Zwerko Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Za par dana ce biti prilike da na Gamescomu uzivo poprucamo s ljudima iz Wargaminga pa ovde mozete ostaviti neka pitanja na koja biste voleli da cujete odgovor od njih. U obzir dolaze sve igre - World of Tanks, World of Warplanes, World of Warships ili verzije za konzole ili mobilne platforme. Dakle pucajte! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Mene interesuje (a možda nije pitanje za njih, možda ima i javno) koja je u brojkama količina ljudi sa balkana koji pikaju WoT i kako se odnose prema drugim količinama ljudi iz drugih delova sveta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 kada ubacuju nove tech grane u wot i za kad je planirana japanska heavy grana? kad ce world of warships beta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 mislim da su warships najavili da će na gamescomu da prikažu gameplay i da će nešto ubrzo potom da puste betu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 9, 2014 Author Report Share Posted August 9, 2014 WoWs closed beta treba da krene do kraja godine, mislim da sam to vec negde kacio, neki intervju od developera. A ovo za japanske hevi tenkove sam vec predvideo pitanje ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Na xbox-u postoji "nivo zuma" gde je kamera bukvalno pored početka cevi :D Da li će biti toga u PC verziji ikada, i zašto ne? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted August 9, 2014 Popular Post Report Share Posted August 9, 2014 Pitao bi ih "jeste mi dobri" 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Da li planiraju WoT Blitz za Windows Phone ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Evo jedno sa Facebooka da budu sva na istom mestu: "Borislav TehViper Lalovic pitajte ih kad ce wowp beta i da li su definitivno odusali od podmorica" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Kako i da li uopste planiraju da se bore protiv ljudi koji koriste bot/micro programe? Kako planiraju da "smrsaju" klijent koji je od pocetne iteracije "ugojen" za 10GB-a? Ili kako planiraju dalje "gojenje" istog? Zasto i dalje postoji problem micro laga, lag vrhova i slicno posle svake nove zakrpe? Jel nekom palo na pamet da izbaci opciju iz klijenta gde igrac biva koriscen kao peer za torrent? Posto vecina nije upoznata sa tim. Zasto je E-25 ostavljen sa starom mehanikom za kamuflazu? Zar ga to ne cini Pay2Win tenkom, nesto sto su do sada izbegavali da urade kad su u pitanju premium tenkovi. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Nije samo e-25, nego svi premium TDovi? Jer onda hoćeš da kažeš da je pre peča svaki TD bio tenk koji nosi partiju u pobedu? Ne mislim da je to nešto previše op :D Ode u off :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 10, 2014 Author Report Share Posted August 10, 2014 Da li planiraju WoT Blitz za Windows Phone ? Vrlo interesantno, nikad mi ne bi palo napamet :) "Borislav TehViper Lalovic pitajte ih kad ce wowp beta i da li su definitivno odusali od podmorica" Odustali, tj na zvanicnom blogu pise In their buoyancy state, submarines are defenseless, and their presence when submerged is senseless for squadron clashes. Basically, that’s why we do not plan to have submarines in our sea battles Dakle nista od toga. Kako planiraju da "smrsaju" klijent koji je od pocetne iteracije "ugojen" za 10GB-a? Ili kako planiraju dalje "gojenje" istog? Ovo je vrlo interesantno - u jednom intervju je onaj Serb rekao da imaju podatak da trenutno 40% igraca igra sa kompovima ispod minimalne preporucene konfiguracije i da je to jedan od razloga sto ne budze agresivno grafiku. A s druge strane deluje da je mesto na disku postalo irelevantno Zasto i dalje postoji problem micro laga, lag vrhova i slicno posle svake nove zakrpe? Jel nekom palo na pamet da izbaci opciju iz klijenta gde igrac biva koriscen kao peer za torrent? Posto vecina nije upoznata sa tim. Pitacemo, ali pretpostavlja da je odgovor "pa imate opciju da iskljucite torrente"... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Zar nije tada kada je rekao da 40% ljudi igra na kompovima ispod min, rekao da rade na 2 endžina istovremeno da bi jednim pokrili wooden pcjeve a drugi rokali na maximum :D Ili sam ja utripovao nešto bio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Jeste, svi premium TD-ovi imaju staru mehaniku ali jedini je E-25 sa najboljim procentom kamuflaze. Ako pogledas filozofiju iza dosadasnjih premium tenkova, svaki je imao nesto sto ga sprecava da bude izvrstan tenk. Ili je bio to pa su ga ubogaljili. Ili poskupeli ili totalno izbacili iz prodaje. Zasto nije i E-25 zahvacen promenom. Mogu da nadjem 100+ partija gde njegova kamuflaza odlucuje partiju. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 mali off nadam se da cete uzeti XL majce sa gamescoma i podeliti ih ovde :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 Mogu samo da kazem da cemo kukati za to :) Ali rezultati ce biti poznati tek sutra :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 (edited) Imam ja jedno pitanje, da li ce tenkovi ikad ici preko tier 10, tj da li ce da modernizju tenkove pa da idu do sadasnjice? Mislim igra se zove World Of Tanks, a ne World Of World War 2 tanks :D Edited August 13, 2014 by Invader Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 14, 2014 Author Report Share Posted August 14, 2014 Mislim da je odgovor na to pitanje svakako ne, a proizilazi iz samog opisa igre http://worldoftanks.eu/game/ World of Tanks is a team-based massively multiplayer online game dedicated to armored warfare in the mid-20th century. Throw yourself into epic tank battles shoulder to shoulder with other steel cowboys to dominate the world with tank supremacy! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Evo jos par pitanja ako nije kasno: Koji im je long-term plan za meta igru? Da li nameravaju da smanje grind na visim tiers? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 14, 2014 Author Report Share Posted August 14, 2014 Jbg, jeste kasno :) Pricali smo s njima danas, samo da saberem sve zabeleske pa cu sutra staviti sve. Sto se ovoga tice mogu da dam svoje neko licno misljenje, koje ukljucuje i ovo sto sam danas video. Mislim da oni zapravo nemaju u planu "meta" igru jer svaki proizvod razvijaju zasebno, prosto samo je nalog jedinstven, ne verujem da ce ih spajati. Zato su u WoWP tenkovi botovi, u WoWS su avioni isto botovi, i deluje da apsolutno ne nameravaju da to promene. Moja logika je ako to hoces da igras pocni da igras Warthunder, jer oni hoce da naprave upravo to. Ubacili si tenkove koji su u igri zajedno s avionima koje imaju vec odavno i medjusobno se rokaju. Mislim da je njihov plan za brodove sledeca godina, tako mi je cini mi se rekao ovaj njihov (jos ranije), ali kako ce se sve to iskombinovati nemam pojma. Sto se grinda tice isto mislim da nece nista olaksavati jer prosto na taj nacin razdvajaju one skroz ozbiljne od "vikend igraca". To mi je indirektno ovaj i potvrdio kad je objasnjavao Strongholds, jer su njega upravo uveli s idejom "vikend igraca" u glavi jer je za njih Global Map i Clanwars bio preozbiljan, ovde mozes da igras (tj klan moze da igra) tempom koji sam odredis. Zato u Strongholds postoji i tri nivoa igre - do VI tiera, do VIII tiera i do X tiera. Samo jos da dodam da WoWS meni deluje mnogo zabavnije nego sto sam inicijalno mogao da pretpostavim, iako mi je covek pokazao samo PvE borbu (igrac protiv botova). Ali o tome i svim odgovorima na pitanja sutra dok se malo naspavam :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 Zaboravih, ako neko slucajno ne prati vesti prvo to ne treba da prizna Lakiju, a drugo sve odgovore na pitanja iz ovog topica mozete naci u vesti od petka http://klanrur.rs/2014/08/15/gamescom-day-3-razgovor-sa-wargamingom/ Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 bolje da ne priznaju jer im se polovina oprostiti neće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Kada otvorim clanak, pokazuju mi se samo odgovori na pitanja, a ne i sama pitanja. Ne znam da li je do browsera ili su mozda samo izostavljeni slucajno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 Ispravljeno, izgleda da se sajt nesto zbunio s bold slovima pa su sad pitanja u standardnom fontu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeekqing Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Sto se grinda tice isto mislim da nece nista olaksavati jer prosto na taj nacin razdvajaju one skroz ozbiljne od "vikend igraca". To mi je indirektno ovaj i potvrdio kad je objasnjavao Strongholds, jer su njega upravo uveli s idejom "vikend igraca" u glavi jer je za njih Global Map i Clanwars bio preozbiljan, ovde mozes da igras (tj klan moze da igra) tempom koji sam odredis. Zato u Strongholds postoji i tri nivoa igre - do VI tiera, do VIII tiera i do X tiera. well ,it is a good post ,i am sue you are a talent ______________________________ we like Fifa 15 coins without reason Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts