Shekk Posted September 23, 2014 Author Report Share Posted September 23, 2014 Evo je, debil sam, nije bila čvrsto zalepljena nego je tanka u pičku materinu, ni noktom nisam smeo dovoljno da pritisnem da uhvatim bilo kakav oslonac, na kraju sam savio podlogu od druge nalepnice i uspeo da podvučem pod jedan ćošak posle je lako otišla... jebote al ne umem Hvala na pomoći i moralnoj podršci!11 Sledeća stvar je da uzmem neki miracast dongle da bi taj TV zapravo bio koristan i meni a ne samo ukućanima, pogledao sam više TV programa u poslednjih 4 dana nego u prethodnih 3 meseca i kapiram bi me boleo kurac da mi sutra iseku kablovsku ! Sad imam na šta da nakačim Raspberry Pi a ne da mi se samo vuče po kući i podseća me koliko nisam tru Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 pa jel ima taj tv neki net? nema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 23, 2014 Author Report Share Posted September 23, 2014 Nope, dumb as a brick, doduše ima LAN priključak, čak ga i koristi, u neku ruku, ako ga prikačim na ruter on gistro konstatuje da ima mrežu ali nema nikakav softver koji može da koristi mrežu A i čitanje sa USBa je ekstra debilno, ako ga pokreneš u "Music" modu neće da pročita film ili sliku sa usba nema teorije isto i u druge dve varijante, programirao ga je neki priučeni Jedina prednost mu je što je 40" Direct LED panel za 37 hiljada a i to je bilo preko kolena Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Nope, dumb as a brick, doduše ima LAN priključak, čak ga i koristi, u neku ruku, ako ga prikačim na ruter on gistro konstatuje da ima mrežu ali nema nikakav softver koji može da koristi mrežu A i čitanje sa USBa je ekstra debilno, ako ga pokreneš u "Music" modu neće da pročita film ili sliku sa usba nema teorije isto i u druge dve varijante, programirao ga je neki priučeni Jedina prednost mu je što je 40" Direct LED panel za 37 hiljada a i to je bilo preko kolena A jel misliš da ne može da ti radi Universal Media Server? Kod mene je na VOX-u slična priča ovaj deo za USB - ako uključiš mod "music" onda čita samo muziku, isto i za movies i za pictures (doduše imam i "all") ali ako uključiš UMS on upravo u tom delu gde biraš USB playback ponudi i mogućnost da zapravo pročita UMS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 23, 2014 Author Report Share Posted September 23, 2014 Mjok, ovaj je temeljno uštrojen, ne znam za čega će mu uopšte priključak :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 (edited) Је ли постоји нека друга могућност да се ЛЕД телевизори споје са старим звучницима а да то није преко миц улаза на тв-у ?:) Овако ми изгледа тв Edited October 5, 2014 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 kako inače možeš da spojiš zvučnike preko mic ulaza, a da to ima neke poente? Pretpostavljam da si mislio na izlaz za sluške iz televizora, pa u zvučnike :D Ako ti TV nema još neki audio izlaz, onda ne. Ili audio out iz tvea ili ako imaš optical out iz tevea, pa onda u neko pojačalo pa u zvučnike. A što te uopšte to zanima, koji tačno problem imaš? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 (edited) Проблем са мозгом очигледно :) Да , у питању није улаз за миц него за слушке . Имам 5.1 па бих желео да га накачим на тв :) Имам оптику на двд плејеру па једино онда преко двд плејера . Мада не знам колико добијам тиме ? или да купим овај кабл и тако да повежем :) http://www.tehnomanija.rs/kablovi_231/philips-kabl-swa2540w.html Edited October 5, 2014 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 to moraš uputstvo u ruke, nađeš sekciju o audio povezivanju i vidiš koje su ti opcije :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Забави никад краја :)))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 jebiga, kontam da jedini autput koji imaš iz tevea je stereo, ne 5.1 ali nikad se ne zna zato i treba prelistati uputstvo. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 5, 2014 Author Report Share Posted October 5, 2014 Ne vidim najbolje ali trebalo bi da je ovo optički izlaz edit: što tebi ne pomaže mnogo, sorry edit2: in other new Raspberry Pi car, hdmi priključak je CEC kompatibilan pa XBMC može da se kontroliše daljinskim od TVa (sem što je ovaj TCL i tu retardiran i komande ka Pi-ju prolaze samo kad je aktivan "T-Link" overlay, otherwise TV kidnapuje te tastere za svoje "shortcute" iako je CEC "aktivan" tako da je cela stvar skoro pa beskorisna, jer overlay zauzima levu stranu ekrana, više od pola po visini, i otprilike trećinu širine, koristan je ono dok se izabere film sa share-a i pusti onda moram da ga sklonim i time gubim kontrolu nad XBMCom... retko retardirani ljudi programiraju televizore) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 bump, bump treba mi preporuka za tv do 40k (gore, dole). Mora da je kod nas, kupuje se kreditnom. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 (edited) Ima u Tempu neki Panasonic od 39" za 40k, deluje solidno http://www.tempocentar.com/code/navigate.php?Id=74&img=/upload/images/action_photos/2014/Technomanija/3.jpg (mozda ima negde i povoljnije, ovo sam video dok sam kupovao toalet papir :) takodje imas za 43k 40" Philips u Gigatronu http://m.gigatron.rs/televizori/philips_led_tv_40_40pfh410988_full_hd-37075 Po mom misljenju Philips ima bas dobru sliku, ali svakako predlazem da ga pogledas uzivo. Shek kako ti se pokazao taj Vox posle malo duzeg koriscenja, gledam ima da se nadje sad i za 35k a kevi bih kupio, dakle zahtevnost korisnika 0, samo mi treba ovako info? Edit: tek sad videh da ti zapravo nisi uzeo Vox, ali svejedno, kako si zadovoljan ti jeftinim sto si uzeo. Edited November 1, 2014 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 1, 2014 Author Report Share Posted November 1, 2014 Ok je, radi posao, ne mogu da ga preporučim jer je ipak glup ko kurac i za to malo funkcija što su ostavili u softveru, nisam se ni cimao da otkrijem kako da vidi titlove kad pušta sa USBa, ima taj fantomski LAN port koji ne služi ničemu, ima defekte na ekranu koji se vide samo pod ekstremnim uglovima ali kad znaš da su tu smara te ćisto psihićki, za 37k, 40" Direct LED, ok, mogao sam i gore da prođem Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 filips it is :D ziv bio zverko! Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 nisam se ni cimao da otkrijem kako da vidi titlove kad pušta sa USBa Zapravo od svih ovih naprednih funkcija bi me verovatno samo ovo i interesovalo. Mada prethodni DVD plejer nije lepo citao nasa slova i nije se bunila, kapiram da nece ni ovde biti problem :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 na ovom samsungu sto dimam titlove vidi samo ako su istog naziva kao i video fajl! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Gledam neke kalkulatore po netu za razdaljinu do TV, jel moguce da za ~270 cm udaljenost nije dovoljan TV od 42" ili sam ja lud o.O Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Мени је толика удаљеност од тв-а и баш је 42 дијагонала у питању. Да сад купујем тв узео бих 46 сигурно :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Gledam neke kalkulatore po netu za razdaljinu do TV, jel moguce da za ~270 cm udaljenost nije dovoljan TV od 42" ili sam ja lud o.O ja mislim da je tako neka udaljenost kod nas u redakciji a imamo 46" i ono, na granici je ... mislim, to sad sve spada u first world problem, ali realno nije baš da čovek može da kaže "jao koliki televizor". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 koi tv kupiti, gledao bih ga sa ~2m, kontam da mi je najisplativije da kupim 32" hd ready, posto me inace jako mrzi da skidam 1080p ripove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Za gotovo iste pare imaš 32 inča 1080p, tako da u suštini ispadaš glup ako kupiš HD ready samo zato što te mrzi da skidaš 1080p ripove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 (edited) gib link ako mislis na ove od ~30k, vidim da je peraskeo linkovao neki od 39" vox, ako vec dajem 30k bolje da dam 35k za 39" zar ne! Edited December 6, 2014 by reky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Bolje da na kupujem prodajem uzmeš mađara. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts