Mitch Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 stigle godine? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 ne znate vi koji je tek problem u smederevu... 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 nije to nista, pored mene sa obe strane zive bosanci! jel mogu da ih ubijem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 svi pod hitno kod korija na casove zena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Kori zna žene pa daje časove? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 nasmejao si inferna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 btw lik koji zivi pored mene je doveo kuma izbosne da ga skida sa heroina tu u stanu, VITAMINOM B! da vidis kakav je to tek zvuk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Kod mene puna zgrada studenata iz unutrašnjosti, i sad iz jednog stana se ceo vikend čula ova pesma, al ne preterujem sad, jedno 4-5 sati u kontinuitetu svakog dana. Koliko časova zena treba da odslušam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 kod mene je sve okej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 jebi ga vudu, prilagodi se,bolje ljetnji hit nego swagin' ragamuffin' Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 I kod mene redovno od 11 do 2-3 ujutru pocinju da kreste macke. Mozda bi trebalo da se preselim na nbg Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 pozdrav za brata vudua! https://www.youtube.com/watch?v=SRGkKTNSM0g Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 17, 2014 Author Report Share Posted June 17, 2014 Koliko ja znam to je sovica (ili tako nesto slicno), i redovno kampuje na drvetu ispred moje kuce (ne na mendziju) i onako iritantno skici u intervalu od tacno 6 sekundi (merio sam). Inace tako komuniciraju izmedju sebe, verovatno se dozivaju na JEBANJE to je jebeno to, U TACNIM intervalima ispusta isti tonalitet bez prestanka e ne vazi se ovo. ako ti je prvi post u topiku sa velikim slovima i tackama, moras ceo topik tako onda napisem prvi da se ljudi istripuju da sam pismen pa onda nastavim po starom a samo peja primeti! tebra, javi se na pm, ubio sam 3 komada za 4 dana. daj neke savete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 17, 2014 Popular Post Report Share Posted June 17, 2014 pricao im je viceve :) 18 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 ^^ Kod mene je sve mirno, sem novih komšija iznad mene koji šetaju noću po stanu (ne znam kako im uspeva da budu toliko bučni pri koračanju, nisu štikle), ponekad nešto i obore na pod.. pa mi smetaju pri učenju. (moje noćne ptice) Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 likvidiraj ih kao karlito curane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Posto nekih par nedelja sada vec, ispred moje zgrade negde u drvecu postoji jedna ptica koja ispustva krik svakih 5-10 sekundi NON-STOP. Kako postoji ispred zgrade tako je ima i iza zgrade u polu zatvorenom prostoru pa odjekuje sa svih strana jos vise.. Ne bi mi bilo cudno da nisam malopre bio na NBG-u kod fontante, i ista jebena ptica tj zvuk se cuje i tamo iz drveca. Ne znam da li se cuje samo nocu ali se tada realno primecuje zbog tisine Jel zna neko o kojoj ptici se radi, da li mogu da prijavim nekoj sluzbi (ozbiljan sam) i kako mogu da je ubijem sam ? Ne moze da se spava jebeno nocu u potpunoj tisini se cuje pijukanje/cikanje/kao da vristi zaista na svakih 6 sekundi Kili bog rl-a, zamisljam kako zove komunalnu policiju zbog ovoga:). Ima i kod mene u sdu istih takvih ptica Kili, makar kako si opisao. Ali to je vec godinama, navikao sam:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 (edited) tebra, javi se na pm, ubio sam 3 komada za 4 dana. budete li nastavili sa minusevima, prelazim na macke. iovako mi je dokurcilo ovo useravanje haube upravo se javlja ova luda ptica vkvkvkvkvkvkvkvkvk Edited June 17, 2014 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 mene samo smaraju, maaaaaalo klinci, koji se dernjaju non stop u dvoristu... znaju ovi sto smo igrali hon, koliko se cuju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 (edited) kili car, nevera kakav topic podsetio me na cigu Endrea koji je otvorio topic "kako da se rešim uličnih prodavaca koji mi bleje ispred zgrade" Edited June 17, 2014 by Mrzitelj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 On 6/16/2014 at 10:53 PM, killYg0r said: Posto nekih par nedelja sada vec, ispred moje zgrade negde u drvecu postoji jedna ptica koja ispustva krik svakih 5-10 sekundi NON-STOP. Kako postoji ispred zgrade tako je ima i iza zgrade u polu zatvorenom prostoru pa odjekuje sa svih strana jos vise.. Ne bi mi bilo cudno da nisam malopre bio na NBG-u kod fontante, i ista jebena ptica tj zvuk se cuje i tamo iz drveca. Ne znam da li se cuje samo nocu ali se tada realno primecuje zbog tisine Jel zna neko o kojoj ptici se radi, da li mogu da prijavim nekoj sluzbi (ozbiljan sam) i kako mogu da je ubijem sam ? Ne moze da se spava jebeno nocu u potpunoj tisini se cuje pijukanje/cikanje/kao da vristi zaista na svakih 6 sekundi hahaha, tražim mladenovo ono pitanje oko sova i izleti mi ovo - zbunio sam se totalno rek'o kako je moguće da čovek pita isto dva dana gpre dole, ali onda skapiram da je datum od pre 10 godina :(( :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 4 Author Report Share Posted June 4 I dalje postoji ova ptica samo da kazem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 haha postoji, eno i mladen je pominje ali u pričajte :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted June 5 Report Share Posted June 5 22 hours ago, killYg0r said: I dalje postoji ova ptica samo da kazem! Mogu da potvrdim da je i u Borci isti slucaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts