trn Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 nije fejk :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 nije brate fejk.... sada sam i ja pregledao net .... au jebote.... a jebeno u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Izneverovao sam kada sam video Covica na tribini. Inace derbi po igri katastrofalan, da nije bilo nerada na tekmi mislim da ne bi imali novinari o cemu da izvestavaju. Inace za te nerede mislim da su panduri krivi jer su grobari pusteni na istok a da se panduri nisu rasporedili. Fun fact : Zandarmu zaboden pistolj za vreme tuce kod kapije. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 26, 2015 Report Share Posted April 26, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 26, 2015 Report Share Posted April 26, 2015 Izneverovao sam kada sam video Covica na tribini. Inace derbi po igri katastrofalan, da nije bilo nerada na tekmi mislim da ne bi imali novinari o cemu da izvestavaju. Inace za te nerede mislim da su panduri krivi jer su grobari pusteni na istok a da se panduri nisu rasporedili. Fun fact : Zandarmu zaboden pistolj za vreme tuce kod kapije. Panduri su krivi sto par desetina idiota hoce ide da se bije sa drugih par desetina debila? Sve to moze da se resi, i treba, samo bi onda ta energija mozda bila kanalisana na nesto korisno, recimo Skupstinu, pa verovatno postoji veliki bol u k da se ovo resi. Ne znam kome nije vise muka od ovih stvari. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 26, 2015 Report Share Posted April 26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=q4RkdV2C5Wg&feature=player_embedded&app=desktop [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2015 Report Share Posted April 26, 2015 ahaha, jebi grobare, baz starca nema udarca! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Panduri su krivi sto par desetina idiota hoce ide da se bije sa drugih par desetina debila? Sve to moze da se resi, i treba, samo bi onda ta energija mozda bila kanalisana na nesto korisno, recimo Skupstinu, pa verovatno postoji veliki bol u k da se ovo resi. Ne znam kome nije vise muka od ovih stvari. Panduri ne znaju da jos ima zabranjenih na istoku i da treba da obezbede ljudstvo na toj tribini? Nije ih bilo sve do trenutka kada su se stvari vec zahuktale i izbila tuca. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Nisu grobari pusteni na istok nego su i jedni i drugi se stekovali na istoku da bi se peglali, samo su grobari prvi krenuli, ovaj celavi sto je nokautirao ovog lika sigurno nije tu dosao sa klincem na stadion Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 ja ipak mislim da su jedni navijači dobrice, dok su drugi pravi vandali! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 i ti mislis tako? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 Zvezda je dala upravi Partizana 500 karata za istočnu tribinu (pored ostalih koje su dobili) iz partizana su uveravali da će zabranjeni biti na jugu (što se ispostavilo kao netačno). Da je bio najavljen njihov dolazak na istočnu tribinu bili bi smešteni u kavez između južne i istočne tribine. Kako su tvrdili da će tih 500 karata otići "običnim" simpatizerima a ne organizovanoj grupi navijača nije ni bilo dodatnog obezbeđenja između ta dva sektora na istoku. Sad, problem je što je policija samo pozirala na ulazima umesto da je radila pretres i oduzimala pirotehniku, redari su što se toga tiče dosta uplašeni i sami nisu u mogućnosti da pretresaju i oduzimaju pirotehniku... 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Uze Radonja titulu :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 opaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 bog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post pirun Posted May 1, 2015 Popular Post Report Share Posted May 1, 2015 (edited) https://www.youtube.com/attribution_link?a=wvj4p8frdKY&u=%2Fwatch%3Fv%3Dwd-A-Y-eWH4%26feature%3Dshare JEBI! :) Edited May 1, 2015 by pirun 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 leisure editovao wiki stranicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 ne znaju ni crvena zvezda telekom da napisu lepo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Evo, izmenjeno je 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Koja god da je, mogu samo da puse cigansku kurcinu :DDDDDD 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 TAKO JE BRE nego, kad vodis na veceru? :)))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=991747 jedino veliko "bravo" za ovo dostignuće i potpuni dokaz nadmoći zvezdine škole košarke. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 zapravo, Bjelica je izdanak iz Partizanove škole... al dobro, šta znaju glupi cigani! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts