nisam odigrao ni jedan gejm koji je bio kraci od 45 minuta, ne znam dal je to dobro ili lose. Mozda smo jedan ubedljivo dobili ostali su bili neizvesni kolko tolko, jednu smo i thowovali u 65om minutu. PL mi deluje imba jedan gejm sto sam ga igrao, cisto jer evadeuje sve sa onom drugom al se jos nisam navikao na njega pa sam se suicidovao jer sam zaboravljao da nema vise Windwalk :D. Rikija su ojacali, uzas. Bloodseekera nisam jos igrao al rupture od 12 sekundi bas smara. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 (edited) ali ne pravi inicijalni dmg,tp u inventoru i ez game,ez life :),prvu mu jos nisu sredili,i dalje je ubagovana...pl je izgubio magic resistance,uzmes shaker-a i soliras ga svaki put,sve sto ti treba je dagger :) 1 fight 18k exp 14k gold valve,are u fuckin serious? col vs sna,cisto 1 komentar koji potvrdjuje koliko je patch shit i da ukoliko se to ne sredi ide jedan veliki odliv igraca iz igre,citajuci komentare po raznim forumima... Edited September 29, 2014 by mohr 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Čak i da postoji odliv igrača on nije toliko bitan gledajući ukupan broj ljudi koji igraju, a po pitanju "pro" dešavanja sigurno niko neće propustiti priliku da zaradi milione dolara na internationalu tako da je to sve u redu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mthd Posted September 29, 2014 Popular Post Report Share Posted September 29, 2014 to bi bio mohr 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 pa sa svime je uvek tako - setimo se na primer svake veće promene na Facebooku kada ljudi prave "Vratite stari Facebook" ankete. Da ne govorimo novim skinovima na RUR forumu :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Jeste svaki gejm cu da pikujem ESa da bi mogao normalno da igram protiv PL-a Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 ne tripuj se, nikakvog odliva neće biti. ti već 5 dana kukaš, ali nastavljaš da igraš ja sam odigrao dve, i još nisam osetio taj disbalans u parama o kome se priča (ne kažem da ga nema). I jednom sam se mahinalno zaleteo u roša bežeći sa donje rune :D Nova mapa mi se dopada (osim roš pita, ali to je stvar navike, realno je bolja nova pozicija sa aspekta balansa), bolje su urađeni sikret šopovi, ima više prostora za taljenje. Kul je i što su TP spustili na 100 +1 Jos bih dodao da mi se jako svidja ova nova runa, jer prakticno podstice da suportovi vise trckaraju, sto se meni iskreno svidja, onda i offlaner ima opciju da uzme bocu i garantovano ima runu na svom lejnu, samo je pitanje da li moze da se izbori da je uzme. I bottle crow nema vise potrebe toliko da se radi, sto je po meni dobro. Sto se tice pro scene i partija, deluje mi da su podeljena misljenja od tima do tima. Neki timovi igraju nove heroje, neki i dalje pikuju stare i igraju na stari nacin, a meni deluje da ce meta otici u dobru staru farmersku i iskreno vise mi se to svidja nego ovaj haos, jer sam vise nekako fan strategije i nadmudrivanja, nego kpm-a i taktika. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 vec puno mojih drugara je prestalo,neki skroz,neki odigraju partiju do dve dnevno a ranije se nisu skidali,i ja sam takodje blizu odluke da obrisem igru posto je postala totalna nebuloza,starbak,posle 2 partije sigurno neces osetiti disbalans,mogao sam da napisem i da je to zato sto si nub ali to se valjda podrazumeva :D,btw,taj lik sa slike nije ni priblizno slican mom karakteru s obzirom da sam tvrdoglav ko mazga i nema tih para zbog koje bih igrao neku shit igru sto je dota sa ovim poslednji patchom i postala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 pa zar nije i prethodni patch bio shit? Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 patch u kome je moj omiljeni heroj od kad igram dotu poceo konacno da se igra (faceless void),meni nije bio shit,iako je meta postala suvise predvidiva i ponavljala se previse (jedni te isti heroji)...draft je bio nekako najbitniji,sad se vise isplati da gubis da bi kasnije lakse pobedio :),mnostvo primera i u pro doti gde timovi ispustaju prednosti koje svaki iole bolji tim ne bi ispustio...eg vs sna recimo,alliance vs kompas g,to su onako prva 2 gejma koja mi prolaze kroz glavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 e onda jebi ga,moraces da prestanes da igras :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) svi cemo eventualno prestati trn :) Edited September 29, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted September 29, 2014 Author Report Share Posted September 29, 2014 (edited) Ne znam sta se raspravljate. Ako su mohrovi drugari prestali da igraju zbog ovog patcha, to znaci da je patch sranje. Anyway, http://store.steampowered.com/news/14529/ 6.82b, mozda jos uvek ima sanse za ovaj patch. Edited September 29, 2014 by dovlaa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 ja zaista ne vidim sta je to trenutno toliko problem, prva dva dana je bio problem al posle toga kad su popravili gold bounty, i sad sa 6.82b xp bounty vise nije moguce napraviti comeback posle jednog fighta ako te protivnik sabija celu partiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 nema tu nikakve rasprave,diskutujemo,to je valjda ono za sta forum sluzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted September 29, 2014 Author Report Share Posted September 29, 2014 (edited) Rasprava i diskusija su sinonimi kolko ja znam. Ova nova formula za gold deluje dosta dobro NWDifference = ( EnemyTeamNW / AlliedTeamNW ) - 1 [Min 0, Max 1] NWFactor = NWDifference * VictimNW 1 Hero: Gold = 40 + 7 * VictimLevel + NWFactor * 0.06 U prevodu, ako vodite po networth i ubijete nekoga solo, dobijate 40+7*VictimLevel a ako gubite po networth za duplo ili vise (njihov networth je vise nego duplo od vaseg), onda dobijate 40 + 7 * VictimLevel + VictimNW* 0.06 (posto je NWDIfference = 1) U nekoj najekstremnijoj situaciji (jedan tim ima 100k networth, drugi tim ima 50k networth, carry prvog tima ima beyond godlike, 40k networtha i lvl25), ovi sto gube ce dobiti, ako ubiju carrya, izmedju 3000 i 8000 golda u zavisnosti od toga koliko ih prezivi. Dok bi pre 6.82b dobili izmedju 8000 i 12000. Edited September 29, 2014 by dovlaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) Igrao Miranu pogodio arrow za fb, otisao mid pogodio razora za kill, otisao bot pogodio ogre-a za kill... Moj SF krece da roamuje sa rikijem i odvaljujemo ih vodimo 20-3, dobijaju 2 tim fajta stvar se preokrece totalno! Do zadnjeg tim fajta nisam znao dal cu dobiti mec...(a trajao je 50min) Mada koliko je to sve lose toliko je i dobro, bar znas da se mozes vratiti i posle 20-3 skora u 16:39 ako sam dobro zapamtio :D Edited September 29, 2014 by GeNoC1de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts