cyBhoneR Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Navijam od pocetka za Alliance ali ova njihova igra...nemam rechi. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 povraca mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 ovo im je prvi normalan heroj za lodu od pocetka turnira,moz misliti koliko su mene nervirali sto nisu igrali svoju igru :),povracao sam od raznih venoma,alhemista,razora,wk-a itd...i gubili su svaki late game na turniru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 A realno onaj xvost je glup ko tuki.Ne znam ni sam koliko su ga puta navatali daleko od baze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Kako lagano je dobio Dk Eg-a, Lanm support juggernaut 15min aganim, polomili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) Ja ne znam sa kojim mozgom Dendi i Kuroki rade rosana bez bajbeka i wardova dok su 5 alijansina heroja ziva i u mraku. Ako ovo nije namerno izgubljena partija ja ne znam. Hvost baca statik link na storma sa punom manom ?? Ko to radi ?  edit: E da jos su radiant. Znaci nisu znali gde su 5 alijansina heroja , Papi Hvost i Funik su u Radiant bazi. Edited July 12, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 EG.eu protiv EG.us za opstanak Alliance-a (EG.eu). U najavi, EG ih pusta da pobede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Bolje reci rat gaming vs midas gaming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 za EG orgu znam vec 15-tak godina jos sa nastankom cs-a,za alliance sam cuo prvi put kad su preuzeli nth,daj neki link da se edukujemo mi koji ne znamo nista o tome EG.eu i EG.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) za EG orgu znam vec 15-tak godina jos sa nastankom cs-a,za alliance sam cuo prvi put kad su preuzeli nth,daj neki link da se edukujemo mi koji ne znamo nista o tome EG.eu i EG.us Alliance is an organisation founded by Team Razer[1] and Evil Geniuses owner and CEO Alex Garfield[2] in 2013 who were revealed to be the mystery sponsors of the Swedish rising stars of No Tidehunter. Ergo EG.eu. Â Edit:Â Ali mislim da bi EGu mnogo vise odgovaralo da EG bude top2 i prodje odma u main event wb nego da propusta to da bi sugavi pacovi igrali Tie breaker. Edited July 12, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 napolje miševi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Evo pustili su ih bas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Kako se lepo uklopio omni u Eg-ov lineup, strasno koliko su ih outplayovali. I niko od svedjana da napravi difusal da skine guardian angel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 odlican game,steta sto A nije ovako igrao i prethodna 3 dana,ne bi sigurno gubili od liquida,titana i lgd-a ako nista,nemam vise za koga da navijam,ispadose i A I Fnatic,moze li mouz mozda dalje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 napolje miševi :) +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) mouz, LGD i Newbee igraju za 9. i 10. mesto. Valjda se tiebreakeri igraju sada. Edited July 12, 2014 by dovlaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Po kvalitetu, tu mouz nema sta da trazi. Mada kakav je ovaj international ne bi me cudilo da stompuju oba tiebreaker gejma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 sikter svedjanski pacovi. imho, nema mouz sta da trazi protiv kineza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 prolaze 2 ekipe i cak stavise mislim da ce mouz obe da pobedi ako sami sebe ne pobede ko uvek XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Sumnjam da ce mouz da pobedi dve. Newbee ima najvise sanse da pobedi obe ali mislim da svako moze svakog da pobedi tako da pogadjati je nemoguce.. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted July 12, 2014 Author Report Share Posted July 12, 2014 Mouz su prodali toliko dobijene gejmove sa njihov losh late game, to je strasno. Â Drago mi je da su misevi izasli, umrtvuju jebenu dotu sa taj njihov glupi rat still. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 svi moji drugari navijaju za na'vi,nemate pojma koliko poruka,sto na stimu sto sms na mobu mi je stiglo posle onog gejma izmedju na'vija i allliance-a,jesu ispali prerano ali ako nista,to mi je kao neka uteha,ono igranje macke i misha sa ukrajincima :),znam da to ljudi ne vole ali jbg,legit je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted July 12, 2014 Author Report Share Posted July 12, 2014 To ti dodje isto kao tika-taka still koji barca igra u fudbalu. Â Smrt za miseve! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 mrzim barsu al gotivim spance :),postujem tika taku ali je nesto bas i ne volim,vise volim napade u talasima,ajd da ne offtopikujemo,NAPRED MOUZ,ispasce jbt sve ekipe koje gotivim...kontam da cu navijati za liquid zbog malog qjqve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 posto su sve eu ekipe izbacene, a kako stvari stoje mouz tesko da ce da uspe u tie-u, jedino mi ostaje da navijam za navi do kraja.. ipak, plasim se da cemo gledati kinesko finale, eventualno eg vs kinezi, jer navi igraju previse rizicno. izgleda da su evropljani dosta neozbiljno shvatili konkurenciju po obicaju :DÂ Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts