cali Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 Da, Sava Centar je imao premijere Star Warsa, jer nigde drugde nisu mogli da spakuju 3500 ljudi po projekciji 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 16 minutes ago, Jose Jimenez said: Da, Sava Centar je imao premijere Star Warsa, jer nigde drugde nisu mogli da spakuju 3500 ljudi po projekciji 🙂 Pa da ali pazi Sava Centar još ima taj momenat, hm, "glamura" u onom foajeu pa kao tu se nešto događa itd. Sad to delimično simulira Dom Sindikata ali nije to to. Cineplexxovi i ostala mesta iako su sa kul platnima, ipak nemaju to, jer su standardni bioskopi sa malim tim hodnicima. Sećam se baš na Dinu sam išao u Ada Mall i kao bila neka premijera 100 ljudi kad dođe gore napuni se sve gore od autobusa u špicu. Naravno možemo da kažemo da je bolji ugođaj u sali i sedišta i projektor nego dal' imaš "glamurozni foaje" ofc, ali malo se izgubilo tog duha otkad nije ceo FEST samo u Sava Centru otpr 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 iz vase prepiske sam se fleshbekovao na premijere LoTRa, ah bre kako me je provozalo to, mislim da sam prvi film gledao 4 puta u bioskopu lol (2x bg, 1xns, i jednom u mojoj sabaji). stajao sam u redu da kupim extended version dvd-e! pre 20 god obozavam bioskope, iako nikada manje nisam isao u iste (poslednje veliko razocarenje je bila epizoda 7, tj sva tri filma lol, ali opet - bilo je to epsko razocarenje !) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 33 minutes ago, G!!! said: iz vase prepiske sam se fleshbekovao na premijere LoTRa, ah bre kako me je provozalo to, mislim da sam prvi film gledao 4 puta u bioskopu lol (2x bg, 1xns, i jednom u mojoj sabaji). stajao sam u redu da kupim extended version dvd-e! pre 20 god obozavam bioskope, iako nikada manje nisam isao u iste (poslednje veliko razocarenje je bila epizoda 7, tj sva tri filma lol, ali opet - bilo je to epsko razocarenje !) ja ne mogu da se setim koji sam Lotr tačno gledao u sava centru (možda sam i više njih tj. sva tri) ali ipak je jedinstven događaj kad imaš 3000 ljudi na filmu u ogromnoj sali i onda aplauz itd nego kad gledaš u bioskopu, gde sam i ja gledao EP7 i 8 i 9. Kul je to ali ipak je 200 ljudi. Nekako nije isti vajb 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 Šta da očekujemo ove godine na Netfliksu, ima zanimljivih stvari, rekao bih ovako što sam mogao da vidim na po 5 sekundi 🙂 Na 2:03 "Rebel Moon" Zaka Snajdera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 Ovaj Tor ako ne glumi u Toru deluje bukvalno kao da je zalutao u filmsku industriju. Ne znam kako je to moguće 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 19, 2023 Report Share Posted January 19, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 On 1/18/2023 at 10:20 PM, Lucky said: Ovaj Tor ako ne glumi u Toru deluje bukvalno kao da je zalutao u filmsku industriju. Ne znam kako je to moguće 🙂 jbg njemu taj tor lezi kao sto henri kavilu lezi supermen otprilike, pa je to - to, osim sto kavil moze da repertira bicepse jos ponegde 😄 vise mi je zabrinjavajuce da je fazon rock postao najplaceniji akcioni glumac 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 22 hours ago, G!!! said: vise mi je zabrinjavajuce da je fazon rock postao najplaceniji akcioni glumac 🙂 pa on je ono što je Švarci bio devedesetih i donekle Silver Testalone. Švarci štancovao film mesečno otprilike tamo posle terminatora 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Katsu Posted January 21, 2023 Popular Post Report Share Posted January 21, 2023 (edited) 35 minutes ago, Lucky said: pa on je ono što je Švarci bio devedesetih i donekle Silver Testalone. Švarci štancovao film mesečno otprilike tamo posle terminatora 🙂 Ej ej...to su sada vec teske reci, reci da je Rok ko Svarci je blasphemy. Rok nikad ovo nece imati, sa sve one linerima "The CIA got you pushing too many pencils?" 😛 Edited January 21, 2023 by Katsu 1 1 1 1 Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 26 minutes ago, Katsu said: Ej ej...to su sada vec teske reci, reci da je Rok ko Svarci je blasphemy. Rok nikad ovo nece imati, sa sve one linerima "The CIA got you pushing too many pencils?" 😛 hahaha, pa dobro, švarci je švarci razumemo se, u istoriji će uvek biti poznatiji od Rocka, ali pošto sad nema Švarcija tj. ima milion godina, moramo da imamo roka 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 On 1/21/2023 at 1:49 PM, Lucky said: pa on je ono što je Švarci bio devedesetih i donekle Silver Testalone. Švarci štancovao film mesečno otprilike tamo posle terminatora 🙂 Cini mi se da ni blizu Svarci i Stalone nisu bili popularni kao Van Dam 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 4 hours ago, mohr said: Cini mi se da ni blizu Svarci i Stalone nisu bili popularni kao Van Dam 🙂 wuuuuuut? van dam je bio popularan nema zbora, ali da je bio popularniji od Švarcija mi je baš teško da poverujem. Sad, to bi bila neka dobra diskusija u kafani, ali danas imamo google pa kapiram moguće je naći neki info tipa ko je više zaradio ili bio u više filmova itd (kad već nije bilo direktne pretrage da se uporedi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 Švarci je bio mašina i surovi profesionalac još od bilderskih dana. Od njih trojice je imao najveću kilometražu. Van Dam je možda na trenutak nadmašio Švarcija po popularnosti, ali se lik raspao od koke i partijanja. Sećam se Strit Fajtera, gde su glumci pričali kako je Van Dam snimanje proveo nadrogiran, ili gostovanja u Friends gde su mu dodelili handlere, jer je stalno spopadao glavne tri glumice. Spreman sam da branim svoj stav u kafani! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 3 hours ago, Jose Jimenez said: Švarci je bio mašina i surovi profesionalac još od bilderskih dana. Od njih trojice je imao najveću kilometražu. Van Dam je možda na trenutak nadmašio Švarcija po popularnosti, ali se lik raspao od koke i partijanja. Sećam se Strit Fajtera, gde su glumci pričali kako je Van Dam snimanje proveo nadrogiran, ili gostovanja u Friends gde su mu dodelili handlere, jer je stalno spopadao glavne tri glumice. Spreman sam da branim svoj stav u kafani! kako ćemo utvrditi na kraju ko je u pravu? Osim ako se iznenada, iz mraka, polako hodajući, ne pojavi @Kole i kaže "slušajte momci..." i objasni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 1 hour ago, Lucky said: Osim ako se iznenada, iz mraka, polako hodajući, ne pojavi @Kole i kaže "slušajte momci..." i objasni! Another: Spoiler 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 On 1/21/2023 at 1:49 PM, Lucky said: pa on je ono što je Švarci bio devedesetih i donekle Silver Testalone. Švarci štancovao film mesečno otprilike tamo posle terminatora 🙂 mozda...mozda... kada bi rock imao iza sebe konane, totalni opoziv, terminatore i predatora, mozda bi bio akcioni glumac... ovako je stvarno ipak tesko uporedivo 🙂 a nije bas ni svarci stancao filmove posle terminatora, posle brzog pogleda nekih 14 filmova za 10 godina nije neki ritam rock je na nivou onog Jungle Cruise, i to je to 🙂 tip je misicava planina za goofy uloge u komedijicama, i na to je lvlapovo posle tresheva koje je snimao - i to je sasvim ok stos mene tice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 joj kakav će ovo užas biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 pa kad su tražili zgodnog lika za glavnog glumca pa se ispostavilo da imaju samo četvrt budžeta za ovog baju što je u 4 godine ostario 44 godine :)) a i kostimi su krš 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 25, 2023 Report Share Posted January 25, 2023 (edited) deluje da je najmanji problem (ako i jeste problem) to sto je on u filmu 🙂 Edited January 25, 2023 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2023 Report Share Posted January 25, 2023 10 minutes ago, G!!! said: deluje da je najmanji problem (ako i jeste problem) to sto je on u filmu 🙂 sve drugo smo već pokrili još prva najava kad je bila 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 1, 2023 Report Share Posted February 1, 2023 lol dokle bre više 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 8 hours ago, manson said: lol dokle bre više 🙂 pa morali su da imaju deseti i da imaju ovo X prosto sve je išlo ka tome kad su prešli recimo šesti deo 🙂 a realno dok se bude gledalo biće i novih delova, sad vidim da ima i Bri Larson i Kardi B i kojekakva druga ekipa u filmu znači da je postao nešto kao SNL :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 Brt minli, gledam trejler i mislim da je fan made zajebancija sa snimcima prethodnih filmova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 Novi Gaj Riči, mada ne izgleda kao Gaj Riči 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts