Jump to content

RTS Pretplata

Recommended Posts

šta stim? eps se bunio što su pretplatu nakačili njima na račune, ali su izborili da se prvo skida za njih, pa tek onda za rts (znači ako je na računu struja 3k, a rts 500, i ti uplatiš 3k, eps će dobiti svoje pare, a rts će dobiti kurac), i ti na računu tačno vidiš koliki ti je račun za struju, a koliko za rts

Хтео сам да питам да ли је то са правне стране чисто.Да ли треба да постоји неки уговор између ртс-а и корисника као што постоји са Телекомом и осталима ? :)

Нема  будућности без истине.

Kako je ovo uopšte dozvoljeno? Tek tako moram iz svog džepa da plaćam nacionalnu televiziju i ko njima uopšte brani da to bude 1000 pa i više dinara kroz neki vremenski period ?

Nigde je nema glasine su tačne,

snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne

Meni želja, ortak hvali svoje seno

A šta ću, volim zeleno !

šta stim? eps se bunio što su pretplatu nakačili njima na račune, ali su izborili da se prvo skida za njih, pa tek onda za rts (znači ako je na računu struja 3k, a rts 500, i ti uplatiš 3k, eps će dobiti svoje pare, a rts će dobiti kurac), i ti na računu tačno vidiš koliki ti je račun za struju, a koliko za rts

mene je oduvek zanimala jedna stvar...

da li je zakonom regulisano da sme da se kaci bilo sta na racun za struju, infostan i sl?!?

ty...

Ne znam da li je definisano sta sve sme da se kaci, ali pise relativno jasno, ovde imas osnovne informacije o pretplati, a to da ide na racunu za struju je definisano tim Zakonom koji se tu pominje u prvom pasusu:

Visina i način plaćanja pretplate 

Član 83 
Naplata mesečne pretplate vrši se preko javnog preduzeća koje obavlja delatnost proizvodnje i 
distribucije električne energije na način utvrđen ugovorom koji republička ustanova javnog 
radiodifuznog servisa zaključuje sa tim javnim preduzećem. 

Dakle definisano je zakonom da se placa preko preduzeca za distribuciju elektricne energije. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Neću da plaćam nešto što ni ne gledam u kući već 15 godina! Televizor sam uzeo sad u decembru samo da bi se rastosiljao monitora a kablovski net koristim dok tv neću da priključim a ne da plaćam uz struju jer nije bio referendum po kojem ja imam ustavno pravo da se izjasnim da li to želim ili ne želim! A o društvenom dobru nek se brine onaj ko dobija platu za to pošto im već punimo budžet kojekakvim glupostima i dažbinama! Ejjj nigde na svetu nema bre da se ovako nameće harač a da narod to guta ko ćurka ili neka pevaljka!!!!

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png