Čamuga Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 moh bog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mladenq Posted December 10, 2015 Popular Post Report Share Posted December 10, 2015 Tesko da ce se ista promjeniti, zapravo sve su sanse da ce sve biti gore i gore, jer imas konstantno priliv novih 4k,5k koji ja nemam jebenu predstavu kako dodju do toga, ja licno imam druga kojeg znam dugo, lik ima 5k on veze blage nema ni sa cim, zna da igra 5 heroja koji su dvije magije tipa sb, und i sta znam jos ti neki bogaljski a ni sa njima nije nesto ali lik vec godinu dana na 5k:D. U svakom slucaju moras ti sa sobom da racistis, da batalis trud, ja sam pre mjesec dva kol'ko, kad mi je bas prekipilo skoro pa skroz batalio, tj inicijalno sam i trebao skroz ali ipak odlucio sam da bacim povremeno koju. Sad igram bukvalno 1 partiju na 2-3 dana i to iskljucivo bez ikakvog truda, roam miranu ili sba onako lezerno prvih 10 minuta ili samo bacam strijele ili chargam:D, minimalno se nerviram, ako ikako.Okej, nvm, možda nam se poente ne poklapaju, ali sam konkretno na ovo mislio. Čim igraš ređe, to prestane da ti bude svakodnevica (život) i manje se cimaš oko toga, zar ne?Pa ne zapravo, manje se cimam/nerviram jer se ne trudim, ne jer manje igram. Kao sto sam naveo, igram 2 heroja(miranu/sba) i maksimalno mi puca kad gubim. Isto tako mogu uzeti NP-a cliffjunglati i ni najmanje se ne iznervirati citav gejm kol'ko god da gubio. Da se 'pak trudim, tipa tryhardujem sa meta herojima nervirao bih se brutalno, u rangu mohra, pa igrao dvadeset gejmova na dan ili jedan. Zakljucak, kolicina rejdza je proporcionalna trudu koji ulozis a ne vremenu koje provedes igrajuci. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 . Zakljucak, kolicina rejdza je proporcionalna trudu koji ulozis a ne vremenu koje provedes igrajuci.Amen. Zakljucite topik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 upravo,bolje objasnjenje od ove mladenove recenice mislim da ne postoji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 od poslednja 5 gejma,3 puta imam livera u timu koji prvo nafida pa onda izadje,polako pocinjem nove kletve da usavrsavam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 pa brate mohre, zar nikad ti da upadneš u ekipu na "drugom kraju" - protivnik nafida pa pobegne, pa se taman lepo provedeš makar u jednoj partiji? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 skoro nikad,ne pamtim iskreno,uvek u mojoj ekipi gomila russtarda koji pricaju ruski i pisu cirilicu ceo game,igram mid jednom u 5 gejmova i to su jedini gejmovi koje pobedjujem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Kenja, naravno da upada u partije gdje protivnik nafida pa pobjegne, sve su sanse isto toliko puta koliko i vice versa, samo sto ljudski mozak ima tendenciju da vise pamti negativno nego pozitivno:D. Neces sigurno naici na nekoga ko igra dotu ko ce ti reci "e ja kad igram spiritbrakera on vise bashuje nego kad neko igra spiritbrakera vs mene, ili PA vise crituje kad je ja igram nego vs mene", pre ce biti "kaaaaaako kad ja igram NIKAD NE BASHUJE kakooo, a protiv mene uvijek" :D, iako je naravno isto u oba slucaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 zapravo mislim da sam tezak bash lord,to mi jedan od najjacih heroja i sa njim imam poprilicno jak rating a ovo sto se partija tice,dosta vise sam ih izgubio na tu foru nego sto sam ih pobedjivao,jutros nas spasio neki britanac koji je izasao nakon sto je bez ikakvog razloga nas mutovani ursa slao kurire samo sto se stvorismo na mapi,kontam da je neka frustracija iz prethodne partije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 i kad nisu svi rusi,evo sad sam imao 2 jebena siptara na dve core pozicije i iako smo i ja i rubick objasnili early game i dobili ga debelo,ne mozes dobiti nikako game u 60-tom minutu sa totalnim retardima,smrt onome ko je izmislio ovakav matchmaking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 al budi srecan na 3k...LC-a gankuje 4ica 10 puta i on 9 puta STIGNE da "baci" duel :D iako je 1v4 on njega koristi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Pa od 3ka LCa se takve stvari i ocekuju:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Kenja, naravno da upada u partije gdje protivnik nafida pa pobjegne, sve su sanse isto toliko puta koliko i vice versa, samo sto ljudski mozak ima tendenciju da vise pamti negativno nego pozitivno:D. Neces sigurno naici na nekoga ko igra dotu ko ce ti reci "e ja kad igram spiritbrakera on vise bashuje nego kad neko igra spiritbrakera vs mene, ili PA vise crituje kad je ja igram nego vs mene", pre ce biti "kaaaaaako kad ja igram NIKAD NE BASHUJE kakooo, a protiv mene uvijek" :D, iako je naravno isto u oba slucaja.Pa to je normalno taki smo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Sretnem towera slucajno na solo mmr, laganeze uzmemo. Igramo drugu party, imamo dooma koji baci jedno 5 doomova na sfa sa 10%hpa pored io-a i slarka :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 I ipak ne vidimo towera da se zali ovde? Jel to znaci da si samo ti placipicka Mladjo? :D /trollo Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 ofc:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 dobih 5 gejmova low prio,mission acomplished :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 (edited) Taman mi zapadne normalan tim pobedim i pomislim to je to bice dota dan. Kad je krenula druga partija gg u startu Imao sam za 4400 sa losijom grafickom od pre 4 god sa misom starim 5 god kada nisam znao sta je roamer sta je dust kako se warduje dewarduje pulluje stackuje, kako se agruju kripovi etc otkad se trudim i ucim samo na gore ide Edited December 16, 2015 by BaklivaX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 (edited) Taman mi zapadne normalan tim pobedim i pomislim to je to bice dota dan. Kad je krenula druga partija gg u startuzasto bi za ime boga to pomislio:D, pa jasno je da kad te volvo pocasti dobrim timom da narednih bar 5 gejmova dobijas najgori lowlife komjunitija, od toga bar 2 gejma izvuci sam i eto, dotobalanceinnutshell Edited December 16, 2015 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 Pa nem pojma nije mi se cesto desavalo da bude prvo pa musko, jos su nas gazili early i svi smireno dogovor i vratimo se, dobio sam i ovu drugu doduse da ne serem ali sam dobio i sidu igrajuci partiju dosta za danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 (edited) how to lose when you rape with support silencer and have +50 stolen inteasy, get 2 inbred cores h3h3http://www.dotabuff.com/matches/2007369956 Edited December 16, 2015 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 "...dis guy played a support 4 in a row, see no one cares..." xe xe xe Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 haven't played supp 4 times in a row since '97 bruh:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 Ah naravno, smecarenje je pocelo, naga, rhasta, sk tri koji daje arc wardenu midas u 4 minuta, jer jelte logika je teska stvar. I onda ostatak partije samaras iluzije i maltretiras se boxovan u trecinu mape. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts