G!!! Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 http://www.nfohump.com/forum/viewtopic.php?t=97249&postdays=0&postorder=asc&start=0 dosta igara nisam odigrao, neke sam i probao dok nisam ni znao kako se igraju igre ali im se nikada nisam vratio :) ultima, m&m npr :| a vi kako te ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 I ja dosta toga nisam igrao, sve ove starije od '98 , al i neke od ovih iz 21. veka takođe. Sa druge strane mislim da fale neke igre na listi, a da su neke trebale bolje da se kotiraju, KotoR pre svega je jako nisko.Prvih pet mesta očekivano najbolji rpg naslovi svih vremena, redosled je nebitan. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 (edited) Ovo samo PC, ni kurca Ima IGN dobru listu, http://www.ign.com/top/rpgs Ladno sam od svih ovih igara igrao samo morrowind :DDDDDDDDDDD Edited February 8, 2014 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Pa normalno da je samo za PC kad su samo za PC dobri pravi rpg naslovi, lol :D Jrpg, diabolike item grindere i arkadne skakalice koje se predstalvjaju kao rpg naslovi ovde ne priznajemo :D Inače rpgcodex listi ti pariraš ign listom, u mad bro? :D Dovaljno mi da vidim da nema Arcanuma, nema Divine Divinity-a , doduše on je izostao i sa ove nove rpgcodex liste, ali je na predhodnim godišnjim listama uvek bio u top 20 naslova. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Shta fali Jrpg-u Savovski ? Jedino to i priznajem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Ništa im ne fali, ko voli da ih igra kul, samo klasični rpg naslovi i jrpg su babe i žabe i ne treba ih mešati. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Ne može RPG lista bez J-RPG i MMORPG igara. :) Evo mojih, krajnje subjektivnih, top 10, od najbolje igre svih vremena pa naniže: Jagged Alliance 2 - najbolja igra svih vremena, a komotno može i na vrh u top 10 strateških igara! Anachronox - najbolji nejapanski Jrpg, a pritom je kao lucasartsova avantura u quake 2 engineu - pregenijalno KOTOR - emotivno, pametno, star wars, malo je izvođenje blentavo, a grafika je danas baš jadna, ali je vrh Final Fantasy IX - šarmantno, detinjasto, a ozbiljno, sa dosta elemenata koji vuku na p&c avanture, a opet jrpg do koske, najbolja igra za psx Jade Empire - predivan akcioni rpg smešten na daleki istok Guild Wars - moj prvi mmo, predivne uspomene Mass Effect - da je KOTOR ovako izgledao i imao ovakvo izvođenje bio bi ispred Anachronoxa na ovoj listi... ili bi ME bio tu negde da je Star Wars naslov. ;) TES: Daggerfall - ne bih da pljujem ko kasnijim TES igrama, ali u Daggerfallu je moglo da se živi i pored beskrajnih bagova Persona 2 - 3 i 4 nisam igrao, a kažu da su još bolje. na prvi pogled klasičan jrpg, a onda japanska bizarnost kreće da izbija iz svakog pixela i ostavi te bez daha Planescape: Torment - prethodnih devet igara iskreno volim :P, P:T baš i ne, ali je objektivno vrh, pa mora na listu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 (edited) Kako bre jadna grafika u KOTOR-u? :c U stvari, šta za tebe znači jadna grafika? Jeste igra sva "low details" za današnje pojmove, ali u to vreme je izgledala jako lepo i sve je u skladu, nisu sakatili teksture nauštrb modela i tako te stvari Edited February 8, 2014 by Ivan^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Ne znam kada si ga poslednji put startovao, ali ako me je ostavljao bez daha prvi put kad se pojavio, danas mi izgleda presmešno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Od prvih 10 mesta nisam igrao Arcanum i Wizardry 8. Deus Ex 11.! :) Ovo sve drugo deluje manje više korektno. @ luka - gde se seti jade empire, nikad se ne bih setio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 (edited) rofl, oba SHITORa i tWitchera = list invalid hijao, 52 glasa za ulazak alpha protocola na listu, kapiram da je to svih 50 ljudi koji su se zapravo iscimali da igraju to vnogo Edited February 8, 2014 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 sistem shock je realno morao biti pre dx-a. Ovo kazem teska srca, al tako je :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts