manson Posted December 10, 2024 Report Share Posted December 10, 2024 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2024 Report Share Posted December 11, 2024 13 hours ago, manson said: haha, došli smo ponovo u ciklus kad je u trejleru popularno imati ovog lika što vrši naraciju :)) to je to, pablo francisko se vraća dajte one dancing baby gifove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 11, 2024 Report Share Posted December 11, 2024 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 11, 2024 Report Share Posted December 11, 2024 u pa moze 🙂 jedva cekam i 28 decenija kasnije 😛 a onaj the gorge - kada ce vise prestati mrsavice da budu akcione zenske, ova anya jedva nosi svilenu haljinu na sebi a sad ce da puca iz kalasnjikova dok skace padobranom (mada thumbs up za neki originalni zaplet u filmu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2024 Report Share Posted December 11, 2024 zanimljvi trejler, hajde da se nadamo najboljem 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 19, 2024 Report Share Posted December 19, 2024 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 26, 2024 Report Share Posted December 26, 2024 https://x.com/UniversalPics/status/1871314845083042266https://variety.com/2024/film/news/christopher-nolan-the-odyssey-imax-homer-1236258524/Nolan has assembled an all-star lineup of actors befitting of the epic tale: Matt Damon, Tom Holland, Anne Hathaway, Zendaya, Lupita Nyong’o, Robert Pattinson and Charlize Theron are set to star. Aman više sa ovom Zendajom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2024 Report Share Posted December 26, 2024 23 minutes ago, manson said: Aman više sa ovom Zendajom. juče videh onaj meme koji sad ne mogu da nađem u fazonu keva hrani dete a ono neće da jede i plače keva je holivud hrana je zendaja a dete su gledaoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2024 Report Share Posted December 27, 2024 Славни глумац Метју Меконахи обележио је са супругом Камилом Алвеш католочки Божић, а видео снимак из кухиње који су поделили на мрежама, где показују како се припремају за велики празник, открио је занимљиве детаље из њиховог породичног дома. Метју је помагао супрузи у припреми вечере за празник. Глумац је решио да за ту прилику обуче дукс женске тениске репрезентације Србије. Заставу Србије, тако су приметили бројни обожаваоци Метјуа Меконахија, па је уследило доста коментара пратилаца. View this post on Instagram A post shared by Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Sunday at 08:10 PM Report Share Posted Sunday at 08:10 PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 07:31 AM Report Share Posted yesterday at 07:31 AM 11 hours ago, manson said: Ovo sam nešto čitao da su svi živi nahvalili i da je kao i Pamela pokidala, što me je zabagovalo jer kao pamela pokidala, poslednje čega se sećam je onaj barbwire (ne računam naravno čuvare plaže) gde se ne može reći da je kidala u glumi. onda sam pogledao i one nove čuvare plaže gde se kao pojavila ali se nije pojavila tj. nikad joj se nije ni faca videla pa sam kontao neće više da glumi i onda op - glavna rola! tako da, možda bih i pogledao ovo, ne znam šta da očekujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted yesterday at 10:44 AM Report Share Posted yesterday at 10:44 AM 3 hours ago, Lucky said: poslednje čega se sećam je onaj barbwire Odlican film! Secam se par dobrih scena koje su meni kao mladom tinejdzeru bas lepo legle 😄 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago 34 minutes ago, sttevann said: Odlican film! Secam se par dobrih scena koje su meni kao mladom tinejdzeru bas lepo legle 😄 ko se ne seća barbwire! pamela na vrhuncu popularnosti snima "špijunsko akcioni" film u oskudnoj odeći! a da ne pričamo što tad nije bilo tolike hiperprodukcije pa je svaki film zapravo dobijao svojih "pet minuta slave" pa su svi o njemu pričali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago Драма „Бруталиста“, о човеку који је преживео Холокауст а потом емигрирао у САД и постао архитекта, велики је победник овогодишње 82. доделе Златног глобуса, са освојене три награде, укључујући и ону за најбољи филм. У категорији телевизијске продукције, „Шогун“ је био без конкуренције. Нискобуџетни Бруталиста проглашен је најбољим филмом, Адријен Броди је добио награду за најбољег глумца за улогу, а Бренди Корбет за најбољег редитеља Нетфликсов крими-мјузикл Емилија Перез, који је уочи доделе водио са највише номинација, однео је четири награде – за најбољи филм у категорији мјузикла или комедије, најбољу споредну глумицу – Зое Салдана, најбољу оригиналну песму и најбољи филм на језику који није енглески. Велико изненађење дошло је у категорији најбоље глумице. Бразилка Фернанда Торес победила је у конкуренцији Никол Кидман, Анџелине Џоли и Кејт Винслет, за улогу у драми Још сам овде. Деми Мур је освојила награду за најбољу глумицу у мјузиклу или комедији за филм Супстанца. За најбољег глумца у серији, Колин Фарел је оправдао улогу фаворита и освојио Глобус за своју улогу у спин-оф серији Бетмена – Пингвин. Нетфликсова хит серија Малени ирвас покупила је два Златна глообуса – за најбољу минисерију и најбољу споредну глумицу Џесику Ганинг. Demi Mur dobila nagradu za ulogu u Supstanci, moram da priznam da nisam baš siguran zašto, ali očigledno je film ostavio veći utisak na ljude nego što sam mislio, iako je bilo jasno iz cele priče na netu o njemu. Džesika zasluženo za sporednu ulogu, dosta je pokidala, Pingvina nisam gledao, ovaj Emilija Perez ne znam šta o njemu da mislim, mjuzikl je pa mi se ne da da ga pogledam 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts