Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Bio sam na onom automatskom pranju automobila ali ne na onim roto-četkama već kad sam dobiješ pištolj pa cepaš po kolima, jer sam dobio neke žetone za to. I košta 150din žeton i to sad deluje ne toliko skupo, ali za tih 90 sekundi koliko ti radi tajmer (koji ne može da se pauzira) nema teorije da se nešto uradi osim "osvežavanja" vozila, čisto malo da ih propereš reda radi. Najmanje 2 žetona su potrebna da bi iole prelazno dobro oprao vozilo a to je već 300 din, a toliko košta i pranje u perionici gde se ne zezaš sa bilo čime. Čak bih rekao da su 3 komada optimum da se lepo sve opere. Jedino ako je zbog brzine, tj. kad je čovek u žurbi, onda ima smisla.

u bg-u sam bio samo u samouslužnoj na tošinom bunaru. tamo je žeton 50 dinara i ima gomila nekih opcija. za 300 din sam ga oprao, isprao, ispolirao i usisao. doduše to "poliranje" je zajeb, jer mi se sad posle toga svaka ogrebotina vidi duplo lepše. 

naravno nikada nije dovoljno samo da ga prešpricam, nego mora i jelenjom kožom da se prebriše, inače ostaju "piknice". 

štajaznam, otkako imam auto perem ga sam po tim samouslužnim perionicama i meni to dobro. ali nije meni to do uštede para koliko volim sam da perem svoj auto. da me mrzi da perem auto, onda bih svaki put bez razmišljanja u perionicu. 

Ako je tamo kod ćele i dovle i dalje pranje 250 dinara ili tako nešto, komplet spolja i iznutra, lepo odvezeš auto, popiješ kafu negde u blizini dok peru a još ti operu iznutra, ovamo na automatima iznutra imaš samo usisivač a i za njega je potreban dodatni žeton.

kod mene na poslu, kod ex sdk, svi peru kod nekog cige mede, pere ko bog za 500 rsd.

Ja ne perem vise kod ovih "opakih", jednom sam odvezo geca, platio 700 kinti (na kraju dzona kenedija kod onih krimi kafica kontakt i to) i ofc, samo su oprali onako spolja, iznutra izmljuzgali (5 puta sam pisao ovu reč mašio sam z i y) jer jelte, pažljivo peru samo audije bembare i tako.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

jos stanko da potvrdi da i on radi i definitivno je dosta lakse!

kili brat drug koji deli tezinu rada subotom :)

radia sam medju! ali malo je lakse bilo kada sam otisao posle sljake na pivo!

doduse, sutra, tj danas (CAO PEJO JEBOTE! KAKO SI, KAKO KIRA? KAKO DROGBA?) sam prva, ustajem u 7 i 15, radim prvu do 16h, idem gajbi, odmaram, pa se vracam u nocnu od 23-02 :))))))))))))

AE!

SAMO JAKO

BEZ PREDAJE

JEBI GROBARE

JE BI

JEBI!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...