lawl_ Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Korektna tekma skroz, jbg, jedna sitnica odlučila :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Dodjem ti ja znas sta Djole! :D usro se Lalat zato smo i izgubili,pored neiskustva u kljucnim delovima tima,ali ajd nije pretesko palo ovo iz nekog razloga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Ne mogu da verujem da sam platio da gledam ono :( Stream je bio odlican ali ne smem da pomislim kakvi su ostali klubovi ako su ova 2 raspada najbolje sto imamo. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Ovo je bilo i dobro kako ume da bude :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 pokrao nas sudija!1 koja jebena moroncina http://www.sportklub.rs/djuric-derbi-ne-moze-da-resi-ni-100-mazica-vec-kvalitet umri skote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Mombril, ne znam sta mu se desilo i ko mu je naredio da ovoliko mraci u poslednje vreme u medijima, niko ga ne dira daje neka saopstenja mutavi mombril... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 bilo je takvih i u drugim sportovima... bolje da im je jezik kraci, a kosa ocesljana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 pokrao nas sudija!1 koja jebena moroncina http://www.sportklub.rs/djuric-derbi-ne-moze-da-resi-ni-100-mazica-vec-kvalitet umri skote jbt, mutavi pajac ne prestaje da se apgrejduje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 lik kome grobari zele isto sto i hasimu taciju... covek koji ne zna ime igraca koji mu je doneo titulu... zeka i bjeka su ustvari monstrumi... ja bih ih sutra doveo u zvezdu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bXx0IwVHf1M&feature=youtu.be 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Mitrovic izdominirao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 ali je igrao protiv mege 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 svejedno, Mega je bolja npr od grobara ili Levskog npr Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=DEKJxC4dPkk vrele suze lijem, jabuko prezrela 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Uf, mnogo bre ove sere, nije cak ni do odbrane. Imali su par otvorenih suteva, ali bas mnogo su pogodili preko ruke. A najgore od svega kad smo stali u zonu, oni nam daju dva puta za redom kos iz reketa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Ali komentator koji se lozi na svaku njihovu trojku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 nervni slom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 ovi nece dobiti nikog vise ziceri i izgubljene lopte... oni nisu znali gde biju u drugom poluvremenu ali kara banana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Zabole me glava od ovog cuda sto sam gledao, kakva divlja kosarka, sudija na kraju ne zna pistaljku da koristi, Kalinic jebeni kojeg sudija uhvati na zub a on nastavlja da divlja. Branko Lazic sabio odbranu ali dzaba kad ovaj mombril forsira Kalinica do iznemoglosti jebo li ga on da ga jebo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Uf, mnogo bre ove sere, nije cak ni do odbrane. Imali su par otvorenih suteva, ali bas mnogo su pogodili preko ruke. A najgore od svega kad smo stali u zonu, oni nam daju dva puta za redom kos iz reketa...pls mojne te priče "kenjanje" jer mi se kenja od toga :)lepo je sve vića rekao, majebeniradonja objasnio... ovima najviši čovek u reketu 205, pa jebote... i pored svega toga zvezda je imala pobedu u rukama, al jebiga. nekako mi je delovalo da su na kraju svi bili iz fazona "daj loptu markusu, on će to sam lagano"smor je što su izgubili ovu, zato što će ove indijance verovatno svako da dobije u litvaniji Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 pls mojne te priče "kenjanje" jer mi se kenja od toga :) lepo je sve vića rekao, majebeniradonja objasnio... ovima najviši čovek u reketu 205, pa jebote... i pored svega toga zvezda je imala pobedu u rukama, al jebiga. nekako mi je delovalo da su na kraju svi bili iz fazona "daj loptu markusu, on će to sam lagano" smor je što su izgubili ovu, zato što će ove indijance verovatno svako da dobije u litvaniji To sto se tebi kenja od toga, ne znaci da nije istina. Imali su ludacki sut za 3 poena u prve dve cetvrtine, a pogadjali su i sve suteve sa poludistance. Ne kazem da su to sve bili sutevi preko ruke, ali neke stvarno nisu smeli da pogode. Naravno, ne kazem da je to razlog sto smo izgubili, jer nije. Iako je sve bilo tragicno, mi smo imali utakmicu u rukama, gde Blazic gubi neke 3 lopte, Dangubic gubi loptu ispod naseg kosa, promasujemo bacanja (ruku na srce i oni su tragicno sutirali bacanja) i onda na kraju padne ONAJ kos. Cirbes MNOGO iskace na piku i konstantno se na njemu pravi visak. Da li tu pomognu trojka ili cetvorka, svakako neko ostaje sam. Nejasno mi je kako Bobi nije imao jos vecu dominaciju, prosto je moralo to da se iskoristi. Dangubic momak mora da se sabere pod hitno. Jovic takodje. Kalinic se bori, bori, ali za sada nije ni blizu forme sa svetskog. Plus sto ga je danas sudija maltretirao, ne znam sta se tu desavalo. Sve u svemu, prosuli smo pobedu protiv Galate, tako da sada ko zna. Sledeca Valensija kod kuce, bice to bas zajebano, ali bi nam puno znacila pobeda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Pa šta je onda istina?Da su vas dobili zato što ih je kenjao šut ili zato što je Radonja odradio loše tekmu? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Ono sam napisao na poluvremenu, imali su +10 i hteo ih je sut jako. Posle, kada ih je stalo i kada je trebalo da prelomimo, nismo to uradili zbog idiotski izgubljenih lopti, promasenih kontri i bacanja u zavrsnici. Pre svega toga se ZNA da je Radonja retardiran i da svaku utakmicu ima sablon po kom igra i po kom rotira igrace. Jebi ga, to se izgleda nece promeniti, niti ce on bilo sta nauciti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 preteruješ Leško, imali su dobar procenat, ali nismo ni mi bili katastrofalni. U jednom trenutku, sredinom druge, oni su imali 7/12, mi 3/4, sad što mi nismo pravili više situacija za šut, kad u reketu nije išlo, to je greška Radonjića Ne može se igrati košarka kao pre 50 godina, da samo igraš odbranu, pa će u napadu već biti nešto. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Znači složili smo da je Radonja fejlovao? :DMislim igraš protiv ekipe bez centra, pri tome ta ekipa je iz Litvanije i većina igrača su Litvanci, dakle svako ko iole prati košarku zna da Litvanci prangijaju samo tako. Krene ih šut (kenja ih :p) i odmah je smak sveta...Neptunas nije dobio ovaj meč, Zvezda ga je izgubila. Videlo se i prošle godine da Radonjić nije kalibar za ovo takmičenje i stvarno mi nije jasno zašto je on i dalje tu... pogotovo kad su dovedeni svi ovi igrači. Prejaka je grupa i ovakve "sitnice" prave razliku ko prolazi dalje a ko ne. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts