GeNoC1de Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Bravo LGD! Go home fat wild boar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Mnogo mi je drago sto je LGD prosao. I sto je NaVi ispao. Drago mi je i zbog C9. U stvari danas je dobar dan za dotu :DÂ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 ez items ez life  1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 dajte neki pregledan kostur takmicenja, sajt za international je golo govno  evo ovde ima sve detaljno i pregledno, od pocetka internationala do finala  http://wiki.teamliquid.net/dota2/The_International/2014/Playoffs/Main_Even Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 navijam za ig,ali mi je drago sto je lgd prosao.Svi su ih omalovazavali,pogotovo nakon loseg starta. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) IG - zanimljivi, interesantni pro igraci al vise sam navijao za LGDÂ C9 - SingSing-a mislim da nema ko ne voli ko god ga je gledao na twitchu svaki gejm napravi smejuriju od strimovanja, EE - pusti ga 10 dobrih minuta da farma "sam" ce dobiti mec, bone7 - mnogo mi drago sto je rumun gledam ga ko naseg coveka... DK - voleo bi da pobedi DK samo zbog iceiceice-a jer je nesto slicno sing-u ludacina :) NewBee - za ove i c9 ne mogu jos da se opredelim, al msm da mi je favorit njubi (ne zato sto je finalista vec) nego zato sto su mi se ljudi smejali kad sam prosle godine Tong Fu stavio kao favorite team(jer pola njih nije ni culo za njih)... Edited July 19, 2014 by GeNoC1de 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Team Xboct  EG.Arteezy DK.IceIceIce IG.Chuan Lod[A] Na'vi.Dendi VS Team rOtk  Na'vi.Puppey [A] s4 DK.Burning Fnatic.Notail IG.Ferrari_430 Igrace se najverovatne posle ovog meca, ali u svakom slucaju danas :) inace 1v1 turnir je osvojio s4 iz [A]! Bice zanimljivo danas :) opet Puppey vs Dendi, nadam se da ce smisliti nesto novo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 rotk-ov tim definitivno bolje izgleda,sistem ovog internationala mi je jako glup,bo3 koji se razvlaci u 2 dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 envi je generalno loš invoker al ovaj meč mu je jebo kevu kolko nije znao šta radi u fajtovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 pola spellova nije koristio... na stranu sto je nafarmovao sve one iteme, koji mu nisu bili od koristi. Â ali zato rumuncina pravi haos u protivnickoj sumi :D Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 (edited) KAKVA MAPAAAA !!!!!!! LGd SABIO !!!!!!!!!!!!!!! NAJBOLJI MEC DO SADA !!!!!!!!! AAAAA SVEEEEE Edited July 20, 2014 by lancemi3d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 SLEPCI STOKO Jdh8iqw[hrq Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 mapa ista kao i svaki put, lgd sabio dk throwovo  .D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 najveci throw kom sam ikada prisustvovao,i treba da izgube kad nisu uzeli i trecu stranu kad su mogli...ponavljam,kakav idiotluk sto se bo3 igra u 2 dana,lgd je sad psihicki mnogo jaci,verujem da dk sutra dobija 2 za redom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 (edited) mapa ista kao i svaki put, lgd sabio dk throwovo  .D :D troll time Pocinje Allstar pa na spavanje predpostavljam :) Sutra odlican dan! Bice zanimljivo, ocekujem ViCi i LGD da prodju, no videcemo, DK je pokazao dominaciju, ovo je bio throw kao sto je mohr rekao :) Allstar zadovoljio, mislio sam da ce biti gore :D Edited July 20, 2014 by lancemi3d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 NewBee - za ove i c9 ne mogu jos da se opredelim, al msm da mi je favorit njubi (ne zato sto je finalista vec) nego zato sto su mi se ljudi smejali kad sam prosle godine Tong Fu stavio kao favorite team(jer pola njih nije ni culo za njih)... Â TF bi tada i prosao da Na`Vi nije abjuzovao bag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 GIEF TECHIES!!!! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexz Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Uzivo Polufinale The International 2014 : Vici Gaming vs. Cloud9 Team DK vs. LGD Gaming http://dota2.rs/livestream/rs-dota-rs/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 BONE7 OPLODI ME Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 odlican c9... navijam za njih do kraja, samo da ne izgube sledecu! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 poslednji pik meepo protiv kompozivije sa shakerom... wtf od starta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 ovaj bone7,, majko bozija kako decko sabija igricu ceo ti4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Kako preskilava jebeni rumun, nije realno. Â gg Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 fenomenalan game... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 ajmo jos jednu pobedu c9Â Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts