voodoo_ Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Ali lik ima 57 godina, skakao je i pevao sat i 45 minuta, i pre koncerta je izvodio lupinge iznad kalemegdana svojim avionom, nije baš težak fejl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 ono je on manevrisao na 100m iznad nasih glava? jeste mator, al meni je utisak ipak mnjeh, cekam Ajdola da sledece nedelje popravi utisak zvuka na donjem gradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 ne znam kako odgovoriti na losa energija benda...mozda nekim nikolasijevim klipom? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 17, 2014 Author Report Share Posted June 17, 2014 ako si ocekivao da se lizu golih tela po bini kao idol onda si u startu pogresio :D meni zadovoljavajuce sasvim. video sam legedarni bend, cije pesme sam svirao sam pokusavajuci da zvuce bas tako, video legende koji su izmislili pola metala, nisam zadovoljan sto nisu izasli na jos jedan bis ali avaj jebeno imaju 60 godina i 90% ljudi u tim godinama bi se verovatno vrtelo u stolici i gledalo u tv jos smo stigli na dnevni prevoz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 mislim da nisam zaobisao nijednu sutku u fan pitu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 (edited) ne znam kako odgovoriti na losa energija benda...mozda nekim nikolasijevim klipom? ne moras, pogledaj nastup sa rock am ringa od pre 10ak dana, bio sam tu, nebo i zemlja : ) to su samo moja 2 centa, a da ne pricam o nastupu na sajmu, ko je bio zna, ko nije, moze da hejtuje moj komentar do sutra : ) edit: ok od sajma je proslo podosta, gaze ih godine, ali sam pravio poredjenje sa koncertima sa ove turneje, nekako mi se cini kao da im je ovo bilo onako ajd usput . Za zvuk ne znam da li je samo meni bio los, ali svaki drugi solo sam jedva cuo, ali dobro sve u svemu, prase i dalje dobro kad su raspolozeni : ) Edited June 17, 2014 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 voleo bih da mene tako gaze godine :) meni je bilo odlicno, ali dobro ti si mnogo aktivniji koncertno, pa si verovatno merodavniji. meni je prethodni koncert bio pepersi u indjiji, a u poredjenju sa tim debaklom, ovo je simfonija. dzentlmeni i carevi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 inace sto se tice nab price da je dikinson lupingovao pred koncert "Pre koncerta, pilot Vladimir Bulat iz Beograda, izveo je pravi spektakl na nebu, avionom Zlin 526F, u čast slavnih metalaca." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Lose je ozvucenje bilo. Ako neko vec nije sluhista mogao je videti broj zvucnika na konstrukciji pored bine. Ali mejdeni su mejdeni, iskakah se posteno. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Nisam bio sinoc, ali koncert na sajmu je imao tuzno ozvuchenje. Mozda se dobro chulo pred binom ili na sredini hale, al' sa strane je bilo grozno. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 sto si bio sa strane,ispred bine na sredini medju englezima je bilo sjajno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Jer ako se ne drzish za ogradu ispred bine, ne zasluzujesh da chujesh nishta. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Ozvucenje jeste bilo krs, iako ja i nisam bas neki sluhista. Sto se njih samih tice skidam kapu, odlicno odradjen koncert. Meni bilo do jaja sto sam isao na onaj P1 i onda sam stao pravo ispred bine ali skroz pozadi ka ljudima iz P2 gde nije bilo guzve i bilo mi penzionerski do jaja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 18, 2014 Author Report Share Posted June 18, 2014 https://www.youtube.com/playlist?list=PLjT1xr528pwv3hVpFQwkqRYz_y2z1WrJS tek sad kad se poslusa ovako mi nije jasno da sa njihovom opremom i ljudima su mogli da nameste da je ovoliko los zvuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Nije njihovo ozvucenje nego od skymusic-a i bilo ga je malo jer se neko stekario. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 The Evil Batman 2 lives on and on! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2014 Author Report Share Posted June 19, 2014 http://nocturnemagazine.net/izvestaji/296/iron-maiden-na-kalemegdanu-novi-dolazak-bogova-metala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts