shw. Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Deste carevi! Sad će sezona i svi će biti oko 5k, pa ja pre glasam za Olimp jer je najnoviji, što znači najmanje problema sa grejanjem, prokišnjavanjem, vlagom i kurcima. Ipak, ako se bilo kakva druga varijanta smisli, gde god da je, ja sam za. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Igramo fudbal jednom nedeljno, red je da ga igramo ko ljudi... Ako je razlika 500-1000 din, a pri tom da je teren 5x bolji, glasam da ostanemo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 ako igramo 5+1 to je 550 din po coveku malo mnogo do sad smo uglavnom oko 400 placali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 nije do kinte nego do principa! btw. reko onaj decko iz kafica da se dogovorimo sa draganom? a sto figl rece stijo, gadjaj ga na 4000 pa se nadjite na 4500 :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Um, ae? Drugari, istalićemo za keš lako, ako je nekome frka, daj samo da održimo kontinuitet, pa da se taman u četvrtak dogovorimo kako dalje? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Ae o/ Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 AE shek AE iguana! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Ae za mene i Figla. Jel to kili priziva golmane da ne bi morao da brani ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 kako je branio ne mora ni da igra :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Um... Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 : D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Sta je ovo, troje se prijavilo ajmo ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 ja odoh na utakmicu, jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 na derbi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 https://www.facebook.com/evan.baker.334?fref=nf Vidim da ovaj kukavac trazi priliku da igra fudbal vec par nedelja na Belgrade Foreign Visitors Club grupi na fejsu. Igrao je kao na koledzu, mozda u nekoj njihovoj ligi, verovatno je ovde dosao delom i zbog tog fudbala da nauci, pa ga iscimajte ako vam fali jedan.. ;) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Šta se desilo sa fudbalom jebote ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Ne znam. Bilo bi lepo da se svi redovni (ima nas ~14) izjasne da li žele dalje da pikaju fudbal, nevezano za ovu nedelju, pa da znamo šta da radimo, da li da jurimo novi balon zbog cene ili da bataljujemo. Svakako mi deluje da ovaj otkazujemo, ali da imamo vremena za sledeću nedelju da se organizujemo. Ja sam, naravno za svaku opciju u kojoj se igra fudbal, deluje mi da su tu i Šek, Stija (ove nedelje sprečen), Figl i Pirun. Kili, Grbiću, Proto, Saviću, Gagi, Fato, Trne, Kursula, Igz, Risto...? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 ja igram neki drugi fudbal u tom terminu, ali sam povremeno spreman da se prijavim kad vas fali Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 (edited) Ja sam za fudbal ali kao student nemam stvarno para da dajem po 500+ dinara za termin( nije da igram samo ovaj) a nisam iz tog fazona da daje neko preko za mene svakako. Sto se mene tice bilo gde gde je razumnija cena a da podloga nije bas u rupama mi je ok, koliko se secam nismo bas davali ovoliko para za kosutnjak? Mozemo valjda naci neki balon koji nije ovoliko dranje. my 2 cents edit i zbog autobusa bilo bi idealnije kada bi bio termin u 9, ovako je bez kola skoro nemoguce ici a da nije preveliki cim u pitanju Edited September 17, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 ja sam za fucu svake nedelje, iscimao bih pare, ali mi je doista skupo da dajem 500+ za fudbal, a i ja igram jos 1-2 termina svake nedelje a i cimao sam neke balone, uglavnom su cene oko 4-4.5k za ovaj termin, ali nema mesta za cetvrtak u 22h igrao bih i ja sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Ako vas ne mrzi (a mene mrzi), dajte ovde te neke predloge koji baloni i koji termini. Meni odgovara sve, pon-čet, večernji 21h-23h Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Ja bih mogao fudbal sutra, a i generalno. Sledeće nedelje sam u inostranstvu. Nije mi problem lokacija balona. Utorak i četvrtak bi mi bili idealni. Ne bi mi odgovaralo da je fudbal isti dan kad i trening u teretani. Sličnog sam stava kao Paja za predlog za balone, ali probaću da se raspitam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 ja sam, generalno, za fudbal. što se mene tiče, može da ostane olimp. deluje mi da ćemo da nađemo drugi balon samo ako se neko baš iscima, nađe i kaže nam kad i gde. drugačije teško da će biti dogovora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 uzmite u obzir trudbenik, ima manji i veci teren. i kolko se secam ne dizu zimi cenu Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Zvezdin balon na adi je 3300 termin od 11, pitacu da li ima cetvrtkom pa ako bi nam odgovarao mogli bi tu, koliko se ja secam to je jedan od boljih balona na kojima sam igrao, i poprilicno je velik tako da moze da se igra i 5+1 na linije i 6+1 na martinelu. Cim saznam da li postoji mogucnost za taj termin cetvrtkom javicu ovde pa da vidimo jel iko za. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts