Jogi_ Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Jednostavno smo nadareni za ovaj sport, bas se osecam onako ponosno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted September 10, 2014 Popular Post Report Share Posted September 10, 2014 Ovoliko srce na terenu sam poslednji put video kada sam nosio kapitensku traku u Mladosti iz vojlovice... 31 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 10, 2014 Author Report Share Posted September 10, 2014 neverovatan timski mec, svaka cast momcima, kapa dole https://www.youtube.com/watch?v=Jd2zX9FwacA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Moral boost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 10, 2014 Author Report Share Posted September 10, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 13:35 https://www.youtube.com/watch?v=7OsmuFjNR38&list=UUtInrnU3QbWqFGsdKT1GZtg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 dat čempionšit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 (edited) gruja burazer, braša iz brašova o/ali koje polivanje govnima je bila ona trojka... posle i ona rampa, ali ona trojka... majko mila, gospode bože, presveti anđeli... Edited September 10, 2014 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Kakvo odvratno sudjenje sunce ti jebem, ovog Lamoniku treba spaliti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Championshit rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 (edited) Neka mi neko od rur drugara, koji gleda tekmu u pitanju, objasni ovu situaciju na Francuska vs JebeniCiganiizSpanije,Lovernj je fauliran i to namerno, a onda onaj crnac odgurne spanca i sudije sude tehnicku francuzima i lagano iskuliraju faul nad Lovernjom?!!!! Edited September 10, 2014 by nikola kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Jao sta bi dao da dobiju Francuzi... AKo udju u egal zavrsnicu usrace se picke cergarske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Neka mi neko od rur drugara, koji gleda tekmu u pitanju, objasni ovu situaciju na Francuska vs JebeniCiganiizSpanije,Lovernj je fauliran i to namerno, a onda onaj crnac odgurne spanca i sudije sude tehnicku francuzima i lagano iskuliraju faul nad Lovernjom?!!!! Ni meni nije to nikad bilo jasno. Ok, jasno mi je da je Diaw dobio tehnicku, ali ona se dogodila posle faula na Lovernjom. Nikako ne razumem kako se jednostavno iskulira taj faul i dodeli se Spaniji 2 bacanja i lopta sa strane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 (edited) Ovaj Rudi je vece govno od Buskeca... MA IDEMO BRE !!!!!! Edited September 10, 2014 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 pa jaoooooooooooooooooooo, ja se radujem kao da mi igramo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 salji govna ciganska "kuci",navijao sam za francuze ko da mi igramo,sigurno sam 20 sekundi kunuo rubia posle onog pokusaja simulacije,bice to sjajno 1/2 vs francuza pa nek bolji pobedi,taman da se i njima revansiramo k'o sto smo brazilu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Takođe, jebi Špance! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Jedan delić u meni je verovao da će izdržati Francuzi posle odličnog prvog poluvremena, svaka im čast. osvajamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Ovaj Denda nema pojma sta prica.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Jbt radujem se kao da smo mi dobili Danas samo carevi pobedjuju o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Neka mi neko od rur drugara, koji gleda tekmu u pitanju, objasni ovu situaciju na Francuska vs JebeniCiganiizSpanije,Lovernj je fauliran i to namerno, a onda onaj crnac odgurne spanca i sudije sude tehnicku francuzima i lagano iskuliraju faul nad Lovernjom?!!!! Ловерњ није фаулиран неспортски ( не постоји намерна лична само неспортска ) већ је обичан фаул у питању. Пошто је то Шпанији био 2 фаул у тој четвртини нема бацања и лопта треба да се изведе са стране. Пјетрус добија техничку која се кажњава са два бацања и лоптом са стране. Лопта прелази у посед Шпанаца који прво треба да изведу бацања :) 2 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 P O Z Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Jbt koja radost.Pa kakav dan za sve sportske romantike!!!! 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted September 10, 2014 Popular Post Report Share Posted September 10, 2014 gruja bog brat :) ne samo za sportske romantike, nego i za kockare ;) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SavKe Posted September 10, 2014 Popular Post Report Share Posted September 10, 2014 14 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts