kobrica2004 Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 ovo ne bi bilo smešno da nisi iijavio ovakve gluposti možeš da kukaš kolko hoćeš al alajns je tolko jadan da ne može bude ni u top10 : ( Realno,po meni ni na'vi eu ne zasluzuje da bude medju 10 ekipa , toliki su retardi da je to uzasno,format je krajnje fer , moze protiv slabije ekipe jednom da izgubis ali ne 15 puta , nek se koncetrisu vise ... po meni najbolju igru je pokazao do sad vici i eg.dk je toliko sramna ekipa sa 5 poraza a sa takvim igracima , znaci tesko razocarenje . liquid je pokidao 1 dan i sad vec krecu da padaju psihicki izgleda ! nadam se da EG uzima ovaj int . Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 ovo ne bi bilo smešno da nisi iijavio ovakve gluposti možeš da kukaš kolko hoćeš al alajns je tolko jadan da ne može bude ni u top10 : ( pa izgleda ipak da sam i tad bio u pravu,alliance je nedavno osvojio dreamhack a evo sad,tolko su "jadni" da ne mogu da budu u top 10...EG ima fenomenalan draft i dobro igraju ali i dalje ih ne vidim ni blizu kao favorite za osvajanje,alliance me jeste u par gejmova razocarao igrom ali im je draft uz na'vijev ubedljivo najlosiji na turniru i ako prodju u top 10,bice iskljucivo na skill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 a ponekad i jaca ekipa odigra veoma lose,ne znam kako ti to nije jasno?I to je odigrala lose ne zbog formata,babinih gatki,vec je jednostavno u tom trenutku bila losiji tim.Bo1 samo vuce vecu odgovornost i zahteva maksimalan pristup. 1 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Na'Vi je najveca evropska nada, par puta su se glupirali sa draftom :D Ostali su bas razocarali redom svi, Aliance, Empire, Mouz, jedino je EG ispostovao i Cloud9 za sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted July 12, 2014 Author Report Share Posted July 12, 2014 Bas to sto je rekao mohr, ne svidja mi se draft od Navi.eu i Alliance uopste. Najvise sam se razocarao od Alliance i Empire. Empire su imali neverovatnu sezonu kao sto je toma rekao bas, i nisam ni malo ocekivao da ce da imaju ovoliko los turnir sad. Sto se tice main phase turnira, ili final 6-7 timova, ocekujem da tamo budu Navi.Eu, Cloud 9, EG, DK, IG, VG, Newbee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) Jbg Empire je izgubio toliko dobijenih partija da je to strasno :D slicno kao Mouz proslih mesec-dva. Inace savrsena partija c9 protiv iG-a, nadigrali su ih strasno i mozda na kraju izgube zbog embera sa 2 divinea :( edit: uspeli su da dobiju, jako lepo su odigrali, svaka cast Edited July 12, 2014 by toMaBRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) imali su 0-16 i kao zasluzuju da su tu. hajde nek zasluzuju da su tu, ali ne zasluzuju drugu fazu. tom logikom, honduras treba dalje posle grupne faze na sp, jer jebiga tu je Edited July 12, 2014 by SchKabBio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Jbg Empire je izgubio toliko dobijenih partija da je to strasno :D slicno kao Mouz proslih mesec-dva. Inace savrsena partija c9 protiv iG-a, nadigrali su ih strasno i mozda na kraju izgube zbog embera sa 2 divinea :( edit: uspeli su da dobiju, jako lepo su odigrali, svaka cast 3 divine :) slepac stoji u bazi i pokusava nemoguce , crkotina kineska :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 A strasno koliko je Aliance ocajan, od drafta do igre. Liquidu ova meta i heroji savrseno odgovaraju, pronasli su svoju igru i zato su toliko iznenadjujuce dobri, demon je takva igracina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 konacno sam doziveo da moj omiljeni heroj bude non stop pickovan,navijam za A ali zasluzeno gube,ne banuju voida koji je ono,default win hero ako se ode u late...a i lodin izbor itema na ovom turniru je kao da ga igra neki pijani rus kog bih report na pubu :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 jadni, jadni alajns verujem da čuvaju taktike zar ne mohr? al dobro oni su osvojili drimhak na kojem su učestvovale jos 3 ekipe koje nisu dospele do top 10 na ti4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 http://wiki.teamliquid.net/dota2/DreamLeague/Season_1/Playoffs ja kolko vidim opran i EG,C9,fnatic,mouz,empire...a da igraju bedno,to stoji,draft im je jos gori,izgleda si ih mnogo namrz'o zbog svog onog silovanja prosle god :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) ja sam navijao za njih prosle godine al tolko postali jadni post ti3 da mi je uvek smešno kada vidim da ovde lupetaš gluposti u vezi njih i kao što sam rekao osvojili su turnir sa 4 ekipe koje nisu u top 10, eg sa jet lagom (koji su svi gledali na summitu i znali su šta igraju) i random c9 koji nekad kida a nekad su na arrow levelu, sve što su oni napravili za godinu dana Edited July 12, 2014 by YL- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 lupas,nije bilo kineza ali se na'vi,liquid i jos par vrhunskih ekipa nije plasiralo,igrala se grupa bas kao ova za ti4...sve ekipe u jednoj grupi,alliance nije postao jadan sam od sebe,vec se meta poprilicno promenila,rat dota vise nije jaka kao nekad,oni kotl/pl nikad nisu mogli da izgube,a ne znam ni kad sam ih zadnji put spomenuo ili pominjao da cuvaju taktike,to si vec nesto sanjao,oni nisu ni ucestvovali na summitu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 idi čitaj tvoje gluposti koje si pisao posle summita, kako kinezi nisu hteli da trajharduju kako je alliance bolji od ega, kako eg nije u top10 etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) koliko vidim ponovo,kinezI suvereno vladaju ? jedino se mozda lgd ne plasira u top 10 mada ce i oni verovatno,eg sam podcenio,slazem se ali ih i dalje ne vidim kao favorite,videcemo vec kraj turnira i ko je sta pogodio u compendiumu,dk,newbee,ig,vg su moji favoriti a da navijam za alliance i fnatic sigurno necu prestati zato sto su fail tur... Edited July 12, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) Mislim da se to i znalo, jedino EG moze da se ravnopravno nosi sa njima. NaVi je bio nepoznanica, mada C9 isto ne deluje lose. Ovaj WD, strasno :) Nije cudo sto su kinezi rekli da se najvise plase Zai-a Edited July 12, 2014 by toMaBRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 strasan throw na'vi us-a,mislim da su i teoretski ispali sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 http://www.joindota.com/en/news/19761-calculations-who-advances-how Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Kako me je razocarao "big"daddy. Prvo sa alkemistom najvise zbog nepotrebnog rosana zbog kog su izgubili fight pa I game. I onda enigma sa kojom je fidovao sa eidolonsima. A trixi mnogo sporo baca magije sa pandom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 evo ga klasicni na'vi, goni do besvijesti i donosi rezultate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Steta sto ce C9 izgubiti od LGD-a, sto znaci da su ispali Empire, Fnatic i Mouz/Aliance 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Alliance i mouz jos uvek mogu da prodju dalje ako pobede sve meceve do kraja i pobede u tiebreakerima za 9. i 10. mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) na'vi ako dobije, izbacuje alijansu sa turnira koji su pacovi ovi svedjani, i treba da ispadnu Edited July 12, 2014 by SchKabBio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 tako su i trebali da igraju od pocetka,jel video neko screenshoot sa banovanim herojima,u 99 % situacija wisp/furion vs alliance-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts