pirun Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 (edited) Da li je neko imao iskustva sa reklamacijama na račun za mob. ? Poslednji račun koji je obuhvatao razgovor u romingu mi je bio začudjujuće visok, i rekoh ajde da proverim, mada se nikad nisam time bavio. Ispostavilo se da su bukvalno svaki poziv produžili do 2 do 7-8 sekundi. Primera radi: Zabeleženo u telefonu: Na računu : Razlike su toliko random, da je prosto nemoguće da postoji neki njihov patern za zaokruživanje poziva. Ovo je prosto čist lopovluk. Ima li poente reklamirati ovo ili bi to bila borba sa vetrenjačama ? Edited August 8, 2014 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Ja u poslednje vreme cujem prepuno prica oko vip racuna :( Sestra se redovno bori sa njima, na telefonu joj pise da joj je racun np 1500 dok joj na uplatnici napisu 2300 i onda kada ode kod njih u poslovnicu desi se da su nesto pobrkali, kapiram da su u fazonu ako prodje proslo je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Ja mislim da ovo nije frka, tj da se zaokružuje sve to na minut, tako da dve sekunde gore dole u okviru istog minuta ne menjaju ništa. Opet, nisam siguran, na Telekomu sam gde je obračunski tako postavljeno Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Pise kod njih na sajtu http://www.vipmobile.rs/privatni/dodatne-usluge/roming-i-medjunarodni-pozivi/cene-roming-usluga.18.html Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om. Tarifiranje razgovora za postpaid korisnike koji su potpisali ugovor od 26.03.2014. je 90/60s za odlazne pozive a po sekundi za dolazne pozive. Za prepaid korisnike cena odlaznih poziva se tarifira po minutu, a cena dolaznih poziva se tarifira po sekundi. E sad prema onome sto tamo stoji na sajtu i ovome sto si zaokruzio na racunu deluje kao da si zvao stavku dva iz cenovnika, tj da si iz Evrope zvao Srbiju, 2 minuta po 127,12 je 254,24, koliko tebi i pise na racunu. Kao da su ti jos i oprostili tih 24 sekunde Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Svakako su i dolazni i odlazni pogresno mereni, bukvalno svaki poziv je pogresno meren. Ispadne da sam ukupno po njihovoj evidenciji pricao 35minuta, a po telefonu 21,45. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 uvek možeš da tražiš da se sve ponovo proveri ali to zaokruživanje je keva svih zezova kada je potrebno da dokažu da su u pravu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 (edited) http://postimg.org/image/lko62nk55/ A meni racun dosao 2200 din... Edited August 22, 2014 by lazarwowvreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts