prota_ Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 45 minutes ago, sttevann said: https://www.podnapisi.net/subtitles/search/game-of-thrones-2011-S07E06/rLI?episodes=6&seasons=7 Probaj ovaj. to je tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 1 hour ago, BoskoG said: A ti se baš "uželeo" da karaš smrznutog četniak sa ledja umesto da ljubiš tople usne žene? Da ti žena zna šta pišeš, skupljao bi zube sa poda polomljenim prstima Pa zna Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 2 hours ago, Čamuga said: hvala toxtyu za 1.92 verziju, dobar je zvuk tu a ovaj nikvud da se ne lozi kako je prepametan kad je procitao spojlere iz jos jebene 2016 god Ja sam to lepo rekao pre neku stranu. Samo ponavljam, nijemiteško :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 3 hours ago, Čamuga said: hvala toxtyu za 1.92 verziju, dobar je zvuk tu a ovaj nikvud da se ne lozi kako je prepametan kad je procitao spojlere iz jos jebene 2016 god a pazi ja jos procitam pre njegovog posta negde isto to i razmisljam ko ti sada :) istokovao je loma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 (edited) 1 hour ago, nickwood said: Ja sam to lepo rekao pre neku stranu. Samo ponavljam, nijemiteško :) nisi ti nista napisao pre neku stranu, vec je baja neki okacio link pre tebe (53strana) i onda si procitao ovo i kao hehe vrv ce biti ovako Edited August 16, 2017 by Čamuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 100% nije citao :) Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Strašna epizoda, u smislu skup strašnih holivudskih klišea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 još jedna suluda teorija bosko je dakijev alt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 (edited) Kole, oplevi topik. Enivej, Spoiler Bulja od epizode. Besmislena scena Arje i Sanse o licima, Gendri running man, Deneris teleprompter vazduplohov, Toros i medjed filer, Bendzen ex machina i prevrh scena na ponekad sledjenom jezeru. Dobro Vudu- napisa, svaki holivudski klishe se pojavio. Najtking ima jacu desnicu od Bronovog lansera, a andedovi kezual spawnuju lancine kad im se prdne... S postovanjem, zdruzeno mi PK Martin, koji jede pite, i poluscenaristi koji skracuju sezone jer im fali filera za 10 epizoda. Dobro rece Bendzen, "there's no time" za njega kad su skratili sezone. Edited August 17, 2017 by Mawtchie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 13 hours ago, f4ts0 said: Pa zna To je sve što si uspeo da napišeš polomljenim prstima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 i ne vredi, srbin je majmun koji mora na statusu da usere likovanu epizodu pa to je, i jebeni status iskoci prvi na fejsu blah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Ili obrisati iz prijatelja/zivota majmune koji spojluju cim vide. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 19 hours ago, tortky said: EVO TI Reveal hidden contents e brate ovo uopšte nije bilo okej nikad nisam čitao nikakve spojlere ni likove ni sranja, a otvorio sam ovo da vidim kvalitet i isro si mi se u usta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 17, 2017 Author Report Share Posted August 17, 2017 9 hours ago, tortky said: Zato treba pogledati čim izađe kvalitetan rilis :( 8 hours ago, sttevann said: Ili obrisati iz prijatelja/zivota majmune koji spojluju cim vide. ne otvarati internete dok ne pogledas epizodu..... ili jednostavno kulirati PEJU sta god pricao, da ti ne spojluje finale survajvora :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Ne znam da li zbog toga sto sam naravno video spojlere, kojih je bilo na sve strane, ali ova epizoda mi nije bila bas ono sto sam ocekivao... Nista, sad da sacekamo utorak, sredu, da procuri i poslednja :-D Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 pa globalno ljudi nemaju veze sa mozgom kada su na netu, ali ovi nasi su stvarno carevi, i neuki, i bezobrazni... a jbg, razmazio sam se sa kvalitetom, i ondaK cekam te br ripove trt mrt tam vam... mehhh :) realno bolje sacekati celu sezonu pa i kad naletis na spojler zaboravis ga dok sacekas sve epizode :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 ili zhiveti ko digitalni pustinjak odsutan sa drustvenih mreza ;o) pogledao epizodu, ok je, ima dobrih momenata...al teleportacija ide na nerve zhestoko...sve do sada je moglo da se kaze "e proslo je x dana potrebnih za kretanje trupa" ...ovo sada sa hipersonicnim letom gavrana i zmajeva je full retard.... takodje bro momenti izmedju tormunda i hounda ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 e alo de je spojler a evo ga to što se teleporta tiče, neki lik na r/freefolk je sračunao da bi u principu bilo potrebno 6 dana sveukupno da gendry ode do zida, da gavran odleti do dragonstona i da se zmajevi vrate. a broj dana potreban da se led stvrdne dovoljno da preko njega predje vojska mrtvih je takođe 6. jedino što scena ne deluje kao da su bili 6 dana na ostrvu. also, oni holivudski klišei koje vudu spominje i mlak scenario su upropastili odličnu epizodu. pri tome je ova epizoda cela snimljena pred zelenim platnom i to se baš oseti, na momente je foks lajf kvalitet. a celokupan plot je meni toliko naivan i imbecilan da mi upropaštava seriju. nevertheless, to što gledam je toliko nadrkano da hajp nekako zamagljuje šupljine koje postoje. jedino što ću morati da gledam seriju sa pola mozga od sad pa na dalje, što nije u redu ipak je ovo gejmotron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 18, 2017 Author Report Share Posted August 18, 2017 27 minutes ago, Kole said: ili zhiveti ko digitalni pustinjak odsutan sa drustvenih mreza ;o) pogledao epizodu, ok je, ima dobrih momenata...al teleportacija ide na nerve zhestoko...sve do sada je moglo da se kaze "e proslo je x dana potrebnih za kretanje trupa" ...ovo sada sa hipersonicnim letom gavrana i zmajeva je full retard.... takodje bro momenti izmedju tormunda i hounda ftw siromasno, ocekivao sam od koleta malo konkretniju analizu epizode :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 1 hour ago, manager said: siromasno, ocekivao sam od koleta malo konkretniju analizu epizode :) =o) kakva epizoda takav komentar, plus svi su rekli manje vishe sve pre mene zapravo, mislim da je najveci smisao epizode u tome da predstave publici akciju "kad roknes kraljicu roknuo si sve" pa ce biti u finalnoj bici " oh noes swarmuju nas, ubij night kinga kao hail mary" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 iskreno, nemam problem sa 99% 'gluposti' koje se spominju, jednostavno ih ignorisem i trudim se da uzivam, ali ovu potragu za white walkerom da bi dokazali sersei da zaista postoje mi je bas tesko da progutam. ali dobro bar je pregotivna ekipa otisla u pohod, tako da ono Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 nego kazu da ce poslednja epizoda biti 82 min a da je moguce da ce sve epizode poslednje sezone biti 80+ min wow, nisam siguran koliko bas pije vodu ova promena tempa ali svakako stvaraju hajp u fazonu svaka epizoda jedan film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 jedva cekam poneeljak da odgledam epizodu kao covek hehe...meanwhile! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 :((((((((((((((((( Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts