Popular Post alfa Posted July 7, 2016 Popular Post Report Share Posted July 7, 2016 Ne pobeđuje uvek bolji, a i lopta je okrugla! Čini mi se da je Ivanović igrao rukom, a to je čist penal u ovoj situaciji. Imam neki osećaj da će Slinavdo da osvoji, iako logika nije na strani mog osećaja :D 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 ne zna se šta je gore, što ce kalašture ili čamuge da osvoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Penal cist ko suza, Dule ostrascen si. Nemci igrali samo prvo poluvreme. A Nojer bi verovatno boksovao onu loptu da je mogao :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Jeste bio penal, i mozda sam malo ostrascen, al i dalje mislim da je bolja ekipa ispala, al jebiga, lopta je okrugla sto kaze Alfi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Lepo kaže Gruja, penal je bio, i Nemci se posle toga aposlutno nisu videli. Zasluženo su bolji timovi iz polufinalnih tekmi prošli Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 jeste nojer lose reagovao kod drugog gola ali za gol je vise kriv kimih ili kako se vec cita lik :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 da je posed lopte sve u fudbalu, barselona nikada ne bi izgubila nijedan mech. Nemci su igrali ok samo prvo poluvreme. Penal (koji je cist bio, jebote ovaj Shvajni se zeni srpkinjom i odmah je kao vidic poceo da igra) ih je malo dotukao. Mislim da im je falio cistokrvni napadac celo prvenstvo, posebno kada Miler nije u formi. Nesto na kalup Klosea ili prethodnik nemackih devetki. Mario Gomez se nazalost povredio josh u cetvrtfinalu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Ja sam gledao samo drugo poluvreme, i čudno mi je bilo kako su se nemci predali posle drugog gola... ali posle desetak minuta su se malo podigli, i da je mali kimich zabo ono kad je pogodio stativu sve bi bilo drugačije... zatim i ona šansa glavom kad je golman francuske odlično reagovao... posle toga su kontam nemci bili u fazonu "a jebote, KAD NEĆE-NEĆE" i pali skroz... tako da ono, ne znam otkud ovi komentari da nemci nisu ništa pokazali u drugom poluvremenu začudiću sebe što ću ovo napisati, ali mislim da ću u finalu navijati za portugalske cigane :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 potpuno se slazem sa drugom togfuom i oko tekme i oko navijanja za bracu cigane :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 nemci su imali svoje sanse na vreme da realizuju i hvala bogu nisu jer su smorili nevidjeno u poslednjih 20+ godina :) francuzi su bili neverovatno agilni i uigrani u momentima kada nije bilo nemacke dominacije u posedu, plus lakoca kojom se grizman nadje u sansi i to je to sto se mene tice odlican fudbal, odlicna tekma, dosta sansi, steta sto nije bila i finale, ovako cigani u finalu mnjeh (jedino gore bi mi bilo da su fazon spanci u finalu) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Ja ću navijati za Francuze, zbog brata Remija! 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Rami brat :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted July 8, 2016 Popular Post Report Share Posted July 8, 2016 remi, rami ne moze biti brat! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 15 hours ago, togFU said: Ja sam gledao samo drugo poluvreme, i čudno mi je bilo kako su se nemci predali posle drugog gola... ali posle desetak minuta su se malo podigli, i da je mali kimich zabo ono kad je pogodio stativu sve bi bilo drugačije... zatim i ona šansa glavom kad je golman francuske odlično reagovao... posle toga su kontam nemci bili u fazonu "a jebote, KAD NEĆE-NEĆE" i pali skroz... tako da ono, ne znam otkud ovi komentari da nemci nisu ništa pokazali u drugom poluvremenu začudiću sebe što ću ovo napisati, ali mislim da ću u finalu navijati za portugalske cigane :D kad nece-nece, odbranio Loris u 92. minutu tu sansu o kojoj pricas, plus sbbkbb da je Kimih dao gol? Ako cemo tako, da Svajni nije skrivio penal, verovatno bi prosli. 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 I mi bi prosli na prvenstvo, da smo pobedili onih par utakmica, koje smo izgubili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 bezveze sto su ukinute utakmice za trece mesto i na svetskom i evropskom, to sam kao klinac nekako vise voleo da gledam od finala:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 11 hours ago, gruja said: kad nece-nece, odbranio Loris u 92. minutu tu sansu o kojoj pricas, plus sbbkbb da je Kimih dao gol? Ako cemo tako, da Svajni nije skrivio penal, verovatno bi prosli. poenta mog posta je odgovor na "nemci nisu pokazali ništa u drugom poluvremenu", jer zapravo jesu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 2 hours ago, Dule_smor said: bezveze sto su ukinute utakmice za trece mesto i na svetskom i evropskom, to sam kao klinac nekako vise voleo da gledam od finala:) EP nikad nije imala tekmu za treće od 1980e, a svetsko ima i dalje, pre dve god su Holandjani dobili Brazil. Tako da, na EP nikad nisi ni gledao, ne izmišljaj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Au, ja bio ubedjen da nema vise na svetskom, izlapeo sam nacisto:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 moze lock :P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 5 hours ago, togFU said: poenta mog posta je odgovor na "nemci nisu pokazali ništa u drugom poluvremenu", jer zapravo jesu. a sta su pokazali? Obe sanse na 2:0, jedna u 92. minutu? 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 brate, ne razumem oko čega se mi sad raspravljamo tačno? :D - Nemci nisu NIŠTA pokazali u drugom poluvremenu - jesu, između ostalog imali su dve jako dobre šanse - ALI TE ŠANSE SU NA 2:0, od toga jedna u 92. minutu -> NISU NIŠTA POKAZALI - ok :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted July 10, 2016 Popular Post Report Share Posted July 10, 2016 Da li je Nemacka bila bolja od Francuske u prvom poluvremenu? Jeste. Da li je Nemacka primila nesrecno gol na kraju prvog poluvremena? Jeste. Da li je Nemacka imala sanse dok je rezultat bio 1:0 da izjednaci rezultat? Nije. Da li je Nemacka ponovila igru iz prvog poluvremena, terensku dominaciju i stvarala sanse? Nije. Da li iko od nas moze na kraju da kaze da je Francuska nezasluzeno prosla? Ne moze. Zasto? Zato sto su Nemci igrali drugo poluvreme kao Englezi protiv Islanda. :D 3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 e sad može lock Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts