shoosh Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Nema, dok ono rošavo ljigavo govno sedi na čelu FSSa nema nama bilo kakvog boljitka. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Ja sam sve u tripu da ćemo mi na mišiće proći ovu grupu.. Nije loša grupa. Bitno da smo izbegli mrtve čergare, Nemce i Holandjane. Sa ostalima možemo da igramo. a sta bi bilo da nemamo misice? Pa u ovoj grupi i Dostanic i Jesic bi morali barem baraz da izbore Povraca mi se na pomisao sledeceg evropskog prvenstva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 @trn Pa Dostana i Ješa su izgleda gospoda za ove :DD https://www.youtube.com/watch?v=Jsg9b9hwuvI This explains it all 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/274045/Gubitnici-odlazite kad je i bljuc uspeo da napise nesto smisleno (mada ovakav zicer niko ne moze da promasi) 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 (edited) kakve veze tole ima s bilo cim? igraju nam najbolji igraci koje imamo i koji su spremni da igraju. pruzena je sansa i nekim starijim momcima, kuzmanovicu, bisevcu, basti. na svakoj utakmici igraju i 2-3 klinca, neko odigra, neko ne. pruzena je sansa ljajicu. koliko vidim svi koji valjaju su u nekom trenutku pozvani da igraju. po prvi put od ko zna kad ne moram da trpim kezmane, lazovice, pantelice i kojekakva druga govna. momci nemaju igru ali ni ne mogu da je imaju kad se menja selektor, sistem i pola tima svakih 6 meseci. danska koju smo gledali je bila kesa pre 5 godina, a sada su masina, igraju disciplinovano, efikasno sa duplo jeftinijim timom od naseg. kako? tako sto imaju stabilnost, plan i strategiju, i rade dugorocno. a ne ko mi, posle tri poraza odma se javljaju blicevi kuriri i ostai da traze ostavke. i tako od francuske '98. danci imaju istog trenera vec 16 godina. ali verovatno smo mi srbi pametniji od danaca? iskreno, nadam se da ce momci i trener ostati na okupu i iskoristiti ostatak kvalifikacija da razviju igru i timski duh. takodje, nemojte da zaboravite da je sledeci u redu iza toleta zvezdan terzic. Edited June 14, 2015 by Neptune 1 2 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vlada_ Posted June 14, 2015 Popular Post Report Share Posted June 14, 2015 (edited) u jednom postu pitas kakve veze tole ima sa bilo cim i osvrnes se na dansku koja igra dobro jer ima 'stabilnost, plan i strategiju', 'istog trenera 16 godina'. izvini, ko dovodi na mesto selektora ljude poput pizona, klementea, advokata? sta se desilo sa anticem? da ih nije moja baba dovodila i terala? jeste, kurir i blic su zasluzni, ko je od njih konkretno trazio advokata za selektora? svi su bili za to da se drulovicu pruzi prilika, ali je ovog boleo kurac. zatim: 'po prvi put od ko zna kad ne moram da trpim kezmane, lazovice, pantelice'. pa ja bih ubio za jednog kezmana pored ove bagre. sad imas istetovirane splavare koje boli kurac da potrce da se slucajno ne povrede. reprezentacija nam je menadzerska godinama, i to zna svaka baba. mislim da je ovo i bilo kljuc u celoj situaciji sa anticem. ja stvarno ne znam o cemu ti govoris covece. pogledaj na 4:02 treci gol koji smo primili od danaca. ovakvi golovi i odnos igraca koji gube 1:2 u bitnoj utakmici kvalifikacija se ne vidjaju ni u skolskim dvoristima. Edited June 14, 2015 by Vlada_ 4 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Reprezentacija fudbalerima sluzi iskljucivo kao zagrevanje pred splavove, apsolutno im zvone jaja. Naravno cast izuzecima tima Ivanovic. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 u jednom postu pitas kakve veze tole ima sa bilo cim i osvrnes se na dansku koja igra dobro jer ima 'stabilnost, plan i strategiju', 'istog trenera 16 godina'. izvini, ko dovodi na mesto selektora ljude poput pizona, klementea, advokata? sta se desilo sa anticem? da ih nije moja baba dovodila i terala? jeste, kurir i blic su zasluzni, ko je od njih konkretno trazio advokata za selektora? svi su bili za to da se drulovicu pruzi prilika, ali je ovog boleo kurac. qft Tole ne da mora da ode sa mesta predsednika, nego je za zatvor. Problem je u tome sto ce nakon odlaska Toleta sve da ostane isto jer ce doci Terza and co(koji su takodje za zatvor) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 svaki put kad je smenjivan selektor, smenjivan je pod pritiskom javnosti. i antic je smenjen jer je pola srbije sralo po njemu. slazem se, advokat, pizon i ostali klovnovi su njegova zasluga, ali evo, curcic je neko koga su svi podrzali, i evo posle trece utakmice opet cela srbija trazi ostavku, samo procitaj malo komentare na blicu. imamo sad situaciju kakva nam treba, tole se ne mesa (bar je takav utisak), i opet ne valja, jer nismo pobedili dansku i portugal u gostima, sa novim selektorom i neustaljenom ekipom? golove dobijaju kakve dobijaju jer nemaju pojma ni gde da stoje ni koga da cuvaju ni kako da se krecu. a nemaju pojma jer se svako malo menja sistem igre. ja nisam profesionalac u fudbalu, ali mi se protiv danaca cinilo da igramo daleko bolje nego inace. nismo pobedili jer smo igrali protiv izuzetno disciplinovane i brze ekipe, ali opet smo ih otvorili 3-4 puta (ljajicev sut je morao biti gol). treba malo cutati i pustiti ljude da igraju a ne praviti se pametan svaki put Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 (edited) za pocetak ovo sto je vica rekao. a onda, ako toliko postuje zelje javnosti zasto nije pruzena prilika drulovicu, nego je doveden [andjus]sarlatan advokat[/andjus]? i isto tako, nece tebi kuriri i moroni u komentarima da smenjuju selektore, nego ti kao predsednik fss-a moras da vodis to kako mislis da je ispravno. ovako onda moze bilo ko da bude predsednik. kao kad bi dosao ministar finansija i rekao 'vi ste krivi sto smo bankrotirali, trazili ste duplo vece plate i dobili ste ko vas jebe'. postavljen si tu da donosis odluke velike vaznosti. ako nisi u stanju, a jebeno si to dokazao 12 puta, mrs u pizdu materinu vise. ako je u stanju da ne podnese ostavku nakon ovoga, onda ne znam zaista. a antic nije oteran zbog pritiska javnosti. http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:300342-Antic-Radili-su-mi-iza-ledja iskreno bih voleo da na preostale utakmice dodje 100 ljudi. Edited June 14, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 kakve veze tole ima s bilo cim? igraju nam najbolji igraci koje imamo i koji su spremni da igraju. pruzena je sansa i nekim starijim momcima, kuzmanovicu, bisevcu, basti. na svakoj utakmici igraju i 2-3 klinca, neko odigra, neko ne. pruzena je sansa ljajicu. koliko vidim svi koji valjaju su u nekom trenutku pozvani da igraju. po prvi put od ko zna kad ne moram da trpim kezmane, lazovice, pantelice i kojekakva druga govna. momci nemaju igru ali ni ne mogu da je imaju kad se menja selektor, sistem i pola tima svakih 6 meseci. danska koju smo gledali je bila kesa pre 5 godina, a sada su masina, igraju disciplinovano, efikasno sa duplo jeftinijim timom od naseg. kako? tako sto imaju stabilnost, plan i strategiju, i rade dugorocno. a ne ko mi, posle tri poraza odma se javljaju blicevi kuriri i ostai da traze ostavke. i tako od francuske '98. danci imaju istog trenera vec 16 godina. ali verovatno smo mi srbi pametniji od danaca? iskreno, nadam se da ce momci i trener ostati na okupu i iskoristiti ostatak kvalifikacija da razviju igru i timski duh. takodje, nemojte da zaboravite da je sledeci u redu iza toleta zvezdan terzic. pa ko ih menja? kakve smo sve fejlove od selektora imali pa ne bi nam ni kombo mesi + ronaldo pomogao stvorio je tako odvratnu atmosferu oko reprezentacije i jedini je krivac za to, ljudima se povraca od repke cak i kada odigraju solidno kao juce jer se ljudima kenja od toleta i koliko voli tu fotelju u kojoj je kakav pritisak javnosti, to ovde ne postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 a komentari na blicu oslikavaju realno misljenje srbije... Neptune pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 svaki put kad je smenjivan selektor, smenjivan je pod pritiskom javnosti. i antic je smenjen jer je pola srbije sralo po njemu. slazem se, advokat, pizon i ostali klovnovi su njegova zasluga, ali evo, curcic je neko koga su svi podrzali, i evo posle trece utakmice opet cela srbija trazi ostavku, samo procitaj malo komentare na blicu. imamo sad situaciju kakva nam treba, tole se ne mesa (bar je takav utisak), i opet ne valja, jer nismo pobedili dansku i portugal u gostima, sa novim selektorom i neustaljenom ekipom? golove dobijaju kakve dobijaju jer nemaju pojma ni gde da stoje ni koga da cuvaju ni kako da se krecu. a nemaju pojma jer se svako malo menja sistem igre. ja nisam profesionalac u fudbalu, ali mi se protiv danaca cinilo da igramo daleko bolje nego inace. nismo pobedili jer smo igrali protiv izuzetno disciplinovane i brze ekipe, ali opet smo ih otvorili 3-4 puta (ljajicev sut je morao biti gol).treba malo cutati i pustiti ljude da igraju a ne praviti se pametan svaki putau, ala si se nalupaoprvo, ko je bio protiv Antića? Tole i Toletovi sledbenici, svaki normalan navijač i "fudbalski radnik" (koliko mi se sere od te sintagme) je bio da Antić ostane, jer se po prvi put posle x godina nazirao neki red u reprezentaciji, i neka šatro organizacija (videli smo na SP da to nije bilo idealno, ali eto, kako tamo smo se kvalifikovali i odigrali ok u grupi)dalje, ko je podržao Ćurčića? Takodje, Advokat klovn? Čovek se zajebao jer je video gde je došao, i veoma brzo otišao.Danci brza i disciplinovana ekipa? Realno su bili presmešni juče, promaja im duva na svim delovima terena, i njihova je sreća što su i oni upali u do jaja smešnu grupu (jer realno Portugal nije nikakva velesila, kad na SP ne može da prodje grupu, a ostatak grupe je težak šoder, Jermenija, Srbija i Šiptari) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted June 14, 2015 Popular Post Report Share Posted June 14, 2015 kakve veze tole ima s bilo cim? igraju nam najbolji igraci koje imamo i koji su spremni da igraju. pruzena je sansa i nekim starijim momcima, kuzmanovicu, bisevcu, basti. na svakoj utakmici igraju i 2-3 klinca, neko odigra, neko ne. pruzena je sansa ljajicu. koliko vidim svi koji valjaju su u nekom trenutku pozvani da igraju. po prvi put od ko zna kad ne moram da trpim kezmane, lazovice, pantelice i kojekakva druga govna. momci nemaju igru ali ni ne mogu da je imaju kad se menja selektor, sistem i pola tima svakih 6 meseci. danska koju smo gledali je bila kesa pre 5 godina, a sada su masina, igraju disciplinovano, efikasno sa duplo jeftinijim timom od naseg. kako? tako sto imaju stabilnost, plan i strategiju, i rade dugorocno. a ne ko mi, posle tri poraza odma se javljaju blicevi kuriri i ostai da traze ostavke. i tako od francuske '98. danci imaju istog trenera vec 16 godina. ali verovatno smo mi srbi pametniji od danaca? iskreno, nadam se da ce momci i trener ostati na okupu i iskoristiti ostatak kvalifikacija da razviju igru i timski duh. takodje, nemojte da zaboravite da je sledeci u redu iza toleta zvezdan terzic. svaki put kad je smenjivan selektor, smenjivan je pod pritiskom javnosti. i antic je smenjen jer je pola srbije sralo po njemu. slazem se, advokat, pizon i ostali klovnovi su njegova zasluga, ali evo, curcic je neko koga su svi podrzali, i evo posle trece utakmice opet cela srbija trazi ostavku, samo procitaj malo komentare na blicu. imamo sad situaciju kakva nam treba, tole se ne mesa (bar je takav utisak), i opet ne valja, jer nismo pobedili dansku i portugal u gostima, sa novim selektorom i neustaljenom ekipom? golove dobijaju kakve dobijaju jer nemaju pojma ni gde da stoje ni koga da cuvaju ni kako da se krecu. a nemaju pojma jer se svako malo menja sistem igre. ja nisam profesionalac u fudbalu, ali mi se protiv danaca cinilo da igramo daleko bolje nego inace. nismo pobedili jer smo igrali protiv izuzetno disciplinovane i brze ekipe, ali opet smo ih otvorili 3-4 puta (ljajicev sut je morao biti gol). treba malo cutati i pustiti ljude da igraju a ne praviti se pametan svaki put Tebra, vecina ti je vec odgovorila koliko si fejlovao, ali ajde da sumiramo opet, posto ocigledno se bas ne razumes najbolje u to sto pricas. Lazovice, Pantelice i Kezmane nazalost ne vidjas zato sto ljudi sada imaju po 35-40 godina, a svojim kvalitetom su daleko iznad svih napadaca koji trenutno obitavaju A reprezentacijom (a oni pripadaju nekoj srednjoj klasi, sto potvrdjuje da nemamo pravog napadaca jos od doba Kovacevica, Milosevica i Mijata). Juce sam u jednom trenutku pogledao klupu u fazonu ko ce da udje da promeni tok susreta, video sam osam defanzivaca, golmana, Filipa Djuricica i jebenog Skuntelara?!?! To sto je pruzena sansa svima da igraju, posledica je jednog haoticnog sistema u kojem svaki trener ima svoj izbor (pa i menadzerisanje), doziveli smo da nam Alen Stevanovic igra u startnoj postavi protiv Hrvata ili recimo da Fejsa i Matic u isto vreme igraju na terenu (mislim, ne znam, mozda sam ja glup, ali navedi mi jednu ekipu koja igra sa dva zadnja vezna od 1,90, to je fudbalski nekompatabilno u potpunosti). To da su Danci disciplinovana masina, to je tek smesna tvrdnja, ljudima je najbolji igrac jedan Lord Bendtner i jedini argument koji ide u tvoju korist jeste to sto imaju Olsena dugo vreme na klupi, ali daleko da su oni ne znam ni ja kakva sila, najobicnija prosecna ekipa koja jednu stvar radi bolje od nas, a to je grindanje rezultata, sto im donese po koje Evropsko i Svetsko vise nego sto mi odlazimo. O smenama selektora i pritisku javnosti, za pocetak, treba da znas da nije Srbija oterala Radomira Antica, vec je Tole i taj potez nas je kostao simbolicne dve milke. A kada je oterao Djukica kao kera pre toga i kada je Antic postizao rezultate, bio je prvi da se kurci postignutim. http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/215143/Antic-dobio-spor-sa-FSSom-Savez-mora-da-mu-isplati-oko-dva-miliona-evra Koje god misljenje imao o "Misteru", i da je nadmen i da je ovakav i onakav, covek je jedini napravio kult oko reprezentacije i atmosferu da se za reprezentaciju navija, prvi put od jebene 1998. godine. Tako da ta progresija o kojoj ti pricas i kontinuirani rad jednog selektora ugasen je od strane sujetnog lopovskog gada. Stavise, mislim da je Srbija bila potpuno ujedinjena po pitanju Drulovica i njegovog ostanka na klupi, ali je Tole odlucio da dovede Advokata koji ti se posle prve tekme posrao po licu izjavama koje jasno govore da mu se ne svidja nista ovde. I onda taj covek treba da te odvede na Evropsko prvenstvo? Sto se tice Radovana Curcica i podrske tom pajacu FSS-a, to tek necu da komentarisem. Ko je njemu dao podrsku? Ja sigurno nisam. Covek je trenirao Javor jebote i asistent je bio Pizonu?! Nesto bas i ne zelim da mi Zonpijev asistent bude selektor. A nije da nemamo plejadu mladih trenera - Jokanovic, Djukic, Stanojevic, Paunovic...probali smo i sa Mihom, istpostavilo se da je covek jednostavno previse sujetan i da smo sa njim izgubili jedan kvalifikacioni ciklus a da nismo dobili ni kostur tima. I to je najveci problem, sto se posle tri utakmice kvalifikacionog ciklusa otpisemo iz dalje trke i najavi DUGOROCAN plan za plasman na sledece takmicenje. I tako u krug i u krug i u krug. I to sto smo otisli u Juznu afriku nas je ocigledno usralo jer nam se grupa tako zalomila da su se Rumuni nestvarno raspadali, a Francuzi isto sa Domenekom, sto je i kulminiralo na Svetskom posto su ispali u grupi kao klosari. Golove koje dobijaju jer ne znaju koga cuvaju i gde stoje, dobijaju jer su nezainteresovani i to nema veze sa sistemom igre, to su ljudi koji igraju profesionalno fudbal i igraju ga za ogromne pare, ako sam ja kao jedan krajnji bednik, koji je igrao seljacke lige, umeo da funkcionisem u sistemu 4-4-2, 4-3-3 i da znam koje je moje zaduzenje, onda molim te mi objasni kako je moguce da recimo Aleksandar Kolarov to ne zna? Kada se selektor promeni jel to oni magijski zaborave svoja zaduzenja i sta igraju? Poenta price je nek jedu kurac i ne treba niko ni da navija za njih, sami su kreirali ovu atmosferu, nije se narod sam od sebe okrenuo protiv svih njih. 12 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 Koje god misljenje imao o "Misteru", i da je nadmen i da je ovakav i onakav, covek je jedini napravio kult oko reprezentacije i atmosferu da se za reprezentaciju navija, prvi put od jebene 1998. godine. Ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Gruja uzme i prepiše ono što sam ja već rekao, i ispadne kao kul, na šta je spao ovaj forum 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Bard za selektora i rezultati ce dolaziti sami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Volim te Grujo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 ludi se ako se slazete sa njim da im je bentner najbolji igrac,eriksen tata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 I mohr objasnio, može lock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 mohr uvek objašnjava, ne možemo da lockujemo svaki topic gde dečko postuje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 (edited) Boze koliko ludaka ima https://youtu.be/nkCcvzvJtJk Edited June 14, 2015 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareska Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 ludi se ako se slazete sa njim da im je bentner najbolji igrac,eriksen tata. Laudrup je bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 koji :),jedan je smajhel ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts