mthd Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 šta se dešava sa sudijom, ovo je haos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 klasicno cigansko ponasanje koste, koji igra kao bog inace. nije mu svirao cist penal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 jel ovo jebeni penal stvarno? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 pa dirao je rukom, uticao je na njenu putanju. mislim da ce na kraju biti 4:1 za cfc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 uticao je na njenu putanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 uticao je na njenu putanju je l' gledamo istu utakmicu? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 promenila je pravac opusteno http://gfycat.com/RemorsefulTartCricket# Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 SIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 (edited) evo vraca za penal :D... to je kao onaj sindrom sto su nasi imali u juznoj africi, kada su se takmicili ko ce vise penala da napravi... sad ce chelsi da ih pregazi Edited March 11, 2015 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 SIPAJ U PICKICU PORTUGALSKU JEBALO GA JAJARENJE KOMPLEKSAS SAM BMK 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 (edited) jebi čelzi jebi karlita jebi promenila je pravac opusteno http://gfycat.com/RemorsefulTartCricket# krenuo da smečuje lik jebote :D Edited March 11, 2015 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 (edited) olizete vi stanku lepo rch :) A TI VITJO MOJ!! :D :D:D:D Edited March 11, 2015 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 vratiće im se za onu prolivčinu od prošle dine, jednostavno mora :DDJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 (edited) Diego Kosta je zasluzio samar vise od svakog ciganceta u Istoriji Zlatan drugarcina Edited March 12, 2015 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SHMEKER Posted March 12, 2015 Popular Post Report Share Posted March 12, 2015 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=863998413658268#Zlatan: "It felt like I had 11 babies around me...":)))))))))))))))) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Esencija tog ponašanja. Kad god su puštali usporeni snimak čim bih video Terija u pozadini kako skače kao orangutan (a stalno se tako ponaša), povraćalo mi se. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=863998413658268 :)))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 bolja ekipa ispala juce jbg,navijao sam da daju i taj treci gol,izgleda nece biti engleza u 1/4,ne pamtim kada se to poslednji put desilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Ja gledah drugu tekmu sinoc. Kakvo rofl izvodjenje penala Leverkusena, 3 igraca u istu stranu preko gola. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 a zasrali su u prvoj utakmici i previse se zakopali a opet su bili blizu sinoc,sto se druge utakmice tice,zao mi kislinga ali i ona 2 turcina pre njega u leveru su ocajno sutirali,toprak i pogotovo calhanoglu koji je kao specijalista za prekide a i tu je bolja ekipa ipak prosla,monako ce biti fast food vs koga god da se padnu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Ko god da ih izvuce u 1/4 finalu usrecio se.. mada to je i venger mislio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 RealnoNiko da prokomentariše arsenal od jučePeta sezona za redom da ispadaju u 1/8 :DInače, rts prenosi barsunema šta da se prokomentariše, luzerski klub ostaje luzerski klub Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 neka, treba jebati ove forumaše ložače na Arsenal redovno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Inače, rts prenosi barsu FFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts