Jump to content

Poplava 2014 (split sa Pricajte)


Recommended Posts

Haarp

ali podzemni, taj se ne vidi, postavi se između 300 i 500 provodnika u zemlju, obično kao baza za telefonske i strujne stubove, tako mogu da budu kablirani a da ne bude sumnjivo. Između njih kroz zemlju idu visokofrekventne struje, obrazac signala se konfiguriše prema rasporedu provodnika i sastavu tla. Cela pokrivena oblast počinje da emituje kosmičke zrake koji podstiču ili onemogućavaju kreiranje kišonosnih oblaka i onda možeš na proleće da oblast po volji plaviš a na leto da pretvaraš u pustinju, da izazivaš grmljavinu ili da "sprovodiš" električna pražnjenja na proizvoljno mesto unutar pokrivene oblasti a praktično je nemoguće da se karakteristični raspored čvorova vidi [smajli2]

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Link to comment
Share on other sites

cuo sam da je u Pozegi i okolini velika poplava kao i prosle godine. ne mogu da verujem koliko je govno zvalavo drsko da to zataskava, nigde u medijima nema vesti o tome. da li neko ima neke blize informacije, eventualno brue?

У Славонској Пожеги?

Било је, али ништа катастрофално у ширем смислу... што нормално не важи за људе који су стварно сјебани са тим

 

 

ali ljudi ovo su nikakve padavine, ova godina je imala jako malo snega, meni uopste nije jasno kako odjednom da se tolika voda pojavljuje tamo gde je nikada nije bilo

 

 

Земља је остала пуна воде, не може да прими веће падавине или већи снег. Појавили су се још прошле године извори који су били суви деценијама. Нормално, ми и даље гледамо у небо и надамо се да неће поплава или суша... а онда сеци уши, крпе дупе.

Link to comment
Share on other sites

ja sam prosle godine isao da postavljam dzakove kad su javili da je "stani-pani" kod Zorke u Sapcu, radili tu par sati i onda je dosla vojska kazu da je frka blizu Sremske Mitrovice (Čevrntije se zove mesto, odmah posle Drenovca). Mene i par drugara je vojska dovezla i rekli nam moracete da cekate 10ak sati dok se "napravi novi put" jer je onaj pravi odnela voda, mi smo dosli oko 11 sati uvece, i oko 2 ujutru smo se pokupili i  krenuli nazad peske, jer nije imao ko da nas vrati.

 

Nimalo kul situacija jer je mrkli mrak, kisa, svi smo u cizmama koje su bas neugodne za pesacenje a mi imamo oko 20 km do Majura.

 

posle sat vremena je stao neki kombi gde se nas 17 uguralo unutra, lik je bio pijan kao letva i pokazivao nam slike na mobilnom od njegovih "zena" i kako su zdrave i lepe.

 

tako da ako ove godine bude sranja, ja necu mrdati...

  • Downvote (-1) 1

zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...