Frubi Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 (edited) Evo da otvorim temu :), posto je nema , za sve fanove jordanki, a i ostalih ljubitelja patika. Najboljih patika na svetu :) ofc. Ako imate neki model voleo bih da podelimo iskustva :). Ja imam par modela(ne hvalim se ! :) ) i par iskustava vezanih za iste: -6 white infrared -raptors 7 -8 bugs bunny mid white -taxi 12 -12.5 white / red -13 flint grey -trueflight white court blue one na koje sam i vise nego ponosan : i metalic 3lab5 cekam da stignu porucene pre par dana kada je bio release date(ujedno i sold out za 15 minuta sirom sveta ) ;) naravno svi koji su trenirali kosarku znaju o kakvom brendu / kvalitetu je rec... mogu samo da kazem da pojavom interneta sam ostvario klinacke snove ... secam se 97-2000 kada igrate utakmicu i kada vidite da neko nosi jordanke automatski izbegavate tog igraca :)... bas su bile pojam u to vreme . U mom timu ih je imao samo jedan drugar , kome je igrom slucaja poklonio prijatelj iz svajcarske. Em sto nisu mogle da se nadju , em secam se u to vreme ako ih je bilo kostale su 300+maraka :) ... tako da sam kupovao adidas(kobe bryant crazy),nike, converse i reebok za kosarku. Nikad u zivotu nisam nosio plitke patike , ne znam da hodam u njima :). Do kraja godine treba da izadje jos par modela koje ne smem propustiti(black infrared oko 15 novembra, 13 infrared u oktobru itd.) . A sl. godine pripremaju takodje reizdanja klasicnih 4, 5 i 7 modela sa mnogo vecim kvalitetom izrade/koze . Veoma zanimljiv detalj, ako niste znali, je na jordan 12 taxi modelu, naime djon je napravljen od carbon fibera i ja ne mogu da vam opisem udobnost te patike :). Jedno od vecih razocarenja koje mi se dogodilo je to da sam se "upecao" na nekog idiota na kupujem prodajem i to je lik uspeo da me ubedi kako su orginal , model koji sam stvarno zeleo da imam oduvek laney5 i ja kupim od njega, i za par dana mi stignu pocepane pacoti kineske cipele na kucnu adresu - da ste mi videli facu kad sam otvorio kutiju ... Takodje za one koji ne znaju, jordan patike su najvise kopirane patike na svetu, svi modeli do jednog su kopirani i ima gomila fejkova, pa tako pri kupovini mora da se bude extremno obazriv i da se pazi na svaki detalj. Eto pa ako neko ima da podeli iskustva shoot it up :) ps. nemojte da spamujete i da pricate da sam bala lifer jer jedino de trosim pare su patike i kompjuteri :)) hahaha Edited July 30, 2014 by Frubi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post peja_ Posted July 30, 2014 Popular Post Report Share Posted July 30, 2014 ove druge deluju divco 4 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Air Jordan 3 i dalje bez konkurencije. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Misliš Džordanke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Evo da otvorim temu :), posto je nema , za sve fanove jordanki, a i ostalih ljubitelja patika. Najboljih patika na svetu :) ofc. Ako imate neki model voleo bih da podelimo iskustva :). Ja imam par modela(ne hvalim se ! :) ) i par iskustava vezanih za iste: -6 white infrared -raptors 7 -8 bugs bunny mid white -taxi 12 -12.5 white / red -13 flint grey -trueflight white court blue one na koje sam i vise nego ponosan : i metalic 3lab5 cekam da stignu porucene pre par dana kada je bio release date(ujedno i sold out za 15 minuta sirom sveta ) ;) naravno svi koji su trenirali kosarku znaju o kakvom brendu / kvalitetu je rec... mogu samo da kazem da pojavom interneta sam ostvario klinacke snove ... secam se 97-2000 kada igrate utakmicu i kada vidite da neko nosi jordanke automatski izbegavate tog igraca :)... bas su bile pojam u to vreme . U mom timu ih je imao samo jedan drugar , kome je igrom slucaja poklonio prijatelj iz svajcarske. Em sto nisu mogle da se nadju , em secam se u to vreme ako ih je bilo kostale su 300+maraka :) ... tako da sam kupovao adidas(kobe bryant crazy),nike, converse i reebok za kosarku. Nikad u zivotu nisam nosio plitke patike , ne znam da hodam u njima :). Ja sam nosio 1c Penny Hardaway modele i kidisao na sve u dzordankama! :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Ja sam se pitao zbog čega bi neko otvarao topic o jordankama (sa j, ne dž). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Pa kad si blagonaklon bio ka raznim ispadima, sad trpi :P Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Ja sam se pitao zbog čega bi neko otvarao topic o jordankama (sa j, ne dž). Pa mozda voli lepe jordanke :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 kako se zvao onaj megapajac sa svojom temom o divco i true air max patikama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 mige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 (edited) ja bi uzeo dzordanov dres, vidim da je sad to aktuelno medju nju skul treperima ! a patike su odvratne inace Edited July 30, 2014 by Ћела Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 ne bi ti se slagale uz baklju Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 ja sam oduvek vise preferirao air penny (foamposite model npr) patike (Penny Hardaway) :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Kao mali sam dobio Air Jordan Team 1, bio sam najsrecnije dete na svetu, jedan od razloga je bio sto je nasa reprezentacija tada nosila te patike. Pre tri godine sam bio u USA, i kupio sam sebi Jordan Flight 45 High, evo tek sada su se raspale posle tri godine svakodnevnog nosenja, i sada gledam da kupim nove, ali ne znam gde, video sam zimus u Budimpesti u Footlockeru, ali nisam imao para tad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Dzordanke car! Posedujem Jordan XII, kupljene pre 7 godina, raspadnute su ali ih cuvam, drage su mi a i prvi Dzordan. Ove su mi zimus izmakle pred nosom, Powder Blue trojke. Ozbiljniju kupovinu limitira vise nego ocajna ponuda kod nas, a nisam toliki sneaker-head da se cimam sa online porucivanjem i cimanjem iz inostranstva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 (edited) Secam se, davne 1996 godine, pokojna Majka mi je iz Nemacke donela original Jordan patike a posle par meseci i Charles Barkley patike. Edited July 30, 2014 by Astora 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 ove Prve su dobre, ove druge i Ne Bas Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Veoma udobne za basket.. Mekan djon i vredele su sve pare.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 atrola pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 (edited) Moderatori, menjajte naslov u Dz izjebah se nocas dok sam kucao :) .... Foamposite je takodje jako zajebana patika, ali na zalost nisam ih imao nikada tako da ne mogu da pricam ... ako bude mogucnosti uzecu neki model u bliskoj buducnosti video sam da su skoro izasle cocnord (iste kao jordan concord boja) Sweazzi : tacno jbt. sad se i ja secam da je nasa cela reprezentacija nosila taj model ... devojka kada je bila u becu je htela da mi uzme flight45, ali sam joj rekao da mi uzme taxi umesto njih. Odlican model, video neku curu na ulici pre neki dan mnogo dobro stoje i preduboke su :) Longli: te crvene 12-ica su bas zajebana prica, ali na zalost nema da se nadju nigde sem na ebayu(400$+) :/ a i ove powder blue su zanimljive(s'tim da ih nesto ne preferiram jer su polu duboke) Astora: taj 11 je najtrazenija patika od svih, ja nisam nesto ljubitelj tog modela, popularnost je stekla naravno nakon Space Jam-a Inace te CB34 su takodje jako dobar model , za brata njih jurim vec neko vreme :) Inace na listi zelja mi je i model He Got Game 13 , koju je takodje veoma tesko naci ( ali sada u oktobru izlazi slican model, mala razlika u boji samo ), tako da ce to pasti verovatno :) . Edited July 30, 2014 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Meni su Air Penny 3 (koje dolaze u velikom spektru kombinacija boja) isto dojaja pored Foamposite.. Trenutno imam Adizero Rose, koje su mislim najugodnije patike za basket koje sam ikada imao/probao. :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted July 31, 2014 Author Report Share Posted July 31, 2014 hmmm... ko bi reko da su te adidas tolko dobre, ja sve koje sam imao su bile onako .... inace remake krajem godine legendarnih/kultnih air command / david robinson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Ako neko ide u HR na letovanje moze da se pocasti i dzordankama u Shoosteru! Mada su jedino su mi VI dobre, ali su i dobro skupe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 (edited) nit se razumem preterano u patike za basket, nit sam realno neki pro basketas ali sam kupio ove i patika se bukvalno raspala duz cele pete na desnoj (inace kljakavoj) nozi, posle 8-9 meseci pikanja basketa 2 puta nedeljno na parketu... i to je tako pukla da sam mogao nogu slomiti... pukla i postava, i plastika na peti, i spoljna koza/skaj kupljeno u lokalnom NIKE shopu, na nekom nike generalnom popustu u svim radnjama u gradu, nemam pojma oko 100 evrica do tog momenta mi je bila neverovatno udobna, mekana, neklizajuca, vrhunska najbolje nesto sto sam stavio na nogu za sportske prilike ... a onda smor nevidjen :( Edited August 11, 2014 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Koliko sam ja zapazio, u svim radnjama sto nije deltin nike je tier 1 kineska kopija, dakle najbolja kopija ali kopija (ne samo tih nego generalno nike patika). Jedino sto sam naleteo da je legit je Air Force 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts