Bahamut Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 http://emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-%28vga%29-amd-radeon-r9-270x-powercolor-pcs+-2gb-ddr5.11.html?productId=38375 Zasto kosta 18K dinara a sve ostale R9 270X karte kostaju ~22K? Cak nije stock cooler, vec neki njihov custom, otud PCS+ u nazivu ( Pro Cooling System). Jel PowerColor graficke crkavaju brze od ostalih ili sta? Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 pa na Asus recimo imaš 3 godine garanciju, na Powercolor 2 godine, a Asus je naravno uvek skuplji u odnosu na ostale, plus neki modeli su sa 4GB memorije. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 Ja sam sebi uzeo ovu i skroz je kul. Nisam nesto u overclock trt-mrt fazonu, ali meni sve radi kul i tiha je tako da sam zadovoljan. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 Nema fore. Powercolor je jedna od "losijih" varijanti Radeon kartica, kod nas su stizale vecinom reparirane pa obrati paznju da nije slucaj i ovde. Obicno imaju neki problem sa hladjenjem i nisu neki bolji OC primerci. Imao sam Powercolor 6850 - repariranu; i radila je kao sat ali sa tim repariranim ume da bude zaebano. Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 (edited) Nema fore. Powercolor je jedna od "losijih" varijanti Radeon kartica, kod nas su stizale vecinom reparirane pa obrati paznju da nije slucaj i ovde. Obicno imaju neki problem sa hladjenjem i nisu neki bolji OC primerci. Imao sam Powercolor 6850 - repariranu; i radila je kao sat ali sa tim repariranim ume da bude zaebano. Bila je losa zato sto je reparirana. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?316454-AMD-Radeon-R9-270-270x-tema/page50 Imas tu sve o karti. Hladna je kao led, lepo se overclockuje. 1180 core, 1500 memorija. Minus je garancija od dve godine i zakljucan volt. Edited May 6, 2014 by loled2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted May 9, 2014 Author Report Share Posted May 9, 2014 Evo drugar koji ju je uzeo ce je najverovatnije vratiti, ima VGA monitor i treperi mu slika, probao je na dva monitora. Cudno je sto na staroj nVidia 9600 i na integrisanoj ne treperi slika Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Nije čudno jer su one ispravne a ta 270x je neispravna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 (edited) Evo drugar koji ju je uzeo ce je najverovatnije vratiti, ima VGA monitor i treperi mu slika, probao je na dva monitora. Cudno je sto na staroj nVidia 9600 i na integrisanoj ne treperi slika Vrati kartu, koje drajvere si stavio? Edited May 11, 2014 by loled2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 Najnoviji drajveri su stavljeni, probace drugar da mu daju jos jednu takvu kartu pa da proba sa njom. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=169203 Tacan problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts