Slađan Posted August 26, 2014 Author Report Share Posted August 26, 2014 izašao Chrome 64bit u stabilnoj verziji - http://blogchr_sisaomium.org/2014/08/64-bits-of-awesome-64-bit-windows_26.html Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 i'am ja pitanje.. zasto google fonts u chromu u win-u renderuje kao govno , a u svakoj drugoj kombinaciji jok.. i kako da se fixuje (inb4promenifont) e, ova nova stabilna verzija na v37 je nešto drugačija sa fontovima, izgleda bolje, kako tebi to šljaka? Inače, izgleda da mora ručno da se instalira 64bit verzija, ako nadograđujete automatski sa v36 na v37, što će vam sam Chrome svakako odraditi, on samo apdejtuje i i dalje je 32bit, a za 64bit morate da odete https://www.google.com/chrome/browser/?platform=win64 i skinete tu verziju, lupite install i neće vam se ništa poremetiti, samo će vam zameniti sa ovom verzijom. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Fontovi izgledaju drugačije, nisam još siguran da li mi se dopada ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 Meni je bilo malo čudno prvih par minuta kad sam izvalio, sad mi je lepo. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 instalirao sam ovaj 64bitni chrome, oseti se razlika, sve je SNAPI, samo da bude stabilno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Izbegavati poslednji update 32bit na v37!! Uzasno sporo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 31, 2014 Author Report Share Posted August 31, 2014 meni ovaj 64bit radi isto kao pre aaaali, ima par detalja koji su malo usporili ili bukvalno riknuli. Prvo što mi pada na pamet je autofill za forme koji nit iskače na dvoklik niti daje sugestiju kada krenem da kucam. Mada se pojavi ponekad i to posle deset sekundi fazon. A i sad kad razmislim, deluje mi malo sporije generalno učitavanje svega ali ništa toliko upadljivo, bukvalno jedino što me smara je ovo autofill sranje. Biće bolje u narednoj verziji :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Meni subjektivno izgleda kao da radi celokupno bolje. Plus sigurno mi ne zabada više yt kada otvaram tabove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 i mene zajebava autofill jebem mu oca 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Meni je bilo malo čudno prvih par minuta kad sam izvalio, sad mi je lepo.^this, prvi dan sam rejdžovao, sad mi je kul Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Fontovi se sad crtaju preko DirectWrite-a, tako radi i u Steam klijentu već podugo, verovatno ste držali isključeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 1, 2014 Author Report Share Posted September 1, 2014 moram da dodam, mada možda mi se čini, ali nešto mi deluje da malo sporije učitava strane generalno. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Uzmi IPS "8ms" GtG monitor pa nećeš primećivati! [:D] Direct Write može da se isključi u chrome://flags/ if you're into that 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 5, 2014 Author Report Share Posted September 5, 2014 e, što više dana prođe od ovog apdejta meni Chrome sve kljakavije radi. Sve vidnije usporava, samo čekam da mi izbaci poruku "yo brah, can't take it no more". Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 15-35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 6, 2014 Author Report Share Posted September 6, 2014 nije, više je 15+35 u sekundama koliko mu treba da završi neku radnju :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Kada hocu da gledam neku utakmicu preko klik sporta trazi mi ovo http://www.interoperabilitybridges.com/wmp-extension-for-chrome skinem ubacim radi sve posle par minuta chrome ga blokira i mogu se slikam, sta da radim? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 16, 2014 Author Report Share Posted September 16, 2014 najverovatnije misli da ekstenzija/app nije sa chrome storea pa je chrome deaktivira. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Upravo to znaci nista ne mogu da kliknem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Hvala pomoglo je instaliranje ovog Torch browsera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Pošto mi je update na v37 užasno spor bio, sada sam na Version 38.0.2125.66 beta-m (64-bit) na kojoj je brzina nešto bolja kao i odziv, ali često pada i baguje. Ono što je užas jeste koliko RAMa jede jedan jebeni tab od 100 do 200mb čak. Imam 4gb RAMa i kod više od 10 tabova iskače mi windows upozorenje da sam na low i posle toga obavezno Chrome pukne. :( 64 bit sa stabilnog kanala isto užasno sporo radi. Ne mogu da verujem koliko su usrali sve. v36 bila savršena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Hmm, 10 tabova i blokira ti a imas 4 GB rama? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Adblock nešto trokira, kad ga instaliram prvi sajt koji otvorim je ok, bilo šta sledeće i dalje prikazuje glupe banere sa reklamama (samo što se ne vidi sadržaj unutar njih, već samo prazni okviri koji guraju sve oko sebe). U podešavanjima sve radi kako treba, sve što treba da bude štiklirano je štiklirano (čak i ikonica prikazuje koliko reklama je "blokirano", ali se ovo i dalje nastavlja). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 реинстал:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 (edited) Hmm, 10 tabova i blokira ti a imas 4 GB rama? OK 15. :) Ali opet, neverovatno koliko ova verzija zdere RAM. Istina imam oko 7 Chrome app-ova, ali imao sam ih i na prethodnoj verziji pa nije pravilo problem. Edited September 19, 2014 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts