Dule_smor Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Samo braceri hehe btw, sto niko ne deny cripove, uvek kad igram svi imaju po par deny samo...mozda zato sto sam tek poceo ranked mm i 14lvl sam:)...ja se u pocetku trudio, a sad batalio kad sam video ostale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 nisam upalio dotu već par dana, doktor mi je rekao da vidno bolje izgledam. Popravio mi se san, socijalni život i ljudi su opet počeli da mi prilaze! 2 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 (edited) poceo da vezbam mid, pobedio tipa 9/10 partija, poslednju me zamoli lik da ide mid, bira tinkera...ja kao evo ti, nadam se da si dobar, on kao 'yes, i am good'. lik ima tipa 0:8 posle 10 minuta i kuka sto nema wardove. nema brate, ova igra je izmisljena da od tebe napravi potpunog smrada, retarda koji sve druge smatra i tretira debilima dok se ne dokaze suprotno. jednu sansu dam nekome, jednu i dobijem vruc proliv za vrat. nikad vise Edited July 30, 2014 by Vlada_ 1 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 (edited) da pogodim, wardovi su stalno bili na cd-u, jedan stack je bio u piletu, a onda cim je jedan ward od onih postavljenih istekao, on je krenuo da plače kako nema wardova, iako ih je bilo od početka Edited July 30, 2014 by majebeni-marko Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Za vikend sam igrao gejm gde su 3 protivnichka lika kvitovala, i igrali smo 5vs2, al' je Mirana iz mog tima odluchio da bude retardiran. Kupio je najmanje 20 kurira i slao ih sve vreme u protivnicku bazu. Problem je sto su oni imali Tinkera koji je pushovao lejnove i one shottovao sve na mapi. Posle jedno 70 minuta smo nekako dobili partiju. Naravno da nisam imao nijednu prijavu. ;/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Рус инвокер који уместо да пушује мид лејн остаје да брани бараку од крипова и наравно нас побију све горе и пукнемо партију на крају. ЈЕБЕМ ТИ ЦЕЛУ РУСКУ ДОТА НАЦИЈУ РЕТАРДИРАНУ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 kad se kace linkovi, ortak polomio danas - http://dotabuff.com/matches/806552620 od 40. ubistva nadalje je samo budzio cifru, do tad ih je lomio standardno. nije bilo leavera inace :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 65 killova jbt NIkada nisam video ni pribliznu cifru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 2 russtardska tima za redom i 2 ez poraza,jedva cekam da se pokolju govna iz rusije i ukrajine,jos kad bi se istrebili... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 31, 2014 Author Report Share Posted July 31, 2014 kad se kace linkovi, ortak polomio danas - http://dotabuff.com/matches/806552620 od 40. ubistva nadalje je samo budzio cifru, do tad ih je lomio standardno. nije bilo leavera inace :) best item bkb :D:D: jakiro boots i stick 35ti minut :D:D brate... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Ladno krtizza ortak! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 31, 2014 Author Report Share Posted July 31, 2014 ček, krtica koji je peglao wc3 i koji je zapalio na brod valjda skoro? :D iz vrbasa? :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 јебо те владо ти си VJ, већ данима покушавам да схватим ко је то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 stroki i ja nastavljamo da dominiramo, samo sam to hteo da napisem, eto... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 ček, krtica koji je peglao wc3 i koji je zapalio na brod valjda skoro? :D iz vrbasa? :D nope :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 I ja mislio da je on, mislim kome jos moze pasti na pamet nick Krtizza, i jos sa 2 Z kao on sto je stavljao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 31, 2014 Author Report Share Posted July 31, 2014 ima doplgengere! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Pa jebem li mu mater, sta je tesko da sacekas 10 sekunde i da ne dajvujes i umres odma kad kazem da mi je ult jos 10 sec na cd, jebem ti demente. Jos pingam i napisem sacekajte ult mi je za 10 sekundi gotov, lik ode dajvuje sam i posle dzaba mi je ult. Igrao sk btw, taj ult menja puno toga, ali sta ces, retarda na kupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 ja ne znam sta je sa ovim valvom prvo mi zakinu 100 ratinga a sad za pobedu dobijem +0 iako je sve bilo normalno koji kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 ja ne znam sta je sa ovim valvom prvo mi zakinu 100 ratinga a sad za pobedu dobijem +0 iako je sve bilo normalno koji kurac NESH JEBAT ! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Minus pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 meni je malo bezveze njihov rajting sistem, ne bi trebalo isti broj poena da dobije neko ko je sabio gejm i neko ko je fejlovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 cime ces da izmeris da li je support fejlovao ili sabio? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 pa to jeste neizvodljivo, zbog toga i jeste ovako verovatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 wardovima/counterwardovima npr. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts