Dule_smor Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Izgleda da su mi riknuli 2.1 zvucnici konacno, pa kad uzimam i njih mogao bi i neku bezicnu tastaturu, misa i eventualno neke obicne sluske sa mikrofonom. Nista fensi, do 200 evra da bude sve bi bilo pozeljno, dajte preporuke:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Nemoj bežičnu tastaturu i miša za gejming pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2014 Author Report Share Posted April 26, 2014 Sto, zbog laga? A ja sam gejmer do mojega:). Nebito moze i obicna, mislio sam da pikam diablo iz kreveta:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Onda uzmi ovo http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-g105/comp_comp_keyboard/31/1140 http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-storm-sentinel-advance-ii-sgm-6010-kllw1/comp_comp_mouse/54/2191 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2014 Author Report Share Posted April 26, 2014 Fala Vudu. Btw, sto su ovolike razlike u cenama po prodavnicama, skoro duplo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Because ekonomija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 zasto 60e na kulermaster mis, otkad to tako ide Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Uzmi u Atomu, oni su korektni i oko cene i oko garancije zasto 60e na kulermaster mis, otkad to tako ide Odličan je, majkemi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2014 Author Report Share Posted April 26, 2014 Mada za ove usrane zvucnike nisam ni siguran dal su riknuli, odavno zajebavaju, los kontakt itd...i sad kad sam pomerao kuciste i komp i povezao ponovo nece nista, samo krci kad se prodrma dzek...ko ih jebe, ionako su svasta prosli:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 zasto 60e na kulermaster mis, otkad to tako ide realno. razmotri ovaj: http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-g400s-910-003425/comp_comp_mouse/31/2356 1 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Dule, možda je bolje za te pare da uzmeš normalan 23-4 inčni IPS monitor umesto ovih džidža bidža, dosta si gledao u to govno sa tri boje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2014 Author Report Share Posted April 26, 2014 Monitor je sledeci, ne brini. Nego sad su mi zvucnici prioritet posto ne rade jelte:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Odakle bre tebi doktore 200 evra, da mi to vidimo ? I uzmi g400s, ja ga imam i fantastishe erotishe je 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2014 Author Report Share Posted April 26, 2014 Pa od mita hehe! nego dajte neke solidne 2.1 zvucnike, to mi je prioritet sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) Bilo sta od Altec Lansinga ako ti je bitan kvalitet reprodukcije; sto vise para - bolji zvuk. Ako volis bass onda idi na Logitech. Bolje reci koliki ti je budzet pa da ti preporucim nesto konkretno. Takodje da li mora novo ili moze i polovno sa garancijom. Edited April 26, 2014 by djolodjolo Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2014 Author Report Share Posted April 26, 2014 Novo bih preferirao, a budzet je do 200 evra za sve navedeno, znaci do sto za misa i tastaturu i do 100 za zvucnike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Uzmi drvene 2.0, plasticni 2.1 su za lozane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) Drvo je bolje svakako ali zavisi od pozicije zvucnika. Doduse postoje neki Genius modeli koji imajhmu drvene kutije a zvuce ko kante tako da postoje izuzeci. Da bi dobio dobar bass na 2.0 moras lepo da ih pozicioniras dok je sa 2.1 lakse. Pogledacu sta ima u ponudi do 100e pa cu ti sibnuti par linkova sta bih ja uzeo u tom rangu. Steta sto nema vise altecov atp3 set da se uzme. Ti zvucnici siju sta stignu... Sto se tice mis+tast komboa jebem li ga. Ja koristim logitech g700+logitech g105 tastaturu mw verzija i zadovoljan sam. Mislim da za 3 hiljade nema bolje tastature eventualno ona cooler master sto svetli plavo uz koju ide i mis ali nisam siguran. Edited April 26, 2014 by djolodjolo Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Ma kakav Genius kad postoji Microlab http://www.itsvet.com/proizvod/microlab-b-73/comp_tehn_speakers/226/754 Ja imam ove i ekstra su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Ma kakav Genius kad postoji Microlabhttp://www.itsvet.com/proizvod/microlab-b-73/comp_tehn_speakers/226/754 Ja imam ove i ekstra su Ja sam cuo samo 7c od Microlaba i izuvaju ali su 50% vise od njegovog budzeta. Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Ma kakav budžet, vidiš da je pun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2014 Author Report Share Posted April 26, 2014 Vudu stahp! :D Fala na savetima drugari, videcu sta od toga imao ovde, ako ne narucujem iz bga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 a ovo, a ovo? http://www.shopmania.rs/zvucnici/p-altec-lansing-vs4621-1351718 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 ja imam stari 621 već jedno 6-7 godina, kidaju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Altec Lansing car, ja imam ATP3 vec 9 ili 10 godina, i dalje GRUVAJU kao prvi dan. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts