Rowland Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 možda bih mogao i ja, ali nije sigurno. Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 lol koliko ima prijavljenih za sada? ako ima mesta, dosao bih i ja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 (edited) Inferno_O trn Huko Shekk Diego Starbak Peja bolkonski Aleksandar. Doca FATA LESKOpoz manager Kassad ? Rowland ? Gibanica ? još neko? Biće 4 ekipe, realno! Edited January 27, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 (edited) Ako nas ima za 4 ekipe mozemo da igramo 5v5 samo je tu zeznuto naci 4 golmana :DInace teren je za 5+1 ali posto bi sa 4 ekipe igrali vise kracih utakmica onda mozemo i 4+1.Giba je rekao da ce igrati i sledece nedelje, mislim da je tu bio i njegov drugar(ili 2 drugara?) Edited January 27, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 sto se njegovih drugara tice, mislim da je njih zvao jer je bilo pitanje da li ce nas sa Rura biti dovoljno, tako da mislim da oni nece dolaziti ovog puta... @Doca mislim da se i grujan prijavio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 I Cela koliko sam video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 recimo da nas ima 15, to je 6 na 6 (5+1) i 3 izmene da se vrtimo sto je super. nema potrebe da se pravi vise od 2 ekipe.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 ja nekim neobjasnjivim silama u sredu radim uvece, ali poenta je sto bih ja mogao da banem, i da se ekspresno vratim na posao :D Tako da dolazim sigurno, makar da kazem zdravo :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 dolazim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Stijo jel može aca u sedište ovog puta ? :) I koliko ti dođemo za gorivo? :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Bolje je dve ekipe i rotacija, a ako neko baš hoće da igra nek igra, naći će se neko ko hoće da se rotira!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 ja nekim neobjasnjivim silama u sredu radim uvece, ali poenta je sto bih ja mogao da banem, i da se ekspresno vratim na posao :D Tako da dolazim sigurno, makar da kazem zdravo :D Шта ти је ентузијазам :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 i ja sam za 2 ekipe sa rotacijom, osim ako nas ne bude cetrdeset ovako iz glave znam bar nas sestoricu koji smo spremni na menjanje! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Banuo bih i ja da je termin oko 20h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Mozda ispalim za sredu! Javim vam sutra! Idem na dif da se sankam HAE! Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 dolazim ustvari dolazi astora, razmislicu :DDDDDDDDDDDD Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 dolazim ustvari dolazi astora, razmislicu :DDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 28, 2014 Author Report Share Posted January 28, 2014 (edited) dolazim, naravno..reci cu ortacima da nas ima, no frx..ja sam ih zvao da se popunimo prosli put.. Jel imamo golmane? da se ne menjamo i na golu i ovako, to je malo bzvz.. ja vozim boleta, infa i mogu koga jos treba sa vracara/centra.. Edited January 28, 2014 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) Inferno_OtrnShekkDiegoStarbakPejagrbicbolkonskiAleksandar.DocaFATALESKOpozmanagerGibanicaCelaigruja(banuce ako nista drugo)Pisem samo one koji su potvrdili.Nek se jave golmani da cisto upisem gore ko je golman.I ako ima neka ispravka javite da prepravim Edited January 28, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Stijo jel može aca u sedište ovog puta ? :) I koliko ti dođemo za gorivo? :D smršao sam ja umesto tebe, tako da ćemo opušteno moći da zatvorimo vrata iz prve! Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 15 ljudi, 3 ekipe svako sa svakim ili 2 ekipe sa 2-3 izmene, smislicemo nesto. Posto sam ja tu, ostajemo do 12 lagano. Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 toto, pravimo ekskluzivu, ljudi ce onda vise da se loze pa necemo da kvitujemo fudbal posle 3 nedelje jer nas nema! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 ma, previše mid tier membera se prijavilo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) ja sam samo golman ako budem igrao :) e, da i pozeljno je da se nekom privalim, posto ovako mogu samo helikopterom da dodjem :D ako budem isao, ofc! Edited January 28, 2014 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 знаш ти добро шта можеш само да привалиш и где да привалиш Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts