SteXmaN Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 "incredibly poor performance" daaj.Dropuje frejmrejt tokom tranzicije na replay i kada se izvodi gol aut.Za zamerku za nivo grafike ali incredebly poor performance? daaaaaj Vecina stvari za drugu zamerku tj. zamerke je popravljena od strane modera.Treba li da utice na tu neku ocenu za review koji se radi na launch day? Da. Nije jos to to,nije dovedeno na nivo na kojem treba da bude ali incredibly ogroman napredak u odnosu na 2014. (da je samo ogroman recenica bi imala vise smisla ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 (edited) Volim SteXmaN-ov entuzijazam oko svake nove verzije PES-a :-) Šalu na stranu, zaista nisam primetio te performace probleme, i gameplay je definitivno poboljšan u odnosu na 2014. Ali to je to, u odnosu na 2014. Da li je išta overall bolje u odnosu na 2013 veliko je pitanje, ali rano je još suditi. Mađutim, kada se sve mane stave na vagu, preteže ipak na stranu da ga treba pustiti da umre... :-( Posebno kad vidim da je PesEdit tim digao ruke... Edited November 21, 2014 by milanche 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 isprobao, Fifa je mnogo bolja, realno. Ranije sam uvek pričao da je Fifa sranje, i da je PES keva, ali to je to, izduvali su ga Koreanci 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Ja bi ipak i dalje igrao PES 13 samo da ima neki patach sa novim transferima :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Ja sam ga igrao jos na soni kecu, ali poslednja dva PES-a su mi jako losa, toliko losa da nemam zelju sam DEMO da skinem, besplatno. PES6 mi je bio najzanimljiviji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 27, 2014 Author Report Share Posted November 27, 2014 Ae da bacimo koju da vidim kako igrate vi to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kblo11c Posted December 13, 2014 Popular Post Report Share Posted December 13, 2014 Ako nekoga zanima uopste...ima sitna caka da se pegla regularno online i sa narodnom verzijom. Neka pusti pm ako ima neko ko ne zna ovo :-) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebro Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Немам још право да пишем пп, али зато могу да их читам. Буди добар па шибни објашњење. Иначе, после неколико недеља играња ПЕСа мени је постао скроз прихватљив. Не прође утакмица да се не деси нека умоболна ситуација, али опет је довољно добар да буде баш добро зезање кад се игра против другара. Чини се да је дриблинг тежи у односу на 13, али зато пас у празно је доведен до апсурда. Као и увек, убедљиво најзанимљивије је кад се не игра са најјачим клубовима, јер је разлика између пар најбољих и добрих клубова и играча бар на истом нивоу као и 13. ако не и већа. АИ је већ друга прича, на суперстар се дешавају чуда која би сваког нормалног одвратила од игре за сва времена, мада ево баш сам јуче успео да узмем ЛШ на суперстар (уз сплетове немогућих околности и губљење количине живаца) иако никад нисам волео против компјутера да играм. Било би лепо да је бољи, али и овакав није ни упола црн колико се већини људи учинио на први поглед, треба му дати шансу дефинитивно па онда давати коначни суд и обавезно играти против људи. У међувремену су се појавили и занимљиви печеви и твикови, један од коректних је радио наш лик, а уместо песедита ту је песгалакси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 budi zlatan pa prosledi i meni :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 .o/ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
t1moth1 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Dok doda loptu prodje pola utakmice 8) 1 Quote E SHKEM1 NE RADE MU MIS KAO KOD KUCE NE MOZE DA IGRA,AKO MOZES DA MU INSTALIRAS DRAJVERE.... PA NEKA MU MAMA INSTALIRA DRAJVERE !!! -komentar turnira u evolutionu 8)... S C O T L A N D F O R E V E R !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Dok doda loptu prodje pola utakmice 8) Stavi gamespeed na +2 pa ako ti ni to ne odgovara onda jbg :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 (edited) Dok doda loptu prodje pola utakmice 8) DOK SE OKRENE I DODA PROĐE CELA 111Ja bi ipak i dalje igrao PES 13 samo da ima neki patach sa novim transferima :(Taj rad, i malo updated player stats, ne bi mi ništa drugo trebalo :-) Edited January 10, 2015 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Moram još jedan post - ceo život igram sa analognim pes, još od prvog na soni kecu. I do sada je nekako moglo, mada je bilo frke za neke stvari. Kakva su vam iskustva sa analogom na 2015? Ja sam prve partije igrao tako, i sakovao sam kao niakd pre, bikvalno nikog da pobedim sem kad me usere, a 2v2 garant gubi ko igra sa mnom :-) Šutevi i nekako funcionišu, driblinzi nema teorije, pas u prazno svaki ide u noge protivnuka, kako god da usmeravam analog, svaki duel izgubim, kad hoću da ogradim igrača, samo mi prođu "kroz leđa" i odnesu loptu. Blagi užas! Sinoć stisnem zube i stavim palac na krstić, i voila! Gradim, ponekad zalomim kad pogodim tajming, proterujem lopte u prazno, i vezah konačno nekoliko pobeda... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
marewest Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 PES 2015 je najjaci do sada 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Na kom game speedu igrate? Probao na soniju, sad igram gajbi, ali nisam siguran da li je gamespeed 0 na soniju = 0 na pcu, sve mi se nesto javlja da je ranije +1 na pcu bio ekvivalent 0 na ovamo, ali nisam siguran vise Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 na pcu +2, 0 je neigrivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Kapiram da cu na +1 staviti, nego, na kojoj brzini igras na konzoli? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 na soniju +2 takodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 pa ti komotno mozes i pes6 da igras :D pokusao sam na +1, prebrzo, gube se mnoge finese u driblingu koje daju car pesu :c Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Koji patch koristite za 2015? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 (edited) neki pte edit: inace, igrao sam sa ortakom danas jedno 5-6 partija fife, cisto da dam finalni sud, da proverim da nisam mozda pogresio. nisam. pes toliko sije fifu u gameplayu, da to nije realno. konami definitivno ume da napravi dobar fudbal, ali im treba pucati u glavu jer dozvoljavaju da primat drzi fifa koju prodaje grafika i licence. stvarno treba da se zapitaju oko tog marketinga i ostalih sporednih stvari, ako vec hoce da im se igra prodaje, jer ocigledno, nazalost, nema dovoljno igraca koji su spremni da zrtvuju lepu grafiku, meni i licence, mnoge jednostavno boli kurac. pes je izbacio najbolju igru u poslednjih x godina, a za to malo ljudi zna, sto je, realno, tuzno. pozabaviti se grafikom, licencama, u izgled menija uloziti vise od sedam sekundi i fifu spakovati tamo gde je dugo godina i bila, retardirano svetlece, skriptovano, uprosceno govno :) Edited April 8, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Imaš li neki upotrebljiv DL link za taj patch? I da se složim u većini toga sa tobom, stvarno je gameplay u 2015 dobar, kad se navikneš, ali grafika je grozota. Moje društvo i ja ćemo uskoro možda malo više igrati, čisto zato jer smo prematori da sad učimo fifu, a PES 2013 igramo već, koliko, 5 godina, dosta je! :-D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 http://ptepatch.blogspot.com/2015/03/pes15-pte-patch-60-released-23032015.html#more ako vam grafika nije bitnija od gameplaya ne postoji razlog da igrate fifu 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Thanks! Igraćemo malo petnaesticu, videćemo :-) Mojh 50 centi: Usmeravanje (kratkog) pasa iz jedanaestice + Grafika trinaestice + Gameplay petnaestice = Najbolji fubal ikad Ali šta možeš... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts