Jump to content

Topik mržnje (supported by mohr)

spo(ghost)

Recommended Posts

Ja pobedio sinoc sa jungle miranom u timu, ne znam ni ja kako bio sam solo support ofc. Lik je random miranu kao 1st pick, kupio je iron talon, i otisao woods nije cak ni hteo da contest rune iako je imao arrow. Cim sam video talon odma je dobio mute i report i eto pobedismo nekako

https://www.dotabuff.com/matches/2086615029

Naix pudge i sk su bili skupa. Bio sam 4-0-5 sa wd-om, naix imao bukvalan free farm, lik cuva 4k gold i kupi aghanim. Ceo game se sprda sa pudge-om u neutralac sa rotom i umiru njih 2 ceo game. Bukvalno su throw jebeni dobijeni game. Pozeleo bi mu sve sto bi mu MOHR pozeleo ali puta dva od toga.

https://www.dotabuff.com/matches/2088463938

ono kad jedina 2 lika koja igraju su 2 supporta,ja i sky,retard mid kojeg DP siluje iako sam im ubio chick sa bottlom unutra,doom koji ima 0-8-0 na lejnu vs CM/sven i armless AM kog riki ubija solo,i ja takve likove supportam? lik koji uzima mid i DP ga 3 puta solira a njegov build je 4 quas 4 exort bez wexa...seme im se zatrlo ono zaostalo

Igrao sam prekuce gejm, u pik fazi oni imaju und,ench(jasan offlane) voker(mid) sven,es(safelane), mi imamo offlane earth s, mid clinkza, ja sand k suma i pudge roam, zadnji pick lik je markirao AM-a, tj markirao ga je od prve sekunde. znamo svi da ga nece niko supportat, ja pisem u capsu HINT:AM IS NOT A SMART CHOICE HERE, bambi za onog ko pogodi sta rus picka nakon 3 sekunde:D. Slikao sam bio to kad mu napisem hint i onda nakon 3 sec i hteo da postavim al skroz zaboravih:D

Edited by Mladenq

isto to mi se desilo samo je lik od pocetka markirao spectru i isto to sam mu rekao da ce biti silovan(mirana/slard off),birao je i imao 0-9 za 10 min...a game koji sam upravo dobio u trajanju od 1 h ali sam rodio mecku,imam od-a na midu koji spasava protivnike od necro reaper-a i mog omnislasha...a item build mu je isao,midas,bkb,atos,scepter...umorio sam se kao da sam ceo dan igrao neki turnir :D

Pa ako je lik markirao AM od prve sekunde, što niste vi druge sekunde uzeli kršten support.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Pa ako je lik markirao AM od prve sekunde, što niste vi druge sekunde uzeli kršten support.

pa radije bih izgubio triestpethiljada partija nego supportovao ruskog degenerika koji od prve sekunde markira am-a, cuva ga za last pick ne planirajuci da ga promjeni neovisno o tome koliko je mozda counterovan ili koliko moze lako counterovati on nekoga nekim drugim pickom

• Upvote (+1) 1

ti si bio sven? ali koji promaseni itemi na spectri,osim radijacije :D

Ja sam bio OD, izvadio oci 'vokeru na midu, lik bio tipa 6 lvl ja 9 sa skorom jedno 5:0. Na kraju sam i zavrsio sa jedno 24:7 al dzaba kad imas ovakve inceste. Hot je skroz ok, ali se ide 99% vremena posle mante, jer je bez mante skoro pa potpuno besmislen, a i nije bas preporucljiv item vs lifestealera. Ali hot nije ni glavni problem, lik je isao midas, radi, BASHER into ABYSSAL pa tek onda hot, znaci 40mins in lik hoda sa 1.2k hpa bez mante ali zato ima abyssal:). Pa 2 ranged creepa su ga mogla burstati za 3 sekunde. Da ne pricam o cinjenici da je lik sa spectrom koja ima midas i koja je u ekipi koja vodi 56:35 u 62om minutu, 3-4slotted. A ovaj sven je isao prvi item bfury into shadowblade. Kol'ko ova dota tone to je nemoguce.

Edited by Mladenq

taj tvoj OD kao moja TA juce,vodili smo preko 35 k i izgubili,svi pokupovali ghostove i ethereal i pusio sam ga...osecao sam se kao 1 vs 9,preslikan tvoj OD,zbog toga sam i psovao ove sto su u pt :D,zbog naixa sam upravo i napisao da je hot losiji item jer protiv njega ne treba tenkati heroje,diff koji je nauporedivo jeftiniji bi mu legao mnogo bolje od abysala...

• Upvote (+1) 1

To je to, i ovi debili protiv mene svi kasnije bkb, gledam u njih kao tele, a citav gejm im kicme krivim, nisu za kifle imali. Najgore sto su i ovi protivnici nevidjeni moroni vidis da su 4 kerija i pudge kao support, znaci prvih 20 min nisu ukupno imali 2 itema svi zajedno al sta ces kad igras sa ovim incestima koji nit znaju da pushaju na vrijeme, nit znaju da itemize nit znaju da koriste kasiku i viljusku kontam. Dobio nas Terroblade koji u 15om minutu hoda sa 3 wraith banda po sumi bez cizme...Za hot opet kazem i da nije tu naix, retardirano je ici hot prije mante, a koliko je retardirano ici drugi item basher/abyssal(nakon sto ti je trebalo 28min za radi) dok jos uvijek nemas nikakav survivability, ne postoje rijeci da opisem. Pokeloptu da je sklopio bolje bi bilo.

• Upvote (+1) 1