Dule_smor Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 nemoj, opet ce ljudi reci da je sranje zbog necega:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 sledeca scena 1 Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Pa da sam lopov, pre bih otisao u taj "miran" kraj i pokrao lika bez resetki na terasi koji ce biti u fazonu "ok, fuck it", a ne da odem u blokove i da zabodem nesto sa terase i iskoci alfy da me juri dok me ne stigne i ziguje u rch. a tamo svaka druga gajba ima sasvim solidan karabin sa nekom pristojnom optikom. u najmanju ruku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 i dozvolom za ubijanje, naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 na kojoj pise jna, vojna posta ta i ta... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 mile jna tetovaza na podlaktici :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 zivim vec dva meseca sa ribom u stanu na prizemlju, pre neko vece sam iz druge sobe cuo zvukove kao da je neko usao u stan kroz prozor, i kao, kazem ja curi: jebote, izgleda da nam je neko usao kroz prozor, onako kroz salu, odem cekiram i nema nista. desavalo se par puta to. tripovala je malo ona, a malo sam tripovao i ja. i poceli smo da kuliramo te stvari. juce pricam sa komsinicom iz stana pored, isto prizemlje, i kao pocela neka osnovna spika i to, zena mi isprica kao malo malo pa dodje neki tip koji manijaci, okaci se na prozor i gleda sta ima u stanu, kad se pogase svetla uglavnom. to radi jako dugo, i uglavnom nosi fantomku :) penje se cesto na njen prozor, a i na moj, to zna jer joj se cesto zalila zena koja je zivela u ovoj gajbi pre nas. pomislih, do jaja, dobro je da nisam ja lud i da se ne tripujem. stan je "iza zgrade", deo koji je jako mracan i neprohodan, kada padne mrak, postaje meka za ovakve aktivnosti. cura mi je pretrnula od straha, sto me je dodatno ispizdelo. veceras organizujem cheku, mozda budem imao srece. ima prste da mu isecem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Само га сачекај да уђе у твој простор и онда нема граница ! :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Boyka Posted July 27, 2014 Popular Post Report Share Posted July 27, 2014 Obavezno pozajmi GoPro od nekog! 7 Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 čakija da bude kraća od 7 cm, jer se to na sudu gleda kao pribor za ljuštenje krompira, ne kao oružje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Obavezno pozajmi GoPro od nekog! Pa ja umirem od smeha :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 zivim vec dva meseca sa ribom u stanu na prizemlju, pre neko vece sam iz druge sobe cuo zvukove kao da je neko usao u stan kroz prozor, i kao, kazem ja curi: jebote, izgleda da nam je neko usao kroz prozor, onako kroz salu, odem cekiram i nema nista. desavalo se par puta to. tripovala je malo ona, a malo sam tripovao i ja. i poceli smo da kuliramo te stvari. juce pricam sa komsinicom iz stana pored, isto prizemlje, i kao pocela neka osnovna spika i to, zena mi isprica kao malo malo pa dodje neki tip koji manijaci, okaci se na prozor i gleda sta ima u stanu, kad se pogase svetla uglavnom. to radi jako dugo, i uglavnom nosi fantomku :) penje se cesto na njen prozor, a i na moj, to zna jer joj se cesto zalila zena koja je zivela u ovoj gajbi pre nas. pomislih, do jaja, dobro je da nisam ja lud i da se ne tripujem. stan je "iza zgrade", deo koji je jako mracan i neprohodan, kada padne mrak, postaje meka za ovakve aktivnosti. cura mi je pretrnula od straha, sto me je dodatno ispizdelo. veceras organizujem cheku, mozda budem imao srece. ima prste da mu isecem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 reki ako si to ti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 reki ne gleda kroz svoj prozor, gde ce kroz tvoj! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 nesto bas ne verujem da moze da se popne na prozor :) radi se o visokom prizemlju, znas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 a da, reki pas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 posle nekoliko nedelja zatisja, veceras ulazim u stan, i devojka mi kaze kako je nesto cula da se sunja, a i oseca da nas neko posmatra... ja cekiram, i snimim macku.ok. nije proslo sat vremena, ona spava u dnevnoj pored mene, ja blejim, sve otvoreno, pogasena svetla. jasno cujem korake, cujem kako se neko prikrada, izadjem lagano do prozora u kuhinji i posmatram kroz mrezu, osluskujem. ne vidim nista, totalni mrak, vidim neko drvo i cujem iza njega suskanje. nije proslo par sekundi, liki krene da trci prema zgradi u kojoj sam, malo dalje od mene, uzima svoj bajs i brise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 možda nije bio njegov bajs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 a sta je vredno tog stresa i cimanja ako mogu da pitam devojka ? iznajmljen stan ? nasledjen stan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 (edited) mandril, sta se ti smejes? da si ti u ovoj situaciji, riba bi izlazila napolje sa toljagom umesto tebe :D uzo testeru i velike makaze za grane i ostala sranja, i pomlatio sve sto je predstavljalo skroviste za komane i manijake. 4 sata sam sekao grane i stabla, nema niceg vise naisao sam na mnogo csprija i kesa sa lepkom, situacija je krajnje jeziva sto se tice djubreta. jebem li ga, sada ima mnogo vise svetla, bas mnogo. raspalicu neki reflektor sa senzorom eventualno, i to je to. mislim da sam resio 80% problema za sada. @killy - devojka je nasledila stan. enough good? Edited August 22, 2014 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Prijavite Carlita nadležnim organima zbog neovlašćenog editovanja gradskog stabla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 neovlasceni drvocid? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 ma moze da dodje inspekcija, eventualni zahtev za pokretanje prekrsajnog postupka, koji bi pokrenuli protiv mene, dolazi u lokalni prekrsajni sud... ;) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 hehe, pa ti mora da imas vezu u sudu u pancevu, bole te kurac mozes da radis sta oces! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts