lancemi3d Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 http://www.kupoman.rs/ponuda/2990-din-za-potpuno-novo-i-uzbudljivo-iskustvo-timske-igre-room-escape-2-5-osoba-u-centru-novog-sada-popust-25-6426/ Eto ga link iznad, gledam na ovom kupoman-u kakve su ponude, i naidjoh na ovo, zvuci zanimljivo a opet prvi put cujem da kod nas ima ovako nesto, pa me bas zanima da li neko zna vise o ovome i je li cak i bio tamo s obzirom da ovde ima i dosta novosadjana? Hvala unapred! :) Ja procitah ovaj tekst ali bas me zanima da li je neko bio tamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Ima i kod arene, bilo par mojih ortaka, kazu da je ok zabava i da su zanimljive zagonetke ali da ne treba da ide vise od petoro ljudi ... Za sad ima samo jedna soba, a uskoro otvaraju i drugu. 3k rsd za cuku je cena Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Bio je LaG, i to više puta, znači njemu se svidelo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Зато што је .... :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 a jel postoji neki random faktor ili je uvek identično i sa brojem zagonetaka i sa redosledom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Bio sam danas u ovom kod Arene, jako je dobro. Ima jedna soba, spremaju i drugu, tezu, koja ce biti gotova do kraja maja. Treba probati svakako, mislim da je optimalno troje ili cetvoro. Nema random faktora (osim sto mogu da promene kombinacije na katancima i sl.), zanimljivo je samo jednom, ali bas. :) Kaze devojka koja radi da ima u Budimpesti 50 soba vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LESkOpoz Posted September 17, 2014 Popular Post Report Share Posted September 17, 2014 www.trap.rs ; www.facebook.com/TrapBelgrade Za vikend je zvanicno otvaranje. Licenca je kupljena od najbolje firme u Budimpesti, a inace postoji i u Berlinu, Parizu, Pragu... pa evo sad i u Beogradu. Otvara se jedna soba (BOMB room), a za 4 meseca i druga (Egipat). Igra je za grupe od 2 do 5 ljudi, dakle ne moze neko solo, jer je u odredjenim trenucima fizicki potrebno bar dvoje, a ne moze preko 5 jer prosto nema mesta. :) Cena za grupu od 2 i 3 osobe je 4000rsd, a za 4 i 5 osoba cena je 5000rsd. Vazna stvar, ne mozete samo da banete i igrate, morate da bookirate svoj termin. Inace, moja dva sefa su to kupili i ulozili kintu, a ja im sve to vodim, tako da kad pozovete da rezervisete, sa druge strane slusalice cu biti ja. :) P.S. ne znam da li ovo sad spada u reklamu (odnosno sigurno spada u neku ruku), ali ako treba obrisite post, a zainteresovani mogu da pisu u inbox. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Ђоле цар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Prvo sam iskulirao FB poziv za lajk stranice, ali sad kad sam pročitao da Đole vodi celu priču, moram da ispoštujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Taj faj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 www.trap.rs ; www.facebook.com/TrapBelgrade Za vikend je zvanicno otvaranje. Licenca je kupljena od najbolje firme u Budimpesti, a inace postoji i u Berlinu, Parizu, Pragu... pa evo sad i u Beogradu. Otvara se jedna soba (BOMB room), a za 4 meseca i druga (Egipat). Igra je za grupe od 2 do 5 ljudi, dakle ne moze neko solo, jer je u odredjenim trenucima fizicki potrebno bar dvoje, a ne moze preko 5 jer prosto nema mesta. :) Cena za grupu od 2 i 3 osobe je 4000rsd, a za 4 i 5 osoba cena je 5000rsd. Vazna stvar, ne mozete samo da banete i igrate, morate da bookirate svoj termin. Inace, moja dva sefa su to kupili i ulozili kintu, a ja im sve to vodim, tako da kad pozovete da rezervisete, sa druge strane slusalice cu biti ja. :) P.S. ne znam da li ovo sad spada u reklamu (odnosno sigurno spada u neku ruku), ali ako treba obrisite post, a zainteresovani mogu da pisu u inbox. jeste reklama, ali nema veze, kad si ti menadžer! baš me zanima koliko će trajati ova priča kod nas i koliko je uopšte popularna. bilo je ono neko mesto kod arene ali relativno brzo su krenuli sa kuponi.rs akcijama što nikad nije dobar znak. A nekako ni ne vidim neke priče na tu temu među ljudima, možda sam samo u pogrešnom krugu :) Prvo sam iskulirao FB poziv za lajk stranice, ali sad kad sam pročitao da Đole vodi celu priču, moram da ispoštujem! isto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbartanac Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 (edited) Da li ste u međuvremenu igrali još neke sobe, pošto ih ima dvadesetak ako sam dobro razumeo? Ja sam igrao Titovu sobu u Siminoj i Drakuline odaje u Svetogorskoj. Odlične su obe sobe, Titova mi je malo lakša ali nju smo prvu igrali pa je bilo taman. Nadam se da će ovo kod nas još više da se razvije jer sam veliki ljubitelj escape igara. Pratim ovaj forum, tako da pišite ako imate preporuke za još neku sobu. Edited December 9, 2015 by sbartanac greška u kucanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 igrao sam ja u zemunu escape room, ne sećam se koja je tematika sobe ali dobra je soba, sve preporuke i to. nalazi se u sklopu koloseum kuglane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Šta imaš kao pola sata da ubegneš dok te batice ne iznabadaju? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted December 10, 2015 Popular Post Report Share Posted December 10, 2015 da, prva zagonetka je da poređaš er maks modele redom kojim su izlazili 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 i izbacis divco ofc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 E, posto mi neki sad tek lajkuju komentar za Trap, samo da kazem da ne radim vise tamo. Mislim, to ne znaci da ne treba da odete, vec da ne pozovete na broj i kazete "POZ LESKO, NA TERASI IMATE PUSCI" ili slicno. :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Što bre Leškić? Dođi makar na fuzbol! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Pa nije se taj poslic "otvorio" onako kako sam zeleo, pa je posle prakticno predstavljao gubljenje vremena.Ma hocu uvek ja fudbalicu, nego sad krenuo Coca Cola karavan, pa idemo po Srbiji i delimo radost (i dijabetes :D). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts